Inlägg av Dreijer

Inlägg som Dreijer har skrivit i forumet

Skrivet av Johan Lorentzon:

Har de dessutom inget direkt nytt att visa upp i år så blir det nog lite svårmotiverat att köra ett helt eget event gissar jag?

Ja, precis. De avtäckte ju en hel del i fjol så.

Skrivet av SWEBarb:

Vad kostar en biljett att gå på ett sånt event förr ?

För 2023 var det från $299.

Femte gången på 19 år. Det kanske låter hemskt, men det har skett flera andra år, så det måste inte per definition betyda att det går åt pipan hos Blizzard.
Får jag gissa, så kostar det nog mer än vad det smakar. Gissningsvis är inte intresset speciellt stort för folk att lägga tusentals kr på Blizzard heller.

Skrivet av Kixo:

Det är väl ingenting? Manor Lords har nog varit på min wishlist i 4-5 år och det är ändå inte speciellt länge. Har säkert några spel som legat där över 10 år.

Tävlar ni?

Skrivet av Weeks_death:

Det sålde såpass bra på PC alltså?

Känns som att det är det enda spel folk pratar om.

Bjäre

Skrivet av submariner:

Det blir helt fel om du lirar den senaste delen först som kom 2020 sen går o lirar ett spel som är 14år gammalt. Inte rättvist. Ska man va petig så är Mafia 2 det enda som är ett riktigt Mafia spel i grunden. Del 2 håller inte längre grafik mässigt som det gjorde 2010. Del 3 borde inte heta Mafia utan borde ha fått en helt annan titel då det inte har med Mafia alls att göra

Det såldes ju dock som en remaster, definitive edition som jag tror släpptes samtidigt. Jag köpte det i alla fall som en trilogi.

Skrivet av B-itta:

Mafia 4 hade varit nice, men är inte emot en riktig remake av 2an, då remaken av ettan var riktigt lyckat i mina ögon.

Tvåan var katastrofalt dålig. Spelade inte mer än en timme av det, eftet att ha avnjutit ettans remaster.

Tack för denna! Blev ett köp. Höll på att bryta ihop ett antal gånger första gången jag skulle meka upp ett lås med handkontroll. Fy fan.

Skrivet av Lilagröt:

Detta kanske blir ett tvång för att köra gta 6 online.

Står ju i artikeln. ”Tjänsten ger varje månad lite extra godis som pengar, bilar och kosmetiska saker till GTA Online-spelare. ”
Tror det är få som prenumererar för att kunna spela deras övriga spel. Rockstar har väl inte så stort bibliotek och många av spelen är gamla och billiga.

Tack för upplysningen. Läste inte igenom den.

Måste vara en tjänst med extremt få användare.
Eller så kanske man får innehåll till GTAO som prenumerant och då lär det väl finnas en hel del.

General.

Beyond a Steel Sky. Tänkte köpa Kingdom Come: Deliverance också!

Skrivet av robbis:

Aldrig spelat första. Och trailern gjorde mig än mindre sugen på att testa del 2.

Haha, alltid lika roligt. Man vet med säkerhet att ju längre man skrollar, desto högre är sannolikheten att det kommer en negativ kommentar ifrån Robbis.

Skrivet av Mr_Qi:

3 koppar per dag, black as midnight on a moonless night!

Cooper.
OnT: noll. Ibland en kopp, kanske en per månad.

Skrivet av Sebastian Lind:

Var typ 15 år sen, men japp!

Hur kommer det sig?

Skrivet av Sphere of No Form:

Jag? Iofs väntar jag in S4 för tillfället. Som i D2 och D3 så spelar jag ladder/season och när man är klar så väntar man på nästa. Jag tycker om det upplägget.

I klanen är det mest PC och PS5, sällan man ser nån på Xbox när man kollar på spelare i närheten. Men det är anekdotiskt.

Finns väl generellt väldigt många färre XS-ägare också.

Skrivet av DieZe:

Jo jag är medveten om vad det innebär att leva på existensminimum. Jag blir bara nyfiken varför fokuset ligger på att få uppgraderat datorn istället för att kanske försöka dra ner på intresset och få mer tid till att försöka dra in pengar/förbättra situationen. Menar dock verkligen inte på att klanka ner på TS, förstår mycket väl att det inte är en sists man väljer eller vill vara i.

Känns väl som att TS är lite av en outcast och kanske fimpat sina chanser på arbetsmarknaden, dock. Förstår vad du säger, men, det kanske är det enda intresset idag. Dock har ju TS en så pass ”ny” dator att det knappast är delar man bara har som ligger och skräpar. Även ett 2xxx kan man ju få ett par k för idag.

Lycka till TS, har inget att skänka tyvärr.

Edit: Trist om en dator är mer värdefull än sin dotter. Vad har du för prioriteringar?

Lycka till imorgon.

Trist. Men, någon skrev att spelet tog knappa fyra timmar. Verkar inte finnas speciellt mycket variation.