Inlägg av Hecce

Inlägg som Hecce har skrivit i forumet

Ett helt sjukt obegripligt beslut. 90% av anledningen till att l4d var (är) så populärt är pga versus, och rng gjorde det till var det är. När man satt med 3 polare och fick byta taktik vid olika chokes just pga vilka zombies man fick.
Jaja, har kört några games i betan, det är en beta. Men 500 miljoner olika (grafiska) attachments, hundratals vapen som alla känns exakt likadana, upplåsningar och annat trams kommer inte få mig att köpa det.

Wow kolla in min nya gamingstol,
äntligen kan jag gå pro

Shit vad jag skjuter bra,
spelar som en gud - nya Zywoo

Lagg? Ånej jag glömde...
min dator är bättre som brasa

Jaja, funkar lika bra att ligga som Ron Jeremy,
eller sitta kungligt som Gustav Vasa

Heja gula heja blå
Ninjor med aks som hs få
gooooo nip

Skrivet av Ruffles:

Medan det första spelet var emotionellt och engagerande, brutalt men ändå vackert där ingen del, ingen karaktär, ingen scen kändes överflödig, malplacerad eller märklig, känns denna uppföljare som en nästan unikt schizofren upplevelse. Den är så kompetent, så tekniskt imponerande och samtidigt så narrativt trasig, ologisk och äcklande, utdragen till bristningsgränsen och full av karaktärer jag inte lyckas bygga några känslomässiga band till. När manusförfattarna och röstskådespelarna hävdar att ingen annan respekterar karaktärerna så mycket som de gör skorrar det väldigt falskt för mig. Jag kan inte tolka vägvalen i berättelsen på något annat sätt än att de ville chocka oss, inget annat.

The Last of Us Part II är inte bara en besvikelse som uppföljare betraktad, den stänker även ned det första spelet som jag håller så kärt. Det gör mig extra besviken.

Förstår faktiskt inte varför folk hatar det här så mycket,

ok alla gillade joel men det man gillade i ettan var väl också att de inte körde efter nån normal story-writing mall. Jag älskade ettan men tvåan fick jag fasen nästan en starkare upplevelse med.

Meningen med Abby är väll att en story alltid har två sidor. Hade det här inte varit just last of us 2 och man istället hade fått följt abbys story från början hade man tyckt att hennes hat mot joel var berättigad.

En bit in i Ellie-storyn sa jag faktiskt till min sambo som tittade på just då att Ellie utan tvekan kommer dö i slutet, hon måste vara helt fucked trasig och kommer förmodligen aldrig bli normal. Särskilt med tanke på hur världen de lever i ser ut. Nu dog hon inte men utan tvekan kan man ju påstå att hon drivs av ett hat som har sönder henne ändå mer.

Jag och min dotter har precis kört igenom lejonkungen, sjukt svårt (ologiskt) spel. Kom ungefär en bana längre för varje kväll. Men med en remake kanske man faktiskt kan se vart gnuerna springer, eller när stenarna trillar ner på en

Ingen har nämnt dragons lair, beror väll iofs mer på spelmekanik än att hoppen var svåra.

Utan tvekan ett av de bästa spelen någonsin, jag köpte det på ren chans och brist på spel när det släpptes. Hade inte en aning om vad för sorts spel det egentligen var, och visste inte heller då att min syn på spel efter det skulle ändras totalt.

Körde igenom knack på svenska med min 6 åriga dotter, båda gillade det. Pusselspel som t.ex unravel funkar ju också.
Du kan ju även göra som jag, köra igenom kingdom hearts 1 och 2 och snabböversätta varenda mening

Har spelat med esdf sen q3 alphan kom, lite jobbigt att man måste ändra inställningar det första man gör när man startar upp ett nytt spel. Fördelen är ju såklart att man har mer knappar till lillfingret.

Skrivet av ANZIKTE:

Jaha, vare därför tex cs 1.6 hette 1.6?

Nä, de körde det som betanamn, beta 6.0 osv. Efter beta 7.1 släpptes spelet och började då om som 1.0, så alla stortider som t.ex 1.3 va ju när spelet hade släppts.

Demons souls är klart det bästa i serien enligt mig, dark souls kommer väll relativt nära. Gått nedför med varje spel även om alla är bra.
Stämmer nog inte om man spelar demons souls idag iofs, åren har kanske gjort sitt.

Har alltid haft för mig att tvåan va det bästa efter alla åren. Men efter att ha kört igenom båda spelen med min dotter nu i år igen måste jag säga att ettan är fortfarande ett jