Inlägg av Leffe76

Inlägg som Leffe76 har skrivit i forumet

Sorry för off topic, men köpte SteelSeries 9x och har problem med att Xboxen ibland inte går stänga av om jag inte stänger av lurarna innan handkontrollen. Har ni med Corsair samma problem?

Blev series X, mycket nöjd. Är Fable och Halo jag ser fram emot mest, men känns tyvärr som dom är en bit bort. Annars är mina favoritspel ändå multiplatform, så känner inte att jag behöver en ps5 också.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Nej, det är ingen från redaktionen som aktivt gör något där, men det blir kanske ändring på det nu.

Hade varit riktigt roligt, ska hålla koll.
Xbox gamertag : Alabo76

Skrivet av Lirilesh:

Tror spelet behöver patchas för det. Får se när det kommer.

Har FZ någon Xbox Klubb? Hade varit jul om vi fick ihop en och eventuellt spela tillsammans.

Det finns en klubb, meninte så aktiv sist jag var inne där.

Jag är en helt vanlig konsolspelare. Köpte en series X pga att jag redan är inne i ekosystemet, och att gamepass är en vettig tjänst. Vet inte om jag någonsin kommer använda discläsaren faktiskt. Det är ju ändå 2020 nu. 😉 Köper man inte spelen dag 1 så behöver det inte bli så dyrt heller.

Skrivet av Linusenen:

Inte för att han var utklädd till Batman. Men okej. Är man känslig så kanske, osmakligt

Va inte idioten jag syftade på iaf

Är inte speciellt känslig alls, men men.
Bra så.

On topic: Hoppas för allas skull att leveransen går bra imorgon. 😉

Skrivet av majep:

Skojar du? Gud så känsligt.

Nope, låter som en referens till skolattacken i Trollhättan.

Skrivet av Linusenen:

Heja PostMord! Mitt är i rullning. Appen säger leverans imorgon. Den som stör bilen som transporterar mina grejer får smaka på Trollhättans egna Dark Knight! 😄

Hm, lite osmakligt?

Skrivet av Zerox_no1:

Många som har problem med att deras Series X har slutat fungera så lika bra om ni får en från nästa batch. lol

Hur många?

Skrivet av Vasslepulver:

Har det löst sig för er som har köpt Xbox Series X via All Access programmet som inte har kunnat låst upp sin 24 månader Xbox Game Pass ?

När jag startade min Xbox stod det att i den här Xboxen ingår game pass ultimate, så det var bara att köra. Inga problem alls.

Edit: Såg nu att det inte var något svar på din fråga.

Tråkigt svar, Red Dead Redemption 2.

Snyggt som satan, och en väldigt bra story. Räcker för mej för att vinna.

Bra recension! Hade jag inte haft så jäkla bråttom att beställa arctis 9x hade jag slagit till på dom här. Stort plus för att dom dessutom inte såg så "gaming" ut.

Skrivet av NuZ:

Om de funkar på One så ska de funka på Series om inte Steelseries f*ck it up?! 800 är bra och sköna. Inte testat 9x än så säg gärna om de är bra


Tror du blir sjukt nöjd

HS75 såg fina ut, missat din recension men ska kolla in den direkt.
Gillar mina 800, men har kopplat dom optiskt direkt till Xboxen innan, och nu är den ingången borttagen. Och har ingen i teven. Tyckte också det var lägligt att få en ursäkt till att köpa nya. 😉

Upptäckte nu att mina SteelSeries Siberia 800 inte funkar med nya boxen. Som tur i oturen hade Elgiganten rea på arctis 9x, så det blev en beställning. Vad använder ni andra för headset?

Skrivet av Henkebenke81:

Älskar min series X som jag hämtade hos Elgiganten igår. Kändes verkligen speciellt att packa upp den med den påkostade lådan.

Tänkte fråga om någon vet hur EA Play funkar. Är spelen tidsbegränsade eller är det bara att ladda ner dom och spela hur mycket man vill?

Bara att spela på. 🙂

Skrivet av NuZ:

Borde gå att ringa dem genom supporten om du inte hittar något nummer direkt till butiken. Serienummret har du bak på konsolen och på lådan sen

Tack för svar, bor tio mil från närmsta Elgiganten så det vore bra..

Skrivet av NuZ:

När jag frågade dem så verkar Elgiganten vara riktigt dålig på informationspridningen till sina medarbetare. Sen personalen är ju oftast inte heller direkt teknik intresserade så de gjälper ju inte heller. Men det löstes ganska enkelt. Lycka till!

Hämtade min på Elgiganten igår kväll, har inte startat den än så vet ju inte om jag har samma problem. Men är det här något man kan ringa till dom om? Eller måste man fysiskt bege sig till butik?

Vad kul med så mycket nytt! Har precis hämtat min Xbox series X nu, men kommer spara unboxingen tills imorgon. Men tror Tetris ligger bra till som första spelet, vem hade gissat det för 25 år sedan. 😀

Ringde Elgiganten och kollade om jag får min all access series X imorgon, den ska finnas att hämta ut i butik. Tycker dom kunde skicka ut någon sorts info per automatik tidigare.

Skrivet av TheVoomyOne:

Det finns absolut ingenting som hindrar dom från att göra det men det görs aldrig och kommer mest troligt inte att göras inom den närmsta tiden. Sen räcker det inte med bara krav på SSD, måste vara en nog snabb SSD. Alldeles för många sitter fortfarande på äldre datorer och PC spel har alltid hittills tagit med dessa i beräkningen, finns ingenting som tyder på att det skulle ändras nu.

Det är inte säkert att Sonys SSD kommer ha någon betydelse i praktiken, det får tiden utvisa, men om vi leker med tanken att allt dom har sagt är sant så finns det helt klart potential för att göra spel som inte tidigare varit möjliga. Det tycker iaf jag är ganska intressant.

Så är det PC som ska hålla tillbaka konsolerna nu menar du? Tror inte det är det minsta troligt, blir väl bara som vanligt att om man inte har tillräckligt bra hårdvara får man stå överdet spelet, eller vrida ner grafikinställningarna.