Inlägg av Leffe76

Inlägg som Leffe76 har skrivit i forumet

Förr såg jag verkligen fram emot fz på Youtube när man kom hem från jobbet på fredagen. Men avsnittens längd som stadigt ligger över timmen blir ett för stort åtagande tyvärr. Tror tittarsiffrorna skulle öka om ni kunde hålla nere det, eller klippa ihop det till max 30 minuter.

Skrivet av Molotov:

Jag vet inte men var inte siliconvrianten ett helt interface? Inte som dom billiga man kommer kunna köpa senare som man sätter över original interfaced.
Jag föredrar faktiskt det billiga siliconöverdraget från amazon som jag har till Q2 än VR cover interfacet man fick från Meta pga vissa fick utslag av original interfacet

Ah, så kanske det är. Men överlag var priserna konstigt höga på tillbehören.

Det var dyrare än väntat.. Men hade planerat att köpa då jag inte haft vr sen första quest, så det blev ett köp av 128gb-modellen.

Däremot priset tillbehören var ju ett skämt, 749kr för ett silikonskydd.. Det blir att vänta in andrapartstillbehör.

Gott nytt år alla. Mitt spelintresse har legat nere lite under 2022 av för mycket jobb mm. Men hoppas på en comeback med mer spelande under 2023. 😃

Har spelat väldigt mycket sportspel sen 90-talet, och håller på med det fortfarande. 😃 Nhl från ea har alltid varit aktuella att spela. Men favoriten är nog Tiger Woods-spelen där dom lyckades med balansen mellan realistisk fysik och att det ska vara kul och belönande.

För tre år sedan så köpte jag företaget där jag var aanställd sen tio år tillbaks. Visste att jag hade kunnandet och drivet för att få det att fungera. Men var orolig för att mitt kontrollbehov och mitt ointresse för ekonomidelen skulle ställa till det.

Utan att gå in idetaljer, så har dom här tre åren gått bra på alla sätt, både med siffrorna och kvaliteten på det vi levererar. Det är grymt bekvämt att vara anställd, men tror aldrig mer jag kommer vara det.

Enda anledningen att jag längtar hem från semestern. 😀

Har inte +20 år här på FZ, men trist att du försvinner från mitt dagliga intag av nyheter. Hoppas din nya utmaning går lika bra som jobbet du gjort på FZ.
I'm pretty sure it will!

Har inte betalt mycket tv-avgift alls i mitt liv, trots att vi alltid haft en. Skönt att den ligger på deklarationen på det sättet att ingen kommer undan istället för att det som innan var lite för lätt att slippa.

Struntar i hur politisk eller inte det är. Har varit på Kuba tre gånger, och ser verkligen fram mot att besöka den här versionen av landet också.

Håller med inlägget ovan. Bara spelat om gamla spel på den än så länge, med min Elite 2 som hängt med sen förra konsolen. Så någon upplevelse av next gen har jag inte fått. Quick resume är det bästa så här långt.

Lite av en conversation piece på möten, när dom andra får syn på den blinkande bakpanelen.
Kanske han öppnar sin mun, han den där som oftast är en stel en.
Asus blir helt enkelt den eller det som krossar muren, hoppas det blir jag som har turen med luren.

Hitman go var otroligt kul. Men hade känts bättre om det hette Hitman go 2 på något sätt.

Red dead Redemption 2 satt jag stum och tom hela eftertexten. Men den innehöll väl också lite filmklipp har jag för mej.

Hade det inte varit en idé att haka på musikhjälpen den här veckan med auktionerna?

Nu har jag lämnat tillbaka mina SteelSeries 9x, var inte så nöjd med dom. Lite sladdrig passform, micro usb och lågt ljud som minus. Blir nog snart med i Corsairklubben istället.

Skrivet av Tramsfabriken:

Varför? Kan inte jag eller någon annan säga att "Det blev ingen CD"-inslaget inte hade ett speciellt högt nyhetsvärde?

Förstod inte det du skrev. Men mitt svar är nej, om jag inte tycker något har nyhetsvärde för mej så struntar jag i den nyheten och går vidare.

Köpte två stycken Google nest audio, väldigt onödigt köp, men det var rea och jag fick en liten dopaminkick på köpet. Tycker dom dessutom låter bra, samt lagom diskreta och fina.

Skrivet av majep:

Herregud vilka kassa nyheter det är här emellanåt... det här är ju ingenting. Han har betalt för att vara med i spelet. Lite genant att ni rapporterar om detta...

Att du recenserar nyhetsvärdet på artiklar är också lite genant.

Skrivet av Issue:

Har inte varit med om detta

Tack för svar, kollade på Xbox forum och det var ett känt problem med 9x.