Inlägg av Neobox

Inlägg som Neobox har skrivit i forumet

Arg, ledsen, besviken och frustrerad. Jag kommer inte köpa ett enda spel i år. Har kört Destiny varje dag sedan release och inte tittat åt ett annat spel. Och eftersom de kommer ännu mer DLC (först mars, sedan september) så är väl chansen stor att jag kommer vara fast i det fantastiska universumet resten av året. Jag som sett fram emot Witcher och The Division. Helvete också.

Spelat i stort sett varje dag sedan release, givit dag 1 köp. Jag kanske är lättroad, men jag har inte haft så kul och fastnat för ett spel så här kört sedan jag minns inte när. 10/10 i betyg.

Men det är inte ett spel för alla, man får inte vara allergisk motatt grunda tex. Känns väldigt mycket WOW ibland. En perfekt blandning av allt jag gillar i spel.

Hört på årsmötet för Svenska Hatersklubben.

"Jag börjat tröttna lite på att autopilot-hata Microsoft, kan vi inte hitta på något nytt där vi kan få utlopp för vår vrede?"

"Är det inte extremt mycket reklam för ett spel som heter Destiny?" Där kanske vi har något som ger oss anledning till att gnälla sönder varenda forumtråd som tar upp spelet"

Jag lägger inte tid på att läsa och kommentera spel eller annat som jag inte är intresserad av eller ogillar, men beundrar de som orkar.

Betyg 5/5 på den här generationens bästa spel. Jag räknar med att Bungie kommer hålla liv i spelet med ständiga uppdateringar och utmaningar i flera år som planerat. Konsolernas motsvarighet till WoW är äntligen här.

Valet stod mellan Hunter och Warlock och hade nog valt Hunter om inte alla kompisar verkar välja den. Gillade det lilla jag han köra av Warlocken i betan.

neeej!!! Jag fick ett samtal tidigare idag från Mediamarkt där jag bokat min Xbox One (Bundlen med Fifa/Forza) där dom meddelade att de inte skulle få in några maskiner pga förseningar hos Microsoft, Hon sa att det var utlovat en kompensation men inte i vilken form och att de inte kunde lämna mer besked innan Måndag. Är det någon mer som bokat någon annanstans som fått höra att det inte finns några tillgängliga imorgon? Känns väl lite otroligt att bara mediamarkt skulle drabbats av förseningar. Hjälp mig!

ThreeZool och Spit: Tack för svaren.
Augustus: Har bokat samma bundle. Har även bokat Destiny och vann Titanfall förra veckan på en konkurerrande site

Jag får min på fredag och funderar på om jag ska välja UK eller USA som region istället. Nackdelen med det är det eventuella svenska appar som finns tillgängliga, egentligen är det bara viaplay jag är intresserad av eftersom jag gärna ser fotboll via xboxen, men den kanske inte ens finns tillgänglig vid releasen. Någon som sett en lista på svenska appar?

Fördelen är väl priset på spel mm. jag kommer inom kort köpa EA Access som väl kostar $30, frågan är vad det kostar på svenska när det släpps senare.

Eftersom FZ medlemmarna har koll ställer jag nu frågan.

Vilken region ska jag välja, UK, USA eller Sverige. Vad är för och nackdelar? När man väl har valt region så är det väl inte helt smidigt att byta till någon annan om jag fattat det rätt.

Edit: Om man byter till en annan region tar det tydligen 3 månader innan man får byta tillbaka, innebär det:
1. Jag väljer UK nu, och kan sedan byta till Svenska när röststyrningen fungerar, skulle jag sedan vilja byta igen tar det 3månader.
2. Jag väljer UK nu, och vill jag sedan välja svenska så tar det 3 månader innan bytet sker.

Har bokat en, med Kinect och hämtar den, hysteriskt glad som ett barn på julafton med en överdos av socker, på fredag. Tisdagen efter så kommer Destiny i brevlådan.

Visserligen har det alltid lutat åt X1 eftersom jag var så nöjd med min 360, men efter ha provat den och Ps4:an hos kompisar så blev jag ännu mer övertygad.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Rwaat:

Skönt att man får en limited edition av PS4 versionen, om man nu bara hade en PS4:a...

Fz om ni kan förtydliga, det blir alltså totalt 2st vinnare, varav en vinst är enbart för supporters. Men den som vinner Denna tävling får 2st biljetter?

"Två av dessa platser, som gäller dig och en vän"
"De tre vinnarna"
Lite otydligt här nämligen.

Vi har tre VIP-inbjudningar, och varje inbjudning gäller för vinnaren och en vän. Alltså kan två personer vinna i denna tävling, och ta med en vän var. Som supporter kan man vinna en inbjudan, och ta med en vän. Totalt sex platser, fördelade på tre personer.

Om jag förstått det hela rätt så är det alltså 8 personer i målsmans sällskap som... Skoja bara, vilken tid startar det hela?

Av någon konstig anledning brukar jag ha tur i sådana här tävlingar. Det vore nästan bättre att någon annan fick vinna, känns lite orättvist att jag ska vara välsignad med sån tur.

Sonys exklusiva material till Destiny är ju också bara tidsbestämt exklusivt.

Men jag är inte så upprörd över företagens putsade av sanningen, man vet ju redan om det och det stör mig inte speciellt mycket.

