Inlägg av Quicken

Inlägg som Quicken har skrivit i forumet

Har inte spelat och kommer nog inte spela, men det är mest för att jag har inget intresse för hela Harry Potter världen, böckerna och filmerna kom ut efter att jag redan fastnat för scifi.

Jag vill ha en nyckel

För mig måste det vara första Fallout spelet, vart på semester i Finland när jag var tolv och äldre kusinen gick in på random mom and pop datorbutik i liten stad ute på vischan för att köpa disketter och jag följde med, ögonen fastnade direkt på Poweramour hjälmen på lådan när jag steg in i butiken, kikade på bilderna på baksidan och läste texten, fastnade direkt, jag måste ha detta spel, fick tjata på morsan och farsan i en vecka innan dom gick med på att köpa den.

Jag tyckte första spelet var riktigt trevligt på X360.

Skrivet av Kleptoman:

Hon kanske inte borde klaga på något som är självklart?

Hon klagade inte, Utan hon upmärksammade andra med känsligthet att detta var nått som kunde hända ifall man spelade, Inte vid nått tillfälle sa hon att detta är ett problem som måste lösas.

Skrivet av nicbex:

Va? Det laddar ju snabbare på PS5? 12 % snabbare vid kallstart och 5 % snabbare när man dör.

Och andra kanalers tester visar att spelet bootar från system menyn 50% snabbare på PS5

@KortTjock: Jag känner en med så kraftig rädsla för spindlar att hans fru måste spela spindelgrottan och Queen Araneae åt honom i Diablo 3.

Skrivet av conthox:

Precis så jag minns det också.

Primary Fire
Slow moving but deadly rockets are aimed at opponents. Trigger can be held down to load up to six rockets at a time, which can be fired at once. Multiple rockets are fire in a flat, horizontal spread unless the secondary fire button is pressed while they are loading. This will cause them to fire in a tight spiral formation.
Secondary Fire
Grenades are lobbed from the barrel. Secondary trigger can be held as well for up to six grenades. If the primary fire button is pressed while the grenades are loading, they will be fired in a tight cluster instead of spread

Kan man få en uppdatering? Finns det en FZ 2.0 klan? eller ska ni göra en purge på inaktiva spelare i första klanen?

Vi kanske ska sätta ner facklorna och högaflar tills vi fått all information?

https://venturebeat.com/2017/11/17/star-wars-battlefront-ii-a...

Grim Dawn, bara för att spelet är så jävla bra att den förtjänar att köpas oavsett om den är realiserad eller inte!

Dead Rising föll mig aldrig i smaken, nått jag inte klarar av är spel med tidsbegränsningar, jag vill kunna spela i den takt jag vill, inte behöva kolla på klockan hela tiden för 16:48 den dagen dör en NPC som gör att jag bara kan få dåliga slut på storyn.

Skrivet av Epoxlol:
Skrivet av Ender:

Ruggigt tung bok det, rekommenderas starkt. Och vad gäller "bisarr framtid"...är det verkligen det? Det mesta av det som står i boken vad gäller omvärlden känns ju mer och mer troligt för varje dag, med globala företag som bara tar mer och mer plats i våra liv. Hur mycket kan en amerikansk politiker bestämma utan donationsstöd från företag eller intresseorganisationer (eller mutor som vi säger i Sverige)? Lyckligtvis är vi än så länge helt förskonade från sådant i här hemma...*host!...ja, så länge det inte rör pirat/privat-kopiering vill säga.

Sist jag läste den så kändes det ofattbart att den skrevs -92 istället för igår.

Har provat läsa Stephensons Anathema tre gånger nu och kommer bara halvvägs igenom innan jag tröttnar. Har hört mycket gott om honom men har svårt att fastna för hans stil att skriva. Tycker ändå min tröskel är rätt hög när man plöjt igenom riktigt träiga böcker från nobelpristagare samt Tolstoy, Dostojevski och andra "klassiker" när man läst litteraturkurser. Ska tilläggas att jag brukar läsa det mesta i Sci-Fi väg annars.

Då kan jag rekommendera Audible! Har själv precis lyssnat färdigt på Cryptonomicon.

Och blir man hooked så blir det lätt många titlar.

http://i.imgur.com/Pw6MXl6.jpg
http://i.imgur.com/WPdDuD6.jpg

Skrivet av Pretorian24:

Är spelet bra? Jag fick för mig att "alla" klagade när det släpptes. Fast det är väl standard numera när spel släpps och sen blir det bättre efter ett tag.

Det jag hört från polare är att det blev bättre men sen blev det skitdåligt.

Skrivet av PcGamer:

Jedi Outcast är fortfarande det spel som lyckats bäst med att låta spelaren spela en Jedi eller Sith. Jedi Oucast är även ett ypperligt exempel på hur man tar ett populärt spel (som Dark Forces) och förbättrar det, både grafiskt och spelmässigt. Baserat på vad jag sett från Battlefront än så länge är det spelet raka motsatsen.

EA har exklusiva rättigheter till SW på PC i hela 10 år, om de tänker fortsätta i samma stil som de gjort med SW Battlefront ser det ut som det kommer bli en lång väntan innan SW spelen återigen kan komma att bli några av de bästa spelen som gjorts.

Detta är en Battlefront spel, och det är väldigt nära i speltil till dom gamla Battlefrontspelen, du kan inte jämföra Jedi Knight spelen med Battlefront.

Edit: Och fan tar er som pratar om Battlefield i jämförelse...

Peter F Hamiltons, Commonwealth Saga

Skrivet av zwete:

Skulle vara mer intressant som 5v5.

fuq dat, Ge mig 32vs32 istället.

Jag testade betan och tyckte inte om att det inte fanns mouselook utan att hålla nere en knapp hela tiden, sen vill jag att man t.ex. själv måste aima sina attacker och "spells" som i Firefall, tröttnat på det här med att bara klicka på en fiende och sen stå spamma 1234 tills dom dör.