Inlägg av anon_17240

Inlägg som anon_17240 har skrivit i forumet

Warcraft - den populäraste spelfilmatiseringen någonsin

En relativt stor andel av kritiken jag sett handlar om att den skulle vara dålig för att det saknas raser och karaktärer m.m. Själv tyckte jag den var ganska bra, kanske för att jag spelat hela serien från Orcs & Humans och framåt, kanske för att jag uppskattar filmserier som tar sina origin stories på allvar. In the beginning there were only orcs and humans.

Skrivet av Devan:

Jag pratade om det här när Stellaris släpptes och enligt Paradox hade de sålt 200k kopior medans Steamspy sa att de enbart hade sålt ~137k kopior, frågan är om det är nån sorts bluff paradox håller på med med att pumpa upp sina siffror för sina aktsie ägare, och nu vill de inte att de riktiga sifforna skall finnas där ute för dem och se.

Är det bara jag som är medveten om att det finns försäljning från paradox egna hemsida som aldrig registreras på steam?

Skrivet av mille:

Oj vad aktiva Paradox är just nu. Det kan väl inte ha att göra med deras IPO som nu är öppen? Nej det vore ju cyniskt att tro...

Du får det att låta som om det vore oärligt av dem, det är väl snarare det rimligaste sättet att bedriva verksamhet på. Att faktiskt släppa spel är den ärligaste och bästa reklam de kan göra, hade varit mer skeptisk om det varit annonseringar och tomma löften.

Xenoblade Chronicles X

Intressant att musiken får väldigt blandat mottagande hos pressen, sett den punkten på både plus och minuslistor ungefär 50/50

Istället för kart-broschyrer i vanlig ordning kommer man vara tvungen att klättra upp i Ubisoft-torn för att hitta var man ska.

Skrivet av Alienshade:

Jag tror att det kommer bli bra hoppas det. Men tvivlar på att det blir turordnings baserat. Dom som jobbar med spelet nu verkar ju ha ff13-14-15 på hjärnan känns det som. Jag kommer inte att vänta på spelet då skulle jag lida för länge. Raderar att dom ska göra spelet nu allt blir bäst så!

Förvisso sant om utvecklarna, men producent, regissör och manusskribent är de gamla rävarna som bossade över originalet.

Skrivet av PaLL3:
Skrivet av Javas:

Om man fortfarande måste köpa spelet för att kunna spela så blir väl termen Buy to Play? Vill minnas att termen användes flitigt för Guild Wars spelen

Mao "Buy 2 Pay 2 Win"
GW hade väl inte microtransaktioner?

Jodå, gick (går) att köpa costumes, character slots, bank slots, skill unlocks osv.

Vore intressant att se förändringar i stridssystemet, men då vill jag nog också se att det går att välja det gamla systemet. Antingen när man startar ett nytt spel eller i config-menyn.

FF7 Remake

Skrivet av e2zippo:

O.M.G! Som jag väntat på detta, rykten om en remake har ju florerat internet i ett årtionde typ! Hoppas bara dom gör detta bra, och inte förvandlar det till nåt tattigt actionspel. Och definitivt inget röstskådespeleri!

Sant, vi vill ha exakt samma spel i ny modern grafikmotor. De behöver inte lägga ett finger på mekaniken, den är perfekt

AMAGAHD!!
AMAGAHD!!
AMAGAHD!!
AMAGAHD!!
AMAGAHD!!
AMAGAHD!!
AMAGAHD!!
AMAGAHD!!
AMAGAHD!!
AMAGAHD!!
AMAGAHD!!

:')

Nu blir det faktiskt till att köpa en PS4, första konsolköpet sen PS2. Skiter i om det blir enda PS4-spelet i hyllan, WORTH IT!!!

Verkar coolt, kan säkert sno vanilla minecraft spelare. Publiken för minecraft-moddar (speciellt stora modpacks) tror jag däremot inte kommer vara så intresserade.

Guild Wars 2: Heart of Thorns
Hearts of Iron 4
Might & Magic: Heroes 7 (Den serien förtjänar alltid en ärlig chans)

Bubblare: Xenoblade Chronicles X på WiiU

Slå sönder saker som inte längre tillverkas borde inte uppmuntras Fy på dem!

Om det efterfrågats av communityn? Gör en sökning i /r/guildwars2 på reddit, communityn har gnällt högljutt efter det sen release
Blir att köpa skumpa på vägen hem från jobbet ikväll!

1: Placera foliehatten på huvudet
2: Börja öva stridsrop såsom "ner med censuren"
3: om BBB döms, ligg ner i duschen och gråt

Men ärligt talat känns det otänkbart att BBB fälls med något så luddigt som "finns risk för".

Skrivet av Mox+:
Skrivet av eatem:

Blir det helt gratis på PS4 då eller kommer själva spelet kosta 599:- först?

Kommer kosta. Är folk förvånade över det här? Så är det med de stora och dyra MMO-spelen från större spelstudios. Guild War 2, WoW, SW: TOR, TES: O, osv... kan knappt minnas något som varit helt free-to-play utan feta restrictions i spelet som gör att man ändå på något vis måste betala för att det ska gå att njuta...

Kan inte tala för de övriga exemplen, men GW2 har då inga "feta restrictions" iallafall

Skrivet av dTexN:

Finns ju lite att önska då för att man ska vilja komma tillbaks.

Hoppas på minst 10 nya lvlar, så det blir lite fresh start för sånna som mig som varit borta gölänge.
Sen att det verkligen ska finnas endcontent utöver bara en massa grind, lite tur ska man ha på saker också, inte 100% succes igenom grind. Gärna Raids så guilds känns nödvändigt.

Djupare karaktärsutveckling med mer varierande skills per klass. För.. det är inte kul att låsa upp alla main-abilities redan vid lvl 15 och använda det hela vägen till 80 och efter det.

Housing hade vart kul. Saknar det från LoTRO.. Speciellt att man kan få unika trofeer/drops som prydnader efter man dödat svårare gubbar. Liksom showa off lite på gården och inuti.

Risken för höjd levelcap är nog försvinnande liten (tack och lov imo), hade de gått med förlust och förlorat spelare hade det kanske varit möjligt som ett desperat drag.

+1 på förhoppningen om housing, hade varit riktigt kul om man hade möjlighet att få heminstansen att kännas mer personlig

10 väldigt långa dagar kvar alltså... Efter gårdagens patch börjar det gamla GW2-suget ge sig till känna igen.

Jag hoppas på en förklaring av ledtrådarna sen, kom på svaret idag till slut men det är flera ledtrådar som jag fortfarande inte alls förstår