Inlägg av Tobbehansson

Inlägg som Tobbehansson har skrivit i forumet

1
Skrivet av lolipopapa1:

Säg att du inte spelat WoW på flera år utan att säga att du inte spelat WoW på flera år.

Finns ju ingenting i WoW man kan köpa med guld som gör att man vinner automatiskt.... en raid carry kostar typ 60 dollar värd av Tokens. och du blir ju inte bättre in PvP för att du har gear. en spelar som faktisgt kan spela kommer vinna över nån som inte har några skills i PvP hela tiden

Vem har sagt att man måste "vinna automatiskt"? Det finns möjlighet att köpa sig till en fördel över den som inte lägger ut riktiga pengar, punkt.

Skrivet av lolipopapa1:

Förstår inte att folk tror att det kommer bli P2W. Blizzard har aldrig gjort några av sina spel P2W förutom Diablo Immortal, Vilket är gjort av en kinesisk utvecklare i samarbete med Blizzard för den kinesiska marknaden så det är ju inte konstigt.

Vad menar du? I Wow kan du för riktiga pengar köpa tokens och sälja på auktionshuset för guld och nu försprång till nya expansionsreleasen, i diablo 3 kunde du köpa gear på auktionshuset för riktiga pengar, i Overwatch 2 kan du köpa access till nya hjältar och spela dem innan de som inte betalar.

Diablo 4 kommer att börja med mindre pay2win-formulas som sedan accelereras när de som spelar blir mer van vid att detta finns tillgängligt.

1