Inlägg av Keasar

Inlägg som Keasar har skrivit i forumet

Lätt bästa Metal Gear relaterade spelet någonsin. Dels för att det är ett spel gjort av PlatinumGames, bästa japanska spelutvecklarna just nu, och för att det finns för en gång skull en karaktär som bara personifierar allt som är hysteriskt, dåligt och galet med den story som alltid berättas i serien.

Fuck. Yes.

Jag respekterar Kerstins åsikter i recensionen, håller dock inte med att spelet är repititivt med tanke på vad för sorts spel det är. I genren utav spel som Bayonetta, Devil May Cry och Ninja Gaiden så håller sig Metal Gear Rising sig riktigt bra med varierande fiendeupplägg mellan svårighetsgraderna som ökar i komplexitet hela tiden och skapar väldigt skön återspelbarhet för oss fans av genren. Ett riktigt bra spel av Platinum Games som förväntat.

Ladidaaa-ladidiiii

*går ut*

Skrivet av erik.blom.9:

Fattar inte vad folk ser i det här spelet. Ser så mesigt ut

Jag vet! Grrrr! Behöver mer testosteron! Grrrr! Tänk om det kommer en tjej och kollar medans man spelar!? Vill inte se mesig ut då och spela något "färgglatt"! SKA VARA RÅ MANLIGHET AAAARGH!

MUSKLER!

MANLIGT!

MOTORSÅG TO THE FACE!

ASBALLT! HNNNNNNG!

OCH BLOD!

FUCKING BLOD ÖVERALLT!!!

För övrigt, ser fram emot att spela Wildstar, verkar rätt kul och har ett antal intressanta idéer som jag hoppas genomförs väl. Cred till deras Devspeaks också, rätt underhållande och informativa.

-HDMI uttag
-Stöd för handkontroll
-720p+ upplösningar
-Skivläsare
-XBOX Arcade spel
-Av/På knapp

Hurr.

....Väldigt passande att utannonsera detta samma dag som de släpper The Last of Us i EU som innehåller ett Network Pass...

Också, hade spelet sett mer "realistiskt" ut så hade spelet nog varit inget intressant alls.
http://i.imgur.com/g7pPmu6.png

Skrivet av Hipshot:
Skrivet av Nebowski:

Jag förstår inte hur så många av er kan tycka det ser hemsk ut! Jag tycker hon är mycket vacker.

Vilken kropp!

För att hon ser ut som en den?

Hur? Ser ut som en kvinnlig kroppsbyggare och sist jag kollade är dem också människor.

Jag är nog en av kanske 2 eller 3 personer här som faktiskt gillar den grafiska stilen och inte för "Hurr hurr tuttar och stjärt!" (seriöst, väx upp) utan för att George Tamikani har faktiskt en riktigt snygg stilistisk stil som kommer fram otroligt bra i rörelse, vilket har synts i alla tidigare Vanillaware spel som Odin Sphere, Muramasa, Grim Grimoire, etc.

Tycker det är synd att folk smutskastar spelet så himla fort pågrund av lite skinn.

Jag är helt och hållet okej med hennes design. Hon är en stark kvinna som svingar ett gigantiskt vapen. Hon ser ut som en kvinnlig kroppsbyggare. All good in my book.

Skrivet av Zappa:

Mycket trevliga nyheter

Skrivet av Preed:

Töfft att Red Faction, Dark Siders med mera ligger i Sverige. For some reason.

Skrivet av Boomer:

Kör för fa-an, Sverige!

Bara så folk vet, detta är inte "positiva nyheter" per automatik, slå upp Nordic Games så ser ni att deras reportoar är inte något imponerande (och nej, Alan Wake är inte utvecklat av dem). Chanserna att vi ska se något på dessa IPn av kvalitet släppas är extremt små nu. Tror de vill mest hålla i rättigheterna för att tjäna pengar på vidare försäljningarna av spelen.

Skrivet av Skelögd:

Blev inte besviken på Metal Gear Solid: Revengeance pga att det var hack n slash utan snarare på hur själva gameplayet var.

Blev rätt tråkigt efter en stund då combat var alldeles för enformig. Bara upp med svärdet, sikta var man ska klyva dom, repeat.

Gillade faktiskt DMC betydligt mer i sådana fall. Även om bossfighterna var lite sega.

