Inlägg av mh76

Inlägg som mh76 har skrivit i forumet
Sida 1

Vill se hur PS5 kommer att se ut. Vill gärna se ett nytt Silent Hill. Också gärna ett nytt Insidious. Och varför inte återuppta skräckspelsserien Forbidden SIren. Och även se 100% bakåtkompatibilitet för samtliga Playstation-spel som någonsin släppts. Men det lär väl aldrig ske.

En dröm går i uppfyllelse! Det är underbart att de verkligen ger oss en ordentlig remake på ettan. Och inte bara en emulerad version.

Helt underbart! Remake på ettan. Kommer bli hur bra som helst. Årets bästa nyhet!

Om det inte är någon som lyckats komma in i kontot och trollat, så är det säkerligen remake av Mafia-spelen. Tror det rör sig även om första spelet. Hoppas åtminstone på det. Drömt länge om att få spela 1:an med dagens grafik.

Knappt någon. Oftast är det alldeles för mycket jobb för att få spel jag inte ens är intresserade av att spela, eller redan äger. Är det verkligen ett spel jag är sugen på att spela och är gratis är det värt besväret, annars får det vara. Gratis är gott, men går inte över lik för att få dem.

Den är fulsnygg. Ser ut som en knubbig ps4-kontroll.

Men det är snyggt med vit och svart. Ser ut som en snygg Xbox-kontroller.

Kul med inbyggd mikrofon. Skulle kanske kunna användas till skräckspel. För att "blåsa" ut ljus och annat kul.

Troligtvis kommer att konsolen också vara vit/svart. Gissar att ps5 får rundade former.

Låter nästan som att de kommer göra en PS3. Som du behövde två jobb för att ha råd med. Låter som att vi får förbereda oss på en dyr Xbox.

Mycket möjligt att PS5 inte blir så mycket billigare. Och blir både Xbox One Series X och PS5 väldigt dyra maskiner, tror jag att Nintendo lär öka försäljningen ännu mer.

Äter risifruttin med munnen 😜.

Häller över sylten över riset. Och äter då med liten sked såklart. Skrapar sedan ur så mycket som möjligt av det som finns kvar.

Mitt val "Det är väldigt viktigt, men inte avgörande"

Istället för att behöva ha flera konsoler framme för att kunna köra gamla spel, så vore det väldigt bra att kunna ha en konsol framme istället. Dessutom kommer gamla konsoler inte fungera i all evighet. Är också väldigt förtjust i emuleringar till datorn. Att kunna köra gamla ps1 och ps2-spel på skiva. Samma sak med Xbox-spel.

Köper i första hand ny konsol för att köra nya spel. Men ibland dras suget till att köra om ett riktigt gammal guldkorn. I första hand bakåtkompatibilitet men remake och remasters fungerar också som alternativ.

Så för mig är det väldigt viktigt med bakåtkompatibilitet, men inte avgörande vid köp av konsol.

Skrivet av KoP:

Blir nog lite utav varje. No Man's Sky. Gears of war 5. The C64. Minecraft.

Samt återinstallation utav div. spel på Xboxen. Råkade sparka ner den externa hårddisken på golvet vilket den inte gillade, så det var bara till att gå och investera i en ny.

Hur mycket har du testat The C64? Är väldigt sugen på att köpa en.

Fortsätta med Resident Evil 0 Remake. Därefter 1:an, 2:an och så vidare. Ser mycket framemot att få köra 3:an. Nu fattas det bara remake på Code Veronica och det bästa i serien nämligen 4:an.

Men vad är det för pandemi ni menar i nyheten? Jag följer nyheterna väldigt noga, men inte hört någon som pratat om en pandemi!?

Blir lite sugen att se på filmen. Och Jim Carrey ser ut att verkligen passa perfekt som doktorn. Eller är det doktorn som spelar som Jim Carrey?

Hoppas verkligen inte. Riktigt ful design. Då är Xbox Series X mycket snyggare, även om jag inte är så överförtjust i den designen heller. Köper inte en konsol för dess utseende. Men man kan ju alltid få tycka till :).

Spelen. Bra sådana såklart. Och sedan bakåtkompatibilitet. Drömmer om en konsol som klarar av samtliga spel. Xbox Series X ska just göra det, och det är oerhört lockande. Drömmer också om en Playstation som kan köra allt från PS1-PS4.

Undrar hur mycket påverkan av att Kojima är så hyllad, det har haft på många recensioner och betyg?

Skrivet av Freeman79a:

Så här känner jag det. Fallout 76 är dött och begravt. De borde supporta det med content, några små och stora, och buggfixar. Dem ska Inte göra någon stor affär av det. För det är för evigt smittat av dålig smak i munnen. Hela franchisen är smittat av bara detta spel. Dem har gjort för många felsteg på varje promenad. De borde fokusera helt på kommande projekt. Och om 10-15 år utannonsera nästa Fallout och helt enkelt göra en Hard reboot av hela franchisen. De kan göra bra spel.

Jag är ett stort fan av Fallout-serien. Det gör ont i Fallout-hjärtat se vad Bethesda gör med serien 😥. Fallout 3 och New Vegas är bästa 3d-spelen i serien enligt mig. 4:an var inte dåligt men inget mästerverk.

Denna prenumeration var sista spiken i kistan för detta spel och kanske även för företagets förtroende. De försökte be om ursäkt på E3. Och så gör de en sån här sak.

Dead space 1-3 och Skate 1-3 tack! Snälla EA!

Skrivet av Duke_Gamer:

@PsyCor: Ärligt talat jag skiter vad det fått för betyg samma sak så jag skiter i om spel som kommer ut har fått 10 jävla awards innan skiten ens har släppts. Jo jag har skaffat game pass för 10kr för o pröva det och bilda egen uppfattning. Men jag förstår inte varför det är så viktigt att med rabbla upp betyg. Prövar jag spelet o tycker spelet suger så kommer ju inte ett snitt betyg ändra min uppfattning den enda metacritic betyg säger mig är att jag och många andra har helt annan smak i vad som är ett bra spel eller inte.

sedan 15-30 timmar underhållning för ett RPG är jävligt lite och tycker du det är lagom så kanske du bör hålla dig till FPS endast då dom ofta är 6-9 timmar långt.

Min fråga är om Outer worlds är först o främst ett RPG eller ett FPS vad har dom lagt mest focus i.

Men hela min mening var jag hör så mycket pris o lov ord och sedan läser man lite rewives där folk säger att det ej var vad dom förväntade sig vilket jag då menar att jag var inte brydd alls just pga jag tycker Fallout NV var okej så är ja inte chokad om spelet inte är bättre än new vegas. Med andra ord kan vara bättre eller sämre än mina förväntningar tanke på att mina förväntning för spelet redan är lågt.

förstår du vad jag menar nu ?? Fan det är detta jag hatar med mig själv jag kan aldrig få folk att förstå vad jag menar så det är mitt fel och jag ber om ursäkt.

Vad menar du?

Är riktigt sugen. Är ett stort Fallout-fan och New Vegas är en av favoriterna i serien. Och detta påminner sjukt mycket om det spelet. Nu när Bethesda verkar vilja förstöra (med flit?) Fallout-serien, och Fallout 76 inte blev som hoppats, så skulle detta kunna vara något som fyller min längtan efter ett bra Fallout-liknande spel.

Cod4 helt klart. Gillar även CoD3 som jag tycker är ett av seriens mest underskattade.

Sida 1