Inlägg av rickmark

Inlägg som rickmark har skrivit i forumet

1

Varit tveksam till att införskaffa 4an, Älskade diablo 1-3 men det var något med betan som inte gjorde det för mig, Kan inte riktigt sätta fingret på vad. Vågar man säga att spelet känns alldeles för krångligt ? Gillade enkelheten med dom tidigare spelen. Frågan är om man 40 år gammal helt enkelt fått avsmak för seriens nytillskott.

Nostalgisk

Var och såg den med familjen igår på premiären, Vi vuxna uppskattade den nog något mer, Riktigt mysig film full med nostalgi, Både jag och sambon kände ett sug att dra igenom dom gamla spelen igen. Gillar man Mario så gå och se den, Fullt med påskägg från Mario universumet. Kan hålla med om att tempot var snabbt i filmen men inte så det var svårt att hänga med.

Ungarna gillade den skarpt och resten av salongen med av vad man kunde höra, 4/5 stämmer rätt bra, mysig familjefilm.

Blizzard har lyckats fånga in mig igen, hade låga förväntningar på Dragonflight iom Legion, BFA och Shadowlands, har spelar sedan releasen 2004 och det är så skönt att dom tagit bort alla måsten ur spelet, Inget evigt farmande efter Artifact Power, Azerite Ppwer, Att man dessutom kan flyga efter 20-30 minuters questande är ett rejält plus.

Drog 70 under release dagen och har kört mythic, lagt många timmar på crafting och snart maxat JC, gillar hela upplägget.

Läste också att alla svårighetsnivåer av raiderna kommer samtidigt. Gillar expansionen skarpt hittills och hoppas den fortsätter i samma spår.

Men WoW 🙏

Stort tack ska ni, verkligen kul, det här kommer både jag och ungarna att uppskatta, tack ska ni ha FZ och tack för gratulationerna ❤️

Tjena gubbar/tjejer tar gärna en nyckel om någon har någon över, skulle vara kul att njuta lite beta under natten rickmark_christian@hotmail.com

1