Inlägg av Flame

Inlägg som Flame har skrivit i forumet

Tänkte att eftersom det står: "Massgate.org is not affiliated with Ubisoft or Ubisoft Massive"

samtidigt som WiC säljs på GOG bland annat.

Känns inte helt lagligt?

Visst var horse armor dumt. Men samtidigt var det ju bara försmaken av vad som senare skulle komma att bli närmast en standard för vad DLC ska vara för något. Idag är ju DLC-normen kosmetiskt innehåll, eller pengar i sjön som artikeln beskriver det som. För 12 år sen hånskrattade folk åt det, idag betalar folk gladeligen stora summor pengar för det...

Förresten måste ju PC Gamer göra ett avslutningsnummer som slår Super PLAYs finalnummer på fingrarna.

Skrivet av B-B-B-Banänäbrääken:

Blev inte PC game:are fören den gaming tidningen jag prenumererade på gick i graven, har för mig den hette Inside Gaming, Inside PC Nånting.

Samma här, hade aldrig rört en PC Gamer förrns då. Tidningen hette först Incite PC Games, som sen blev PC Gameplay i sep02 (med Victor Leijonhufvud som chefred.), som blev PC Gaming World i april03 som till slut lades ner i oktober 2005. Alla prenumeranter blev överflyttade till PC Gamer. *Minns det lilla, men mysiga PCGW-forumet*

Det stämmer att man kommer kunna köpa det utanför Origin, men det betyder inte att man inte klarar sig utan det. Man måste vara anslutet till Origin när man spelar så det spelar ingen roll var man köper spelet. Står ju klart och tydligt:

"Players will need to be online on Origin while playing"

Hoppas på en ny svenskdubbning i så fall.

PAP - Post Apocalypse Portable

Good Old Games eftersträvar 250 titlar till

Framförallt vill jag att EA ska börja ge ut spel hos GOG.

Dungeon Keeper
Populous
System Shock
Little Big Adventure
NoX
Blade Runner
American McGee's Alice
Alpha Centauri

Liksom...

R:et i RPG!

Håller med om att tärningarna etc., inte är det viktigaste i ett rollspel (dock så gillar jag dem!). För mig är ett rollspel ett spel där man själv får välja hur man ska förhålla sig till de situationer (i strider, i dialoger, i annat) man hamnar i. Detta är viktigare än tärningar och statistik.

Tycker f.ö. att så kallade rollspelsinslag i andra genrer är oerhört löjligt. Jag tänker på shooters m.fl. där man kan investera "poäng" i olika "skills"; som om detta skulle vara själva kärnan i i de RPG som inslaget har lånats in ifrån.

Om du spelar på PC kan du stänga av den "geléaktigt tröga styrningen" mha lite trixande i .ini-filerna.

Skrivet av walter_iego:

Det var inte mycket till recension.

Håller med. Det enda som sägs är ju att huvudpersonen är tråkig och att folk med wideskärmar tvingas spela i fönster, men att det ändå är ett OK spel. Att recensenten inte visste att man kunde trycka på mellanslag är ju inte riktigt spelets fel.

Men är det inte så att det söks på alla ord individuellt om man särskriver? Söker man på ex. handkontroll får man bara träffar på just handkontroll. Söker man däremot på hand kontroll får man träffar som: "det är viktigt att ta HAND om sin KONTROLL".

Dock borde ju särskrivning bidra till det extra antalet träffarna också.

Ett nytt Jazz Jackrabbit.

Pixmaniabesvikelse

Skulle aldrig beställa från Pixmania. De är smått ökända för sin bristande kundservice och de "behöver inte följa svensk konsumentlagstiftning då de är ett franskt bolag". Plus-Sverker har varit på dem också.

Varför här? Varför inte på PCG, du är ju trots allt chefred. där.

Givetvis börjar du ju blogga på PC Gamer nu. Och så småningom börjar du även skriva för dem. Igen. Då är cirkeln sluten, ordningen återställd och universums balans återupprättad.

Är det inte så att Kain/Caine, den bibliske figuren, är urfadern till alla vampyrer i World of Darkness?

133 MHz CPU och 16 MB RAM är vad jag hade på min första PC.

Och sen tycker jag DS är alldeles för dyr överlag, man kan ju få en 360 för samma pris.

Vad heter spelet vid 00:14?