Inlägg av Hipshot

Inlägg som Hipshot har skrivit i forumet

Dags att varsla då!

Är inte spel realistiska är de inte värda mera än 1/10.

När jag tänker efter är faktiskt 360n den enda moderna konsolen jag spelat på mer än typ 10 minuter eller alls. Spelade Forza i ett par dagar på en lånad.

360n är fin, grym kontroll har den med. Den bästa tror jag nästan... kör fortfarande på min fast nu är den kopplad till PCn.

Alla är knäckta.
jag älskar den här serien (utom 4an).

Skrivet av Påskmust:

Jag tycker att alla ska kunna spela tv-spel så om det här kan hjälpa folk som har funktionsnedsättningar och liknande så är det ju kanon. Men om man ska använda det bara för att t.ex. grinda så känns det märkligt, då är det bättre att utvecklare designer sina spel bättre.

"Alla" kan spela tvspel, men inte alla spel. Det måste vara så, annars blir alla spel bara en tyst fyrkant där det står "You win - life time achievement unlocked" på.

Jag måste säga, att detta borde vara en sjukt stor nyhet, men efter alla turer och skit kring embracer så är detta typ en liten nyhet, det är whatever.

Och vad är grejen med "Middle-earth Enterprises & Friends", tjena vad det låter keck.

Alltså, gör bara att man kan spawna in som en av poliserna... ??

Vad skall de ha quickplay till, vad kommer det ens lösa om det bara är 10 andra som spelar...

Tittade på bilden innan jag läste texten, trodde det var redax som bad farväl för evigt.

Paradox har väl inte råd att ha var enda release gul eller till och med röd på steam.

Det finns inga nya minnen som är bättre än gamla minnen.

UT och Painkiller har man helt klart bäst minnen från.

Skrivet av D1versity:

Har du missat Half Life 1 storyn?

Du det är inte mycket man får reda på när man spelar det där spelet...

Det enda industrin som behövs.

Skrivet av Barkbiten:

Tror inte det hade hjälpt om de haft ett halvår till. Är så mycket system och mechanics i spelet som helt enkelt inte fungerar och som måste göras om från grunden.

Nej, det är nog sant, ett år låter bättre.

Man sitter verkligen i en dålig sits när det är så här, spelet sålde bra initialt, men fick dåligt betyg, vilket gör att folk nu är tveksamma till att köpa och fler än vanligt lämnar tillbaka. MEN, som kaka på kaka så måste man ju få in pengar då släpper man DLCs som ingen vill ha eller vill betala för, det ger än mer dålig kritik, då pudlar man vilket ger ÄNNU sämre kritik... tänk om spelet kunde kommit ett halvår senare i stället, så mycket bättre det kunde ha varit.
Det är dessutom ingen (se: c:a 12 pers) som ändrar sina betyg, det enda sättet att få bättre betyg det är att jobba ikapp det i tid mot nya spelare, frågan är hur länge man kan göra det.

Det går sådär nu.

Själv är man ju inte orolig alls eftersom man inte bryr sig...

Kanske ett samarbete med King?