Inlägg av Magi

Inlägg som Magi har skrivit i forumet

1

Haha, det här känns lite absurt när jag stressar hem för att få ta några levels för att fixa ny Power Armor gear. Jag har verkligen riktigt kul i spelet, med eller utan vänner. Jag hade personligen gett det en 3:a, men jag förstår klart var 2:an kommer ifrån. Det är verkligen inte ett välpolerat spel, men på något vis har jag fortfarande fasansfullt roligt.

Skrivet av EpicGoblin:

Jag köpte detta spelet och ångrar mig. Detta spelet är roligt i 3 timmar sedan tröttnar man. Speciellt med penga giriga utvecklare.

Haha, kom igen. Det är till fördel för varenda spelare att företaget ges möjlighet att införskaffa resurser till vidareutveckling - du behöver ju trots allt inte köpa ett skit utöver spelet i sig och kommer på grund av andras skinshunger få content-patches, gratis! Hur är det pengagirighet? Tror du att det är gratis att vidareutveckla spel efter release eller tycker du också att man ska sluta släppa patches post release kanske? Överväg ordvalen nästa gång, det här är fan inte girighet, tänk lite.

Skrivet av Nightman76:

Fast kommer faila sett så många inte spelar tank dps och healer i sina roller tror att i raid är just detta så viktigt. Är mera pug grupper

Jag kan tycka att det är rätt härligt att The Division har röjt lite av dom vanliga MMO-rollerna, dvs Tank, Healer & DPS rollerna. Givetvis finns dem fortfarande men dom är inte alls lika satta i sten, vilket åtminstone enligt mig är uppfriskande.

Det ska bli sjukt spännande att se vad Incursions kommer att ha för uppbyggnad!

Fast.. jag kan ju förstå att Sonys intresse till det hela är väsentligt mycket mindre än vad Microsofts är. Vid launch av de nya konsollerna gjorde Microsoft en himla massa korkade misstag som kostade dem en extrem mängd marknadsandelar, det gjorde inte Sony. Nu står dom som kungarna i konsollkriget och plötsligt vill Microsoft köra crossplatform - Jag tycker att responsen är naturliga från båda håll, men att Sony skulle acceptera något i den stilen skulle förvåna mig oerhört. Det bör alla kunna förstå, dom försöker trots allt tjäna pengar också.

Ge mig! Jag spelade förra betastresstest inviten, det var helt fantastiskt. Nu vill jag bara ha mer, mer, mer!

Skrivet av disinfect:

Spela roll. Det är ändå bara casuals som spelar overwatch så det är ingen som bryr sig.

Härlig generalisering hörru!
Jag bryr mig dock och skulle tycka att det var lite tråkigt utan rankat i början - men om de garanterar att det kommer inom snar framtid så kommer jag onekligen att spela skiten ur det oavsett. Men om det är så att dom säger att det inte skulle komma, då skulle jag dumpa overwatch illa kvickt.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ge oss betakey!
Jag är så himla sugen på att testa detta.
Förövrigt så måste jag bara nämna att jag tycker 400-600kr är högst överkomligt och är att förvänta sig för ett rimligt spel.

Skrivet av Sapiens:

Inte säkert det räcker, Wii sålde ännu bättre i början för att senare störtdö. Ändå spelen som avgör i längden och är det som fortfarande saknas idag.

Nja, att det är spelen som avgör skulle jag inte vilja påstå. Det är väl snarare en balans emellan dem. Inget företag med ett vinstintresse kommer att göra ett spel till en konsol som inte sålt/säljer väl, av uppenbara skäl. Men när en konsol säljer väl så är det givetvis mycket mer lukrativt att göra ett bra spel, vilket också ökar försäljningen på konsoler, vilket i sin tur gör att ännu fler spel görs ooooch så vidare. Det är väl huvudsakligen därför som konsoler fortsätter sälja under en så tillpass lång tid som en konsolgeneration är.

1