Inlägg av 0skar

Inlägg som 0skar har skrivit i forumet

Ett av mina absoluta favoritspel! Utvecklarna har tisslat och tasslat senaste veckorna att nästa spel kan bli utannonserat snart.

På tal om ghost recon tyckte jag wildlands var kul men breakpoint funka inte för mig. Körde aldrig klart det.

Jag gillade Bf1 mycket, BfV var okej.
Bf1 var bra rakt igenom, kul känsla i vapen även om de var lite väl peppriga för första världskriget. Otroligt snygg design och grafik. Gillade fortification väldigt mycket, tråkigt att det försvann. Gillade även grand war eller vad det hette, när ett slag utövades över flera ”dagar”.
BfV tog bort lite funktioner och la till massa kosmetiskt krimskrams som gjorde spelet skitfult, folk sprang runt som glödande gubbar och guldvapen. Vafan?

Live service… usch. Typ en ursäkt för att skriva obetydande story samt ge ut ”quests” som ett MMO. Åååå vad jag ogillar denna trend som vägrar ge sig.

Kanske ska ge mig på att försöka fatta hur man spelar crusader kings igen(brukar inte fatta).

Önskar jag gillade helldivers 2 då folk verkar ha så kul. Prövade men blev refund. Men gick bara spela solo, så fick väll inte se bästa sidan av spelet. Kan bli att pröva igen, när de fixat servrarna.

Kanske vi äntligen kan avsluta det här föråldrade konsolexklusiva tramset. Lägger gärna pengar på spel, men inte en påtvingad konsol för att kunna spela.

Skrivet av Aesoprock:

Spelet vore så jävla bra om inte striderna var så jäääävla "realistiska" och svåra. Det är inte kul att behöva övningsfäktas för att kunna komma vidare i spelet. Tror jag la 5-10 timmar innan jag la ner. "Det ska inte vara lätt, du är en ung man som aldrig har hållit i ett svärd förut" har man hört några gånger under årens lopp. Nej, det behöver inte vara lätt, men det behöver inte vara ett andra arbete heller.

Exakt i början är striderna väldigt dödliga. Men sen blir man bättre med tiden(inte så lång tid) så är det faktiskt inte så svårt. Glöm inte träna med captain bernard. Han lär ut lite moves som gör striderna mer behagliga.

Skrivet av baxtex:

Testade nog 10 minuter. Tyvärr var prestandan usel. Kanske bättre nu?

Ja, det rullar på riktigt fint faktiskt.

Underbart spel! Nog en av mina favoritspel genom tiderna faktiskt, inget spel är likt detta.
Ni ni som gav upp så tidigt som vid introt borde verkligen ge det en chans. Ni har ju inte ens fått se spelet än! Introt är typ bara story och man får springa runt lite i ett begränsat område. Sen när det öppnar upp sig blir det magiskt(utan magi och grejer)

Rekommenderar att man inte kör på hardcore om man är ny. Det tar bort massa element från UI’t typ som hälsa, vart man är på kartan etc. Tror det kan bli lite för svårt att navigera sig om det är ens första genomspelning.

Ser så mycket fram mot nästa spel!

Tror knappast det är en karaktär i spelet som ens kommer säga några ord. Men jag ser två utgångar för detta.
Antingen tar de bara bort den gubben från spelet för de tycker han är för störig.
Eller så lägger de faktiskt till storyn i spelet om hur den här pundaren försöker stämma stora företag utan att lyckas.

Är ju skit men förstår att utgivarna vill kunna sälja pre-orders.

Kräktes lite i munnen när jag läste tencent, DnD och köp i samma mening.

Går inte spelet köras offline? Isf är det sjukt dåligt.

Så länge den inte är ett till tråkigt open world spel med MMO quests.

De tog bort utforskarglädjen i ett spel där utforskning ska vara i fokus. För mig var det dödsstöten. 1000 planeter men redan efter 2-3 planeter hade jag sett allt och upprepningen började.

Ingen bild? 😄

Helt rätt.

Usch för dagens AAA- konsoller. Så bakåtsträvande produkt som låser hela spelmarknaden i ”generationer” och tråkiga tidslås. Skygglappar på i ett år för att inte bli spoilad, då man sitter på ”fel” hårdvara.

Ja, jag förstår varför det är som det är. Pengar. Merförsäljning etc..

Trist ändå! Buuu!

Alex Kidd in the Enchanted Castle
Minns inte specifika banor, men spelet var fan omöjligt! Klarade det aldrig.

Skoj! Kört druid sen riktiga releasedagen. Skön känsla i spelet!
Härja runt som en Bjärv är kul men lite klumpigt! Döpte även gubben till det 😁

Skrivet av dTexN:

Hur? ._.
Elden Ring är en ny stark pelare till spelvärlden och kommer vara något man minns och refererar till om 10 år. Ragnarök har inte samma påverkan, det är en utbyggnad av något som kom 2018.

Elden ring var kul, men jag skulle kunna ge samma argument för elden ring och alla dark souls-spelen.