Inlägg av Aestro

Inlägg som Aestro har skrivit i forumet

Skrivet av xxhellridexx:

Jag fick mellanskillnaden utan problem, mailade dem bara och frågade om vi inte kunde hitta en lösning och fråga om de inte ville visa lite good-will.
Bara att vara trevlig mot dem, och swish satt det pengar i Steam plånboken 👍

Jag skrev också med mina allra lenaste bokstäver och bad snällt om lite stackars steam credits som plåster på såren för mitt olyckligt tajmade köp

Fick bara ett standard svar om att ”Steam does not offer compensation or credits for purchases made before promotions, thank you for your understanding”

Skrivet av Sulan:

Smaken är som baken, jag tycker det är det absolut bästa spelet som släppts på senare år.
Buggar och skit dras ALLA (Ghost Recon, BF, COD, WoW, Hots, Destiny 2 osv) spel med absolut inget unikt för PUBG, kan väl dock hålla med om att det går lite långsamt ibland med patchar och nytt innehåll.

Sen har du helt fel angående att det är en laggfest, jag har väldigt stabil ping i alla games, lite desync i början men inget som förstör upplevelsen.
Om du menar lagg som FPS så får du ta och köpa en ny burk, jag sitter med i stort sett 120 Fps hela tiden i 3440x1440p, dippar lite under 100 ibland och då kör jag med Screen Scale på 120.
Ogillar enormt när folk hatar saker och ting när antagligen är dåliga eller har en dålig PC.

Jag håller helt med, väldigt onödigt att hata saker bara för hatandets skull. Däremot tycker jag de finns befog för att iallafall kritisera PUBG på många fronter. En mycket ifrågasättbar utveckling i ett redan halvtrasigt spel, som samtidigt försvaras på en helt orimlig nivå av fanbasen. Missförstå mig rätt här, hela världen ÄLSKAR ju PUBG. Jag och mina åsikter är absolut en minoritet. Och ja, spelet fungerar OFTAST relativt bra, men i vilket annat spel hade vi accepterat eller till och med försvarat att matcherna fungerar i 9 / 10 fall. Ett exempel på vad jag menar med lagg demonstreras i dessa klipp av allas vår "DrDisrespect".

https://www.youtube.com/watch?v=0G_gdhOgKY0
https://www.youtube.com/watch?v=ZI6zkfKmCQY

Denna typ av lagg /desync är något som jag och mina vänner dött till otaliga gånger, trots att alla sitter på 100 / 100 lina och bra datorer. Och då ska vi inte ens prata om de ökanda shotgunfighterna i början av varje game, där de ryska svordomarna haglar lika frekvent som skottsalvorna, samtidigt som alla rubberbandar hit och dit bakom både buskar och hörn.

Sen ska det tilläggas att jag inte spelat PUBG på många månader nu, så det kan mycket väl vara så att allt detta blivit bättre!
Har dock fått intrycket av att Bluehole lyckats pilla ihop spelet på ett något tveksamt sätt i Unreal, och desyncen därigenom på något vis är inbyggt i spelet. Lite som PoE var de första åren, innan GGG verkligen la i en extra växel och fixade detta!

Har sagt det förr men säger det gärna igen - PUBG är ett sånt fruktansvärt skitspel. Det enda imponerande med det är att det lyckats bli så sinnessjukt stort, trots den monotona laggfest det egentligen är. Att tidernas ormigaste företag sen ligger bakom der gör ju knappast saken bättre. Men hey, chicken dinner ammmm iii riiteeee

@Carl Johansson-Sundelius: Hahaha. Skrattade högt. Sitter på en pizzeria. Pinsamt.

@momomforce: Ja, du bör då torka av den gamla kylpastan och applicera ny. Titta på en youtubefilm eller någon "how to" så det inte blir fel. Tänkt på att processorn är väldigt känslig så jorda av dig innan du tar på den (genom att tillexempel röra en vattenkran innan du pillar i datorn) och ha inte på för mycket kylpasta!

Alltså, det känns som att jag spelar någon alfaversion av ett annat mästerligt spel när jag spelar PUBG. Hela världen är helt tagna av PUBG, som slår rekord på rekord. Döma av min förvåning när jag köpte spelet och kom in i något som kändes som en halvlaggig beta till en arma 3 mod. Jag säger inte att spelet var tråkigt, men förstår verkligen inte hur detta kan ha blivit en sån dundersuccé😧

Håller med om att kontrollen ser ut som en vanlig spelkontroll. Reagerade också på att nyheten kändes mer som ett argt Facebook-inlägg än en nyhet på FZ. Skärpning nu.

Jag tyckte det var årets rubrik Kalle *swipar höger*

Tycker det är helt rätt att införa mounts! Generellt positiv till vad expansionen utlovar

@Rolle: det ska ju dock nämnas att warmane är den absolut bästa TBC servern som finns ute, så trots lite rävspel från deras sida tycker jag absolut att det är värt dom 150kronorna för att kunna lira där😃 Om man är TBC sugen, det vill säga 😌

@Rolle: fast warmane har ju fejkade spelarantal för att folk ska betala för att slippa "köerna" på 2h för att komma in. Finns jättemycket om detta på youtube osv, så inget jag hittar på nu för att bråka osv

>: ( börjar skriva argt mail till Calle

Då undrar jag ju direkt:
Om jag (som inte äger tillägget) låser upp vapen som är exklusiva för detta tillägg, kan jag då använda dom när gratis-perioden är slut?

Rymd-liret Starbound får dungeons och terrängverktyg

Har varit sugen på att prova detta länge, men har alltid haft så svårt att uppskatta 2d spel. Kanske ska pröva nu då, lät som en bra uppdatering med dungs osv osv

Skrivet av CARTMAN:

Har handlat Watch Dogs 2 och Planet Coaster till Steam. Sedan köpte jag 13 andra, gamla spel som Crysis 1 + Crysis Warhead och Assassin's Creed 2 och 3 + Brotherhood och Revelations. Grid2, Dirt: Showdown, CASE: Animatronics, Monstrum, Homefront: The Revolution, Tropico 5 och Portal 2. Även de på Steams höst rea. 2 spel på Kinguin's rea. Company of Heroes 2: Ardennes Assault DLC + ArmA 3 Apex DLC.

Har även shoppat 2 chinos på Dress Man XL och igår blev det även köp av Metallicas nya platta "Hardwired... To Self-Destruct".

Mycket bra platta Inte en spänn bränt för övrigt.

World of Warcraft fyller 12 år!

Spelar orimliga mängder wow, det är ju för kul när man är ett gäng som lirar

Skrivet av DAoG:

De förlorar bara pengar på dig iallafall så ingen gnäller nog på twitch kontoret

Okej, bara för diskussionens skull. Hur förlorar Twitch pengar på att jag sitter och tittar på streamers? (det är ju då hela syftet med sidan, eller hur?) Så, jag brukar deras tjänst, ger dom publicitet och bidrar till ett aktivt community. Men när jag inte tittar på reklamen så förlorar dom plötsligt pengar? Jag förstår inte? Får jag betalt för att inte titta på reklam då eller hur går det till?
//nyfiken

Twitch vill visa mer reklam

Happ, mindre twitch då. Reklamen förstör hela känslan för mig. Vägrar betala.

Är så fast i wow sedan legion, bästa xpacket sedan wotlk

Älskar MMOs, spelar mest wow och gw2