Inlägg av lasselason

Inlägg som lasselason har skrivit i forumet

Otroligt bra spel men lite väl svårt kan jag tycka.

Skrivet av Dudinkalv:

G-man bättre än Ganon? Nej nu får ni ge er

Håller med, Ganon är den klara vinnaren av de två.

Modern LCD 1080p är inte så illa, förhoppningsvis är det en grym LCD och då levererar det oftast en väldigt bra kvalitet. Jag bryr mig inte alltför mycket om det då det spelas 95% på tv.

Skrivet av Kleptoman:

Bowser är hur jenerisk som helst

Han är ju en figur som ingen kan missta för någon annan, hur kan han då vara ”jenerisk”? Det talar emot innebörden av att något är generiskt.

Riktigt jobbigt läge, hoppas det kan vända(det ser inte ut som det) det är bra med en konkurrenskraftig marknad på konsolsidan, bara Nintendo och Sony konsoler hade vart trist, även om det är dem jag köper men det är ju en annan sak.

Skrivet av Majoren:

Spelde det aldrig på kuben, så ser faktiskt ganska rejält fram emot TTYD

Det är fantastiskt imo, ser också fram emot det på Switch.

Skrivet av jeppe109:

Fast det går ju att spela Unicorn Overlord på annat håll också.
Vilka spel gör 2024 till ett bra spelår för Switch?

Jag vill veta för att jag kanske missat något 🙂

Har man inte spelat Paper Mario Thousand Year Door och Luigis Mansion 2 så har man två grymma spel att se fram emot. Jag tror att det är väldigt många Switchägare som missat de spelen.

Skrivet av Gertzy:

https://youtu.be/r1HWmMLLel8

Är det tomma 2024 ett tecken på att Switch faktiskt släpps i år redan ändå, att det är därför de inte har haft någon större Direct än? Och att den antagligen utannonseras nu under April (före eller efter en Main Direct) eller åtminstone innan Maj-mötet. Och släpp innan året är slut. Är det ens troligt? Vad tror ni?

Ej troligt säger jag..

Bowser känns het, heja heja!

Skrivet av Majoren:

Det är svag efterfrågan, så varför satsa på något som inte flyger av hyllorna? Visst, tror Nintendo skulle kunna släppa VR som ett halvt obskyrt tillbehör, men det kommer ju inte ha något att göra med Switch 2 vad gäller själva konsolens utformning.

Ja precis. Själv har jag spelat en del psvr 2 hos min bror och mår inte bra av det, det känns även fortfarande klumpigt även om det är bättre än psvr 1. Som sagt, kul att för den som tycker om att spela i VR men det är en mycket liten marknad i dagsläget, blir kanske bättre i framtiden, vem vet.

Skrivet av Gertzy:

https://youtu.be/4qvVZG1ig30

Verkar som nytt patent som visar VR till Switch 2 och Platinum Games-spel till dem.

Hoppas inte de lägger massa resurser på VR, det vore trist tycker jag, om man nu får vara lite egoistisk. Sen röner ju inte VR framgångar just nu direkt så det känns som att det kan vänta ett antal år.

Skrivet av Ghost Writer:

Jag håller också med. Lutar själv mer mot mars 2025 nu. Tror inte det är helt uteslutet ännu med en release redan i år så man kan väl fortfarande hoppas, men får vi ingen utannonsering om det de närmaste 2-3 månaderna så blir det definitivt 2025 som gäller.

Japp, det känns som ett rimligt antagande.

Skrivet av Gertzy:

Högst troligen har du hel rätt (tyvärr). Men ändå lite kul att leka med tanken om att det ändå kan hända i år redan. Även om det inte är så troligt längre.

Jag håller med, det kul att leka med tanken och det hade varit väldigt välkommet med ett släpp i år.

Skrivet av Gertzy:

https://youtu.be/Bv_uKZOWwvQ

Spekulation: är det fortfarande möjligt att Switch 2 lanseras i år? Kanske inte så troligt, men ändå möjligt.

Det skulle förvåna mig om det skulle ske, jag har en känsla av att det blir i mars 2025.

Skrivet av Najkan:

Ähh det är kul o skriva, skriv på!

😊

Skrivet av Sur Apan:

Mitt inlägg var inte grundat i lathet/ovilja/oförstånd eller bristande läsförståelse så tidsfaktor var irrelevant kände jag men fortfarande bättre än klassikern.

Absolut, jag förstår vad du kommer ifrån.

Skrivet av Sur Apan:

Så här står det om man inte ens klickar in sig i artikeln.

”Till sist får vi en ny trailer från det svenskutvecklade Star Wars-spelet.”

Läser man sedan några rader in i artikeln står det att Massive utvecklar spelet.

Tar kortare tid att läsa artikeln än det tog dig att skriva inlägget, kom igen.

Ubisoft är utgivare, det hade tagit kortare tid att skriva det än det du skrev, jag håller dock med om det du skriver. Hur lång tid tog det för mig att skriva detta tro, låt mig utveckla; I dessa tider av tidsbrist och optimering av den tid vi har utanför jobb och…….😊

Skrivet av Gertzy:

Amazon är en samlingsplats för mängder av olika försäljare som gör sina affärer genom Amazon, och antagligen tar en bit av kakan av det sålda, som visserligen har ett stort lager av varor de säljer själva men också låter andra sälja genom dem. I USA är det bland annat Nintendo. Så de säljer genom Amazon men sätter priser osv själva.

Ah okej.👍

Skrivet av Gertzy:

Som han nämner är det inte Amazon utan Nintendo som är säljaren här, så de är snarare de som vill tömma sina lager

Åfasen, det låter skumt då, så vitt jag vet, så köper Amazon Nintendos produkter och säljer dessa, så säljaren bör ju vara Amazon då.

Skrivet av Gertzy:

https://youtu.be/dsl2NkoJ8YQ

Verkar som Nintendo har sänkt priser på flera av sina spel på Amazon, kan det vara för att tömma lager inför Switch 2-utannonseringen/lanseringen? Eller har de bara sålt dåligt? Vad tror ni?

Jag tror att Amazon har enorma mängder av Switchspel som de vill sälja pga att vi nått kulmen för hur många spel som kan säljas till fullpris.