Om man man tvekar på om man ska köpa en X1 med eller utan Kinect så borde man lägga 30 min på lite research, man inser då snabbt att den lilla summa den kostar extra är värt betydligt mer än 500:- .

Kinect till 360:n var i mina ögon ett helt onödigt tillbehör, den fungerade rätt dåligt och det enda som den användes till var några halvtaskiga spel. Tror man att den nya är en liknande produkt förstår jag att man inte är intresserad av den.

Kinecten till X1 är en helt annan sak och ger ett mervärde som man inte kan vara utan när man vant sig. Skulle Microsoft knacka på dörren och säga att jag var tvungen att betala 1500:- för att få behålla den eftersom det råkade sätta priset för lågt vid lansering skulle jag säga. " Ett ögonblick, jag hämtar plånboken direkt"

Jag är inte säker på att jag kommer köpa Sony prat om att den är för spelarna. I dagsläget har det inte lyckats bevisa att den skulle vara bättre att spela på än X1:an.

Jag vill se en multiplattformstitel som är märkbart bättre innan jag kapitulerar och erkänner Sony som vinnare den här generationen. De måste få ur sin maskin som är kraftfullare, annars spelar det ju ingen roll hur överlägsen den än är på papperet. Killzone och Knack är inga spel som får mig att byta till Ps4.

Du får bättre spel med PS plus jämfört med Xbox Gold, men du får dedikerade servar och en bevisligen stabilare och pålitligare onlinetjänst. Det är en smaksak så där sätter jag 1-1.

Jag är genuint intresserad om varför jag i dagsläget ska välja en Ps4 framför en X1:a. Jag tycker det är oerhört jämt mellan de två och ser inte alls Sony som klar segrare.

När jag sitter i soffan med kontrollen i handen bryr jag mig inte om att MS hade en usel lansering, att deras ideer inte var genomtänkta i början, att MS är ett uselt företag osv osv. Vad kommer jag som spelare märka för uppenbar skillnad mellan tex BF 4, Assassins creed mfl när jag startar upp min Ps4 eller X1:a?

Det är två saker jag inte fattar, hur man INTE kan vara överhypad över det här spelet, det kommer garanterat bli episkt. Men smaken är ju olika så det kan jag acceptera utan problem.

Det andra är hur folk orkar gå in och dels läsa och sedan bemöda sig att kommentera ett spel som de inte har något som helst intresse av. Det är lite tröttsamt att se samma sorts kommentarer till varenda tråd "FPS ska spela på PC" "Det kommer vara bäst på Ps4/Xbox One" osv.

Nåväl, över till detta mästerverk. Jag läser allt jag kommer över om Destiny och har ångest över valet av klass, jag var lite sugen på Hunter, men de flesta kompisar är också det så lutar det nog åt en Warlock för att komplettera, den körde jag i betan. Klasserna verkar vara väldigt välbalanserade, alla har sina för och nackdelar vilket gör valet jättesvårt.

Skrivet av LariosoDog:

Det stora fail är väl att de inte har möjlighet att göra total nedladdning från en bootstrap loader bara - istället för ackumulerade uppdateringar.

Alltså att man inte kan reparera via ny nedladdning - utan måste byta hela enheten.

Nybörjarfasoner man inte väntar sig från MS. Ännu ett tecken att Xbone är ett haffsverk - inte något genomarbetat ens efter att ha varit ute ett år nästan. Lite låg på prestanda, massa policygrejer som de fick backa från.

Vad konstigt, ingen X1-ägare jag känner är missnöjd med den, och den känns långt ifrån ett hafsverk som du säger. Vad är det för något som du känt har varit ogenomtänkt och ofärdigt med din X1? För eftersom du verkar så insatt tar jag förgivet att du äger en själv.

Alltid bra med med nya valmöjligheter, men det känns inte som något jag kommer använda mig av i någon större utsträckning. Det känns som man får tillgång en utökad demo av spelet i stort sätt. Betyg på funktionen 6/10.

PES var bättre fram till PES 6, då gick Fifa om. Tyvärr är jag beroende av Ultimate Team, så oavsett om spelkänslan är dubbelt så bra i PES så kan jag inte byta sida.

Hade noll förväntningar på singelplayerdelen, men så fel jag hade. Blir nog köp.

Jag bokade en X1 så fort det stod klart att Fifa 15 skull bli ett helt annat spel på 360:n. Jag kapitulerade och vägrade hänga fast vid en utdöende konsol.

Tack och adjö Xbox 360, det har varit ett nöje att spela på dig under alla år. men nu har jag hittat en ny och yngre kärlek och dumpar dig nu hårt och hjärtlöst.

Det är ju först i höst som det kommer vettiga titlar till både Ps4 och X1. Visserligen är det inget fel på Titanfall, men spel som Knack, Killzone och Ryse var ju inga spel som motiverade ett köp av en Next-gen konsol. Ingen av mina Ps4 och X1 vänner spelar aktiv på någon av sina konsoler för tillfället, gissar det blir ändring på det när tex Destiny släpps.

Har någon generation konsoler haft så svag line-up när det gäller spel på releasedagen som den här? Det kändes som de kom 1 år för tidigt.

Vad har mitt inlägg med ämnet att göra, vid en närmare titt konstaterar jag att det inte är så mycket. Men det är försent att göra något åt nu, bättre lycka nästa gång.