Inlägg av Spectral

Inlägg som Spectral har skrivit i forumet

Skrivet av kaealy:

Härligt, äger en fysisk kopia men väntar på att de ska släppa patchen som fixar de problem de haft med "performance" på senare nivå:er.

Varifrån har du köpt spelet?

Tippar på att fokus kommer ligga på deras online-tjänst och SNES-spelen som ska ingå.
För egen del så skulle jag vilja se ett nytt Fire Emblem (inte Warriors, utan ett riktigt). Har för mig att det ryktats om ett.

Ett bra spel om man gillar loading screens.

Skulle nog ta med min PS4 då det är den jag äger flest spel till.

Kul att de faktiskt jobbar vidare trots det dåliga mottagandet.

Skrivet av b0ne:

Listar man topp21 spel just nu verkar vi inte hitta något switch-lir dock (eller finns minecraft?), så switch lirar ju i en separat liga helt klart. Man blir dock sugen efter man sett detta spel, älskar 3d-2d grafiken

https://preview.ibb.co/k7vFgy/top21.png

Vad säger den där "listan" egentligen?

De kan ju börja med att styra upp deras e-shop som är en enda jävla röra.

Hollow Knight - Mycket bra Metroidvania-spel. Lagom svårt. Själva världen påminner/förmedlar samma känsla som Dark Souls. Många har säkert redan spelat detta, men för mig var det nytt.

Darkest Dungeon - Svårt, roguelike-spel. Oförlåtande och frustrerande, men samtidigt väldigt kul.

Kamiko - Top down hack 'n slash. Billigt och helt ok. Väldigt kort. Lämpar sig nog väl för speedruns.

Thimbleweed Park - Härligt peka-och-klicka äventyr. Lagom svårt och lagom långt. Storyn är väl kanske dock inte den bästa.

Fortnite BR - Beskrivning överflödig. Skönt att kunna spela det i handheld-mode.

Death Road To Canada - Också ett top down hack 'n slash. Bra omspelningsvärde i form av nya unlocks som karaktärer, modes och svårighetsgrader. Svårt som attan men kul.

Celeste ska ju vara riktigt bra också, men har själv inte testat det än.

Trodde faktiskt inte det skulle komma en uppföljare. Sjukt taggad!

Skrivet av CARTMAN:

Ja verkligen. Det är fan samma visa varje gång jag går in i butiken. Fattar inte varför jag drar dit längre. Kanske gillar att spy ur mig galla på personalen i hopp om en förändring, men icke..

Där jag bor ligger både Media Markt och Elgigaten precis brevid Gamestop så då är valet ganska enkelt. Som exempel så kostade Monster Hunter World 400 kr på releasedagen på Elgiganten medans Gamestop begärde 699kr. Det är helt galet att folk ens handlar där fortfarande.

GE MIG!

Signade upp för game pass (är ju gratis de första 2 veckorna) för att testa detta och Sea of Thieves. Vet inte om jag skulle vilja betala 300kr/650kr för spelen, men det blir nog så att min subscription fortsätter nån månad iaf.

Köpte LotF1 på nån rea och tyckte det var ganska kul. Dock väldigt lätt i förhållande till Dark Souls och Bloodborne, framförallt bossarna som inte gjorde något större intryck direkt.
Kul med en uppföljare iaf.

Allt som har med online och Nintendo är bara så dåligt att man undrar hur fan det ens är möjligt. Ska inte ens gå in på hur korkat system Splatoon 2 lider av när man spelar (försöker spel) med vänner.

Skrivet av breahl:

Börjar bli för mycket zombie spel. Kan dom inte hitta på något nytt?

Finns ju en hel del andra typer av spel.

Nu kan det inte finns så många fler spel att porta från Wii U...

Ja varför inte. Kan ju vara kul att prova lite, om det är gratis som till alla andra plattformar dvs. Däremot vet jag inte om lokal mp med 4 pers i ett läge gjort för 100 är så himla skoj.

Det enda som just nu kan få deras onlinetjänst att bli sämre än vad den är, är att börja ta betalt för den så jag hoppas verkligen de gjort ett jävla uppryck.
Ser fram emot deras presentation.

Skrivet av EXPLICIT:

Gillar inte att hlea sidorna är klickbara, otroligt störande när man ska scrolla och tar sig utanför mittenfältet och råkar klicka på någon av sidorna.

Precis av den anledningen som jag har adblock på.
Förstår att mycket av intäkterna kommer från just reklam, men finns det inte andra alternativ? Reklam suger.

Hade hellre sett remastern av Heavy Rain än Beyond. Bra spel oavsett.