Det går inte att klaga på "enformig combat" och sen säga DmC var bättre. Och lite sega bossfighter? Vad sägs om "spektakulärt enkla, långsamma, tråkiga att slåss mot". Sämre boss design i action genren hittar man inte lätt.

Det man kan vara glad över som ett Metal Gear Solid fan är ju att Revengeance är ju uttryckligen ett spin-off spel (största hinten är namnet Metal Gear Rising istället för Solid). Det är något som har gjorts vid sidan av ett annat företag medans ett spel i huvudserien utvecklas fortfarande av samma vanliga företag. Nu är jag inte riktigt ett fan av Metal Gear Solid (men gillar spelen) och älskade Revengeance men för oss Devil May Cry fans så suger det däremot ännu mer som fick skiten som är DmC och det är uttryckligen ett nytt spel i huvudserien och kanske är kvar för att stanna.

Skrivet av Fisse:
Skrivet av Keasar:

Någon sa PETA? Dem som är så snälla och sponsrar pyromaner som bränner ner medicinska forskningsanläggningar och stödjer våld mot människor för djurens skull? Som jämför djurslakt med folkmordet på judarna av nazisterna? Som jämför djurhandeln med den mänskliga slavhandeln under koloni eran?

Vet du vad, åt helvete med valarna, jaga ner varenda en av dem. Jag tappar all sympati så fort PETA höjer sin röst. Nu ska jag äta en tallrick revbenspjäll och känna ingen skam men istället stolthet.

Om du menar allvar är du ju redigt slut i huvudet...

Inte om att jaga ner valarna och äta revbenspjäll, det var väldigt sent och inte äter man innan man går och lägger sig. Däremot så är mitt hat mot PETA sant. Dem är vidriga aktivister/terrorister som tycker djur är viktigare än sina medmänniskor. Jag gillar djur och tycker om dem, onödigt djurplågeri ska bestraffas. Samtidigt så är exempelvis djurförsök för medicinska syften väldigt viktigt och att neka vad det har gjort för mänskligheten är att vara otroligt blind och dum. Kolla på Penn & Teller Bullshit om PETA så kan du få några goda exempel på varför PETA är idioter.

Någon sa PETA? Dem som är så snälla och sponsrar pyromaner som bränner ner medicinska forskningsanläggningar och stödjer våld mot människor för djurens skull? Som jämför djurslakt med folkmordet på judarna av nazisterna? Som jämför djurhandeln med den mänskliga slavhandeln under koloni eran?

Vet du vad, åt helvete med valarna, jaga ner varenda en av dem. Jag tappar all sympati så fort PETA höjer sin röst. Nu ska jag äta en tallrick revbenspjäll och känna ingen skam men istället stolthet.

Ser väldigt mycket fram emot den här filmen, McLain är en kul bonus men Guillermo Del Toro gör häftiga filmer så det ska bli spännande att se hans tolkning av japanska Kaiju filmer.

Skrivet av ohem:

Kanske bara jag eller ser robotarna mer Transformers liknande i både rörelser och design bättre än filmerna?

Rörelse, nej, design, tja, allt ser mer Transformers ut än Micheal Bay filmerna. Optimus Prime var den enda som påminde om sin ursprungliga design.

Respekt åt Max som president, men så lite röster på Wilson? Jag är besviken. Sett vad den killen kan göra?! Han har en mecha! Bara det är typ 7-8 delstater automatiskt vunna.

Skrivet av aolbain:

Det här ser ut att bli super men nån borde lära CD Project att moget inte betyder mycket sex och nakna damer.

Värt att tillägga är att CD Project RED är lagt i Polen, boken The Witcher skrivet i samma land, där deras syn på sex och nakna kvinnor är rätt slappare än i västrare delar av världen.

Hatar att behöva säga det här till er men ni har blivit trollade. Valve håller inte på med ett rymdspel just nu. Nyheten kom från 4chan och är bekräftat av Valve att bara vara trollande.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=43128010&postcount...

http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/351/604/eab.jpeg

Tack gode gud för detta. Att utvecklare (och förhoppningsvis utgivare också) har börjat slopa planer på att alltid behöva göra något multiplayer till spel som tydligen inte ska ha det.

Kommer ni ihåg för ungefär 8-10 år sen? Då varenda snorunge konstant sa "Det är ju inte värt att köpa om det inte har multiplayer." Och sen så köpte dem spelet och aldrig spelade multiplayer delen i längre än 2 veckor. Åt helvete med den generationen som jag tråkigt nog var en del av.