Inlägg av qayotee

Inlägg som qayotee har skrivit i forumet

Kommer bli ett fett headset men besviken på att det blir trådat. Var tämligen säker på att de skulle ha löst det till 2022. När man testat utan sladd är det svårt att gå tillbaka. Men det är klart att om upplevelsen är tillräckligt omvälvande så kan man nog stå ut med sladden.

Sannolikt lär väl Valve ha ett nytt headset på marknaden då och det kommer garanterat att vara utan sladd. Kan inte tänka mig något annat.

Största problemet:

Kalkyler bygger spel istället för bra grundidéer

...ett spel ska börja med en bra grundidé och ha inspirerande och kunniga utvecklare som prototypar fram vad som fungerar tills man har ett spel

...och inte som idag: Hej vi i ledningen har kommit fram till att vi bör göra det här spelet nu då vi kan räkna hem det enligt den här kalkylen.

Med detta inte sagt att det bara görs dåliga spel. Men de flesta är tyvärr handhållande kopior av varandra då det är låg risk till en bred massa som gladeligen alltid har spenderarbyxorna på.

Mycket intressant på gång nu med nytt mass effect (bara måste bli kvalitet rätt igenom) och sedan ett nextgen dead space. Ettan lämnade verkligen ett avtryck i mitt spelhjärta. Atmosfären var som inget annat. Det här låter extremt intressant.

Jag kommer att köpa nästa generations trådlösa headset med eye-tracking. Mycket för att jag är småbarnsförälder nu och inte har någon tid till spelande och även för att få en sådan grundläggande grej som eye-tracking på plats.

VR är som att bli barn på nytt, då plattspelande inte ger dom där rysningarna man hade som barn. Men nu kände jag Half-Life känslan från när jag liten. Och det kommer vara helt sjukt att gå omkring i city 17 och träffa karaktärerna. Love it! Kommer också bli intressant att se vad mod:are kommer att göra med Source 2

Trådlöst, eyetracking, solid tracking, bättre FOV än idag, kunna röra alla fingrar i spel, rimligt pris

Dem har redan sagt att det inte är Titanfall. Det är en militär simulator som ska visa hur det är att vara i krig

VR är här för att stanna, att tro ngt annat är ju fånigt med tanke på det som bara VR kan erbjuda. Det finns ju någon regel som säger att tredje generationen är det som får massgenomslag (som för t ex smarttelefonen). Det är då hockeykurvan peakar på riktigt.

Så andra generationens VR som kommer i år kommer att öka takten några snäpp till. Men 2021+ kommer gemene man prata vr och ha det hemma. Oculus Quest har ju tagit bort många hinder som hindrar massadoption så ska bli spännande att se hur det går där. Något som jag själv skulle kunna köpa med tanke på hur smidigt det är.

Oculus har ju under oculus connect 5 precis gått ut med att de har 3 spår inom VR där det tredje spåret är ett premiumsegment så någon form av Rift 2 blir det ju annars har man totalt misslyckats i sin strategi och kommunikation

Kan alla spel sluta med siffror som poppar upp hela tiden. Förstör ju inlevelsen totalt.

Jag förstår att ledningen på företagen tänker att de vill ha steams kaka men de har helt glömt att spelare inte vill logga in på 10 olika plattformar för att spela sina spel.

Helt sjukt bra gjort

Dom har överträffat förväntningarna. Så jäkla snygga övergångar överallt i animationerna och riktigt intense sneaky action. BRAVO! Lyfter på hatten

Ser bra ut

Spelar första spelet nu vilket är kul om än lite för same same. Kan nog bli ännu bättre med det här

The Curse Of Monkey Island är ett underbart spel. Tidlös klassiker som alla äventyrsälskare bör spela.

Äntligen. Hoppas verkligen de gör något riktigt bra av det här. Cutter Slade var ju otroligt härlig som karaktär och den öppna världen var något nytt på den tiden med en fantastisk voxel-motor.

Bland de första spelen som lirades multiplayer på 56k modem. Vågar man hoppas på att någon tar sig an Blood?

COMI är ju bästa spelet i serien. Den handmålade grafiken och atmosfären är ju bara så skön. Hade gärna sett en uppföljare i den stilen. Och också en uppföljare till Grim Fandango...det måste ju bara hända snart.

Ja, drivrutiner är i de flesta fall alltid det som ger blåskärm. Hoppas det löser sig.

Håller med. Prioritera oss privatpersoner nu så vi kan få våra eftertraktade värdesaker nästa dag. Det är ett samhälle värdigt att leva i

Ta ett break från datorn så kommer suget växa sig starkt igen. Dock kan jag känna att jag inte brinner för spel på samma sätt som jag gjorde när jag var yngre, så det kan också vara en faktor beroende på hur gammal du är.