Inlägg av flippp

Inlägg som flippp har skrivit i forumet

Kan bara hålla med SE här.

Skrivet av ShavedEwok:

Antar att TSW också har svårt att få ihop prenumeranter, vilket förmodligen är anledningen till detta lockerbjudande.

Undrar när utveklarna ska inse att månadsprenumeration är utagerad som betalningsmodell?

IMO är det bara en tidsfråga innan SWTOR går F2P, och jag gissar att TSW kommer bli tvungna att göra detsamma rätt snart.

Ska man kunna motivera en månadskostnad så måste man ha REJÄLT med högkvalitativt content som släpps regelbundet och ofta, något som de flesta har misslyckats med än så länge.

Det kommer dessutom för många AAA-titlar som är F2P, vilket gör det svårt att övertyga folk att betala en prenumerationskostnad för något som inte är betydligt bättre, eller kanske bara lika bra.

Sade upp min prenumeration på SWTOR, och jag kan säga att det kommer att krävas någonting EXTREMT bra och långt utöver det vanliga för att få mig att någonsin betala en månadsvis avgift för ett spel igen.

Kanske kan TSW locka några nya prenumeranter med hjälp av gratishelgen, men jag tror fortfarande att de kommer att gå F2P snarare än man kanske anar.

SE

EvE online kör ju att man kan betala månadskostnaden med ingame isk. En betalningsmodell som fungerar utmärkt.

SWTOR Hystade man ju upp typ 700 spänn för att komma igång med de första 3 månaderna.

Kollade på Teral Online, Samma där. 700 spänn ungefär för att komma igång med boxen och en timecard.. Visst det går att hitta billigare digitalt, men månadskostnad för MMO (som ju börjar bli jävligt utjatade, och knappast innovativa.) Känns som det inte är värt pengarna , med tanke vad som faktiskt levereras bakom allt fluff och flashig marknadsföring...

EA har lyckats igen. Mest hatade företaget "vann igen"

Det är crap, tanka ner Tera online gratis trial i 9 dagar istället

skön combat, underbara animationer, jämfört med gw2.

Elite>> Homeworld >>< EvE>>

Perpeetuum (ryssar bakom ) är ju mer eller mindre en eve-clon utan resurser och kan nog knappast jämföras annat än som en blek kopia av ccps rymdepos eller rymdsåpa med pew pew och spreadsheets.

50 tusen spelare varav 50% farmers/RMTbots, och 20% Falcon alts, och 30% "äkta konton"

For the lulz. Test är pretty much en slagpåse för de etablerade allianserna och 0.0 tyrannerna.

jag kommer resubba när BW fixat pew pew. ¤4 WZ blev lite tradigt. Rejdat nog, orka scriptade box med bossar...

lol inget att se. Bara en grid som laddar som sirap och en local som spikar, på grund av fan och hans moster (och deras alt-konton) ska ner och titta på spektaklet.

EvE är spelet där man kan förlora månaders av arbete på grund av lagg..

lol inget att se. Bara en grid som laddar som sirap och en local som spikar, på grund av fan och hans moster (och deras alt-konton) ska ner och titta på spektaklet.

EvE är spelet där man kan förlora månaders av arbete på grund av lagg..

Hur vore det om FZ fixade en länk "youtube" ingame file" etc till varje artikel rörande intressanta finaler och dylikt.

Orka googla.

Rädd för att det är jag som dragit upp snittet lite
Själv gillar jag att sola heroics2 + 4+ med alla klasser och att pugga randoms med tank/healer/dps klasser. Vafan det är väl det som mmorpgs handlar om. COMBAT!

Har spelat eve innan så det skönt att och även varit "seriös raider" i wow så det här är fan semester.

Har ännu inte hittat min main class som jag vill köra med i pvp/raid så jag ligger långt och power questar mig igenom

HOTH är så jävla boring. Sämsta planeten helt klart. NOLL och inget att göra.

Efter att ha "testat" i stort sett alla klasser och ac (på alla sidor) så är Mara helt klart roligast och mest utmanande att spela. Jugger och Sorc är också helt klart roliga där man använder samtliga abilities hela tiden. Jag har inte ens börjat skrapa på pew pew än. Men det laggar duktigt för mig på min usla lina och med wifi.

Skrivet av eliastingstrm:

Har själv inte haft ett enda problem med spelet. Visst det är lite torrt med innehåll när man väl når 50, men försöker själv lira igenom varje klass tills lite mer content har kommit.

Vad går att utröna från att studera om massa randoms som spelar ett thempark. Ok om man går på organiserade gillen (där extremaste typen går att hitta i spel som eve-online) så är det nog lättare att hittta strukturer. Att sampla "randoms" är ungefär som att sticka ner ett finger i sitt eget badvatten innan man ger sig ut på världsomsegling. Demokrati är väl ett litet för stort begrepp. E-folkvett kommer väl saken närmare.

Inte många frågor (av första steget) hade anknytning till beteendet i SWTOR, utan screenade för sedvanliga attityder och erfarenhet av samhällets "demokratiska" institutioner över lag, hade kunnat ställas till vilken kategori av människor som helst.

Att dra slutsatser utifrån "hur trevliga" och "hur mycket man kan lita på" till ett sådant disparat och komplicerat begrepp som demokrati låter sig inte göras så enkelt. Communitykänslan är också något som varierar. Jag kan logga in en dag och bete mig som ett svin bara för att jag känner för det för att i nästa dag vara hjälpsamheten själv. Gå på gillen istället det är ju där strukturerna finns.

Sen att resultatet blir skevt av folk som överhuvudtaget är intresserade/orkar fylla i en e-enkät är en viss typ av människor (vilket också enkäten screenar för), SWTOR servrarna liksom många mmos har stora skillnader åldermässigt. Som forskning räknat så känns det hela som man försöker fånga löss med boxhandskar. Grattis eller något.

Demokrati i "random world encounters" och Pugs? lol.

Organiserat spel där man organiserar (e.g skrämmer ihop en vent och drar upp ett raid-schema etc, och tacklar "det hårda pve contentet) och ser till att geara guilden schysst/demokratisk, samt studerar lite yotubeklipp/guider eller drar åt sig folk som är vana att raida på hög nivå... och tränar sig för specifika boss-encounters.. är ju en helt annan femma än att pugga med randoms (noobs och bads). som efter att ha setat och slöat till efter downat 30e fp- thrashpullet råkar trycka på need för att ickeklass item och beter sig som allmänt okoncentrarade muppar (efter 10-timmars spelande) en random som spammar en ability, en dps klass som är sämst geared och gör sämre skada än min Jugge/powertech-tank ALT. Rörande communityn över lag så är det stor skillnad om det är en 12-åring eller 30-åring som sitter bakom spakarna. Många 30-åringar kan dessutom betee sig som störande barn, och jag har sett väldigt moget beteende från yngre spelare.

Var med i en Darkfall-guild där det rådde en skenbar demokratisk ordning men där officersgardet dikterade med pinnen för allas bästa, av inte någon annan anledning än att dessa killar hade startat guilden och skötte organisationen.. Guildmaster var någon highshot-corporate lawyer från England. Kan ju säga att den killen hade koll på det mesta från mellanklans-politik till hur det interna tillverknings/handel systemet fungerade och hur guildets enorma resurser användes.

Project reality som är en bf2 mod kör väl med 60+ spelare på varje sida om jag inte minns fel så har man gjort försök på 100-vs-100 också.

Har tagit det riktigt lungt med levlandet och dragit upp en 5-6 gubbar till 20-30 istället. Först nu börjat fokusera på min Sorc.

Ska fortsätta till jag tröttnar. Men om inte Biowares skärper sig trots "singelplayer kvalitén" så befarar jag en ny AoC-flopp.. dött spel med kanske högst 30 i samma instance/area Och för många jävla shards.

Jag kör på så länge jag tycker det roligt att Pugga, geara och hitta på finurliga rotations i combat med min companion. PvE och PvP. World pvp är tyvärr stendött. Bara battlegrounds som gäller oftast med samma jävla gäng. Flesta spelare verkar fastna i sina egna små världar gö,r att, mmo-känslan försvinner ..

Nej det lever inte upp till hypen. Att man har en egen class quest som är lite mer kött på benen än att "ut och slå ihjäl 35 jawas" byts ut till gå igenom den här grottan och spöa en "elit" miniboss får att komma vidare till nästa "act" får väl anses som innovativt.. Och välja sin egen historia ..Mass effect style givetvis...

BW har lyckats helt klart få ett actionfyllt spel, även om det haltar betänkligt med global cooldowns och små buggar här och var...

Universallösningen på allt är givetvis att ut och grinda mobs och klicka på saker..MEN det är bra gjort..

Visst det är storytelling och theme-park, men combaten känns verkligen fräsch. Jag skiter i att man ska gå till ett visst område och klicka på saker eller grinda quest drops från mobs så länge det är kul att slå ihjäl mobs.

Plus att vissa klasser "med rätt taktik" plockar mini world bosses/champion mobs. Bara att dammsuga kartor efter champions med sin Ubersorc (gärna 2 levlar under moben) och ägna 5-10 minuter att döda, får 10 k Xp OCH Blått/epic drop...

Skynda på innan BIOWARE buffar champions så att man måste gruppa som vanligt för att plocka "minibossar"...

Knappast "Sith krigare". SW. Överflöd av SITH SORC/Sins dock..

Om Fragzone egentligen menar hur många är Republic vs Empire...

För övrigt är Force jump är helt klart spelets skönaste ability. Inget ´NOT in COMBAT MODE" bara vänta 30 sek på cooldown och hoppa vidare (20-30 meter) till nästa fiende och upp på plattformar. Helt klart bästa pvp skillen.

Hmm BH main och Sorc som alt..

Hmm BH main och Sorc som alt..

Spelade en halvtimme sen avinstallerade jag skiten. Märkte direkt att man lurats att köpa samma spel flera gånger.