Inlägg av mh76

Inlägg som mh76 har skrivit i forumet

De får gärna göra remake på samtliga i serien. Går inte att få för mycket Splinter cell.

Egentligen ingen av dem. Tycker nuvarande ps5 har mycket mer att ge. Och har inget intresse av Nintendos egna spel. Men om man nu måste välja någon får det väl bli Switch 2, för att spela indiespel i bärbart format. Men det kan man lika gärna göra på steam desk eller på surfplatta.

Blir att börja spela det på plattan när uppdateringen kommer dit.

Redan? Man hinner knappt nöta ut gamla innan nytt kommer. De borde släppa vartannat eller vart tredje år. Men visst man måste ju inte köpa. Går ju vänta på F1 25 istället.

Ja jag spelar om spel. Om det är riktigt bra enligt min smak såklart. De jag känner förstår inte vitsen med det. Men gillar att få uppleva ett riktigt bra spel flera gånger. Spelar naturligtvis även nya spel.

Händer ibland att jag spelar om en spelserie. Då kan det dock förekomma att något spel i serien inte är jättebra, men kör ändå för att inte ha en "lucka" i genomkörningen av serien.

En del spel är som gjord för att köras igenom flera gånger. T ex där man kan välja olika vägar som gör en mer ond eller mer god. Eller olika vägar beroende på val av karaktär och så vidare.

Är väl inga problem. Bara skapa ett konto och logga in en gång i spelet. För antar att du inte behöver logga in varje gång.

Verkar vara betydligt bättre än Ubisofts kommande piratspel.

Skrivet av Gertzy:

Vad menar du? Det såg ju bra ut! Kommer bli jätteläskigt att spela igenom själv!

https://youtu.be/ayKICAIUHkA

Ja, det såg otroligt ut! Glad att det kommer till PS5 då jag nyss köpt en. Ser fram emot att få spela det! Judas såg också bra ut, trodde det var nytt Bioshock så är pepp på det! Gillade de två första så ett spel i den stilen kan inte skada!

https://youtu.be/wbLstJHlC4U

Det är för att jag precis har börjat spela första och ska hinna spela igenom det ett par gånger först

https://youtu.be/pnbxcNmUcQo

Kul att ryktet om remaster av denna pärla stämde! Spelade aldrig igenom hela på PS4 så ser fram emot att kunna spela igenom hela nu! Passar bra inför kommande filmen också! Tyckte det var lite märkligt att de gjorde en nu efter alla år men nu känns det mer logiskt!

Blir säkert roligt och otäckt. Men grafiskt stor besvikelse. Ser verkligen inte ut som ps5.

Silent hill 2 remake. Ps5 spel. Hmm såg ut som ett ps3-spel. Men grafik är inte allt.

Men det var märkligt att ni inte spelar GTA 6. Det är riktigt grymt kan jag lova! Är på uppdrag 20 ;).

Skämt å sido, blir att fortsätta med GTA 4 för andra gången i mitt liv. Hade gärna sett remastered version av det. Har innan spelat gta Trilogy definitive edition. Hade inga problem alls, hade kanske tur. Efter 4an blir det att spela om 5an.

Skrivet av Jgzon:

Men å andra sidan går dessa kontroller sönder hela tiden så ingen av kontrollerna är speciellt bra, skit alltihop!

Vet inte vad du gör med dina kontroller. Jag har aldrig råkat ut för en trasig handkontroll till ps4 och ps5. Dock till ps3 hände det tyvärr ett par gånger.

Övriga du skriver om är såklart smaksak. Xbox har absolut sköna handkontroller. Äger kontroll till datorn.

Upp till var och en vilken konsol som är bäst. Oavsett favorit är det ju trots allt spelen som är det viktiga.

Nu kanske någon tror jag säger så, bara för att jag skulle föredra Xbox. Äger inte ens en Xbox. Däremot bland annat PlayStation 5. Men den är inte vacker att titta på. Dualsense är dock den bästa handkontroll jag testat. Skön i hand. Sensor-funktionerna är grymma. Smidigt gränssnitt på ps5, men saknar möjlighet skapa mappar på startsidan som på ps4.

Blir troligtvis en Xbox i framtiden. För framtida Bethesda-spel.

Vilken som är bäst? Svarar ja på den frågan.

Ser galet bra ut! Längtar enormt! Synd det dröjer till 2025. Men skulle nog tro att man lär inte gilla GTA 6 om man inte gillade tidigare spelen.

Träffar fortfarande på 40-plussare som anser spel är för barn och inte vuxna. Att man ska kamma sig och skaffa ett extra jobb istället. Och kvinnor som absolut aldrig i livet skulle dejta en gamer för det är något bara barn sysslar med.

Orkar inte bry mig. Älskar spel och kommer så länge hälsar tillåter aldrig sluta. Man lever bara en gång. Man ska göra det man gillar, så länge det såklart inte skadar någon.

Ska bli riktigt spännande se trailern. Gissar på att det släpps i slutet av oktober 2024.

Då är det ju bra att kampanjen är kort. Då behöver man inte plågas allt för länge ;).

959kr för detta är ett rån. Aldrig att jag köper det till fullpris. Trots 16 klassiska banor.

Ser inte problemet. Köper man en konsol utan läsare, så måste man ha internet för att ladda ner spel. Och dessutom har flesta internet idag. De som inte har lär nog inte köpa en ps5 slim iallafall.

Även med skivläsare kräver majoriteten av spel en patch som laddas ner för att fungera skapligt. Och finns spel som kräver senaste versionen av konsolens system.

Ska bli riktigt kul att köra med ratt, pedaler och växellåda. Underskattad spelserie.

Skrivet av BeeJac:

Den ser väldigt lätt ut i hur han lyckas rotera på den och snabbt stanna upp. Han kanske bara har väldigt starka nypor?

I videon är det bara skalet.

Tvivlar på att Sony är klar med designen. Att vi får en slimmad ps5 kan vi lugnt räkna med. Tror det är fejk. Någon som 3d-printat ut den. Möjligt att ps5 slim får någon liknande design, men inte exakt så där.