Inlägg av Sillgam

Inlägg som Sillgam har skrivit i forumet

Skrivet av Ender:

Så man borde acceptera krig, svält och miljökatastrofer så länge de inte händer i landet man bor? Eller hade du någon undantagsklausul i ditt resonemang?

Psn konto, krig, svält och miljökatastrofer. De stora ödesfrågorna.

Skrivet av Sphere Of No-Form:

Varför är det dåligt att koppla ett PSN-konto till Steam men samtidigt bra att koppla sitt MS-konto?
Båda alternativen borde ju rimligtvis vara lika bra eller lika dåliga.

För att Microsoft är snälla och Sony dumma såklart.

Först ändras en dräkt i stellar blade och nu detta? Varför ska det vara så svårt att vara gamer idag..

Hädanefter bör Microsoft släppa sina spel som early access.

Imponerad att de fått till 60 fps. Folk här på Fz sa ju att det var en omöjlighet för att spelet är så tekniskt avancerat.

Skrivet av denza:

Vissa verkar fortfarande inte förstå detta. Om jag visar ett spel. Skriver stolt överallt att spelet är M for mature, lovar hederligt att inte censurera nånting.

Nån vill ha den där "tröjan" i spelet(tro det eller ej, gamers gillar outfits) Sen släpper jag spelet och alla är glada. När jag sålt tillräckligt på dag 1 så censurerar jag vissa saker med spelet. Du har då helt plötsligt betalat för en produkt som sen inte visar sig stämma.

Ja, fysiska utgåvan är nästan alltid den färdiga produkten som speglar utvecklarnas vision för spelet.

Det många missar, är att detta handlar inte om sexiga bröst eller string. Det handlar om att produkten inte motsvarade löftet dom gav. Det är det folk är förbannade på. Kolla pokemon go.

Påtvingad ändring av alla kvinnliga karaktärer helt plötsligt. Vad kommer härnäst? Dom kanske har fixat det nu, men när patchen kom så såg alla kvinnliga karaköter ut som män i kvinnokläder nästan.

Det är det folk reagerar på. Sen får man tycka att denna kläd diskussion är hur löjlig som helst, men det som ligger i grunden för detta bråk, är större än en bunny suit i stellar blade.

Ge oss options istället. Spela fula karaktärer, spela snygga karaktärer, censur option eller inte censur option. Är väl inte så svårt.

#gamergate2024

Samma människor som står bakom dig och gnäller om censur är samma människor som grät och skrek över att man kunde välja pronomen i starfield. Det är nästan som att detta inte alls handlar om någon censur utan snarare något annat..jag undrar vad det kan vara.

Skrivet av hero:

Lite för mycket hud på en kvinnlig karaktär = Fram med högafflar och PK-fanor

Huvudkaraktären är en transsexuell "kvinna" som med råge passerar gränsen vad som är porr förpassat till Darknet = Hylla!

En svart huvudkaraktär = woke och pk. Varför fördärvar sweet baby inc allt?

Vit huvudkaraktär = Omg så modiga utvecklare.

Det sorgliga är att samma människor som skriker censur över en bit tyg i ett spel, är samma människor som gnäller för att en transperson läser sagor för barn och vill stoppa dem från att göra det.

Svårt att ta den sidan på allvar.

Skrivet av Freeman79a:

Nu i år har Xbox 10 1a part spel att släppa. Okej 1 är Shattered Space, stort DLC, till Starfield. Kanske inte räknas som nytt på det sättet. Sedan kanske 2023 Edition till 2024 Edition av Microsoft Flight Simulator kanske inte kan räknas som en av dem också. Men då är 8 spel kvar. Nya IPn. Inte Legacy titlar. Bland annat Indiana Jones. Intressant hur det ser ut nästa år. Eller när det börjar komma Call Of Duty i Game Pass.

Hoppas alla spelen blir lika bra som ditt favoritspel Redfall.

Skrivet av jeppe109:

Alla får inte kåtslag av en dräkt på en fiktiv karaktär.

Då förstår jag inte ens varför du bryr dig om de ändrar dräkten. Originalet var till för oss som gillar att sitta och spela med ståfräs.

Skrivet av jeppe109:

Folk onanerar till kvinnor i burka så det är nog inga problem om det är vad man vill göra.

Vad vill man annars göra när man använder den dräkten? Nä. Utvecklarna tänker helt fel här.

Skrivet av jeppe109:

Självklart hittar jag på.

Opatchad:
<Uppladdad bildlänk>

Patchad:
<Uppladdad bildlänk>

Hur tänker utvecklarna nu egentligen? Ingen kan ju runka till den där nya dräkten. Tråkig utveckling att allt ska censureras.

Finns det verkligen folk som prenumererar på detta?

Trevligt att det äntligen kommer lite kvalitativa spel till gamepass. Senaste månaderna har det varit lite dåligt med det.

Skrivet av Freakon:

Det är inte simpande att konstatera hur verkligheten fungerar.

Det är simpande när man indirekt försvarar rådande verklighet med resonemanget "det är så det är och därför är det inget att bry sig om".

Skrivet av Slimebeast:

Jag vet inte om jag försvarar någon, jag skrev ju att "moraliskt sett är det fel att någon tjänar så mycket". Men det är bara fakta att rent ekonomiskt så tjänar företag på att belöna sina högsta chefer med stora summor pengar eftersom de proportionellt sett har så stor inverkan på ett företags framgång.

Hoppas din gamepass rabatt kommer i mailen snart. Nadella är stolt över ditt simpande.

Skrivet av Slimebeast:

Det är i någon mening orättvist och rent av perverst att en enda person ska tjäna över 150 milj kr varje år, men betänk att dessa 6 ledares ersättning på 1 miljard kr per år inte ens utgör en promille av Microsofts totala omsättning på 2200 milj kr per år.

Tänk vad dessa 6 personers arbetsinsats och beslut har för inverkan på den omsättningen. Låtsas att de ihopräknat påverkar ens 1 % av omsättningen åt endera hållet (i själva verket är det nog lite mer) så ser man ju direkt att de "tjänat in" sin lön.

Varför försvarar du personer som helt oförtjänt kan plocka ut hundratals miljoner kr varje år? De kan göra vilka beslut de vill och går det dåligt så blir det arbetarna som får kicken samtidigt som beslutsfattarna fortsätter plocka ut sina hundratals miljoner. I absolut värsta fall får de avgå med sina hundratals miljoner (miljarder?) på kontot. Och en fin fallskärm,förstås.

Bara för att "det är så det är" behöver det inte försvaras.

Skrivet av Slimebeast:

Pinsam

Jag tycker Microsoft är ett skitföretag på många sätt, men för det första så utgör Xbox-divisionen bara fjuttiga 10% av Microsofts totala verksamhet, för det andra räcker 100 miljoner dollar inte ens för att utveckla ett enda helt AAA-spel.

Ett AAA spel tar inte 1 år att utveckla. 2022 fick samma mängd personer ännu mer pengar. 2021 säkert lika mycket. På 3 år har det blivit över 300 miljoner dollar. Starfield kostade tydligen 400 miljoner att göra och var i utveckling i 7 år.

Berätta gärna mer om hur rimligt det är att gnälla på AAA budgetar och bristen på tillväxt (som spencer gör) när 6 personer hos Microsoft fått ut mer pengar än vad hela starfield produktionen kostat. Och detta på hälften av tiden.

Girigheten hos företagen är alltså det största problemet enligt spencer. Snabb googling gav mig att 6 personer (som jag antar är de högst betalda på Microsoft) sammanlagt roffade åt sig över 100 miljoner dollar under 2023. Varför kunde inte 99 miljoner av dessa gått till spelutveckling? Om det nu är så bråda tider,dvs.

Skrivet av showerguy:

Spelet släpptes 2022.
Microsoft affären blev klar 1 år senare.

Nyheten är dagsfärsk.

Vad hände med räddningen av Blizzard som skulle ske efter Microsofts uppköp?