Inlägg av hogge84

Inlägg som hogge84 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Hymer:

Jag gav mig på och testa cod Vanguards gratis helg nu och det är tusen gånger roligare än BF och då har inte jag lirat cod sen OG MW2.

Kommer skippa BF och köpa mitt första COD på flera flera år.

Vart hittar du gratis av cod har letat kör på x-box nya

Skrivet av CARTMAN:

Har inte lirat spelet och är inte så sugen heller. Tycker det var riktigt synd att DiCE inte valde en annan tidsperiod istället för sci-fi. Hade velat ha ett Vietnam krig helst av allt. Annars hade det varit skoj med kalla kriget, desert storm eller nutid.
Även synd att det inte blev en single player kampanj.

Jo det finns en singel player kampanj så vet inte riktigt vad du läst eller sett???

Värkar bli riktigt bra faktiskt ser fram i mot=)

Flyrer hur bra som helst på x-box x riktigt gött spel lagom klurigt

Skrivet av Freffo:

Väntar tills de släpper Battlefield 2.

Blev väldigt besviken på den öppna betan och allt som har visats fram tills idag. DICE har tappat det som en gång var Battlefield.

Då undrar jag vad är det dom tappat då? Dom har ju gått till baka till sina rötter då det är mycket bättre och snyggare nu känns ju spelet som det ska göra jämfört med innan tycker att dom har lyssnat på spelare att vi är trötta på framtids spel är ju helt klart det snyggaste battlefild spelet på väldigt väldigt länge

Ps4 har ju jävligt mycket snyggare grafik än äckliga Xbox one iallafall Xbox har ju alltid försökt härma Playstation från första stund skulle aldrig köpa ett Xbox skulle inte äns ta i mot det om det så var gratis.

Sluta lipa folk antingen köper du det eller så köper du det inte pc är old shool x-box är skit det finns bara en som är bäst i alla väder och det är ps3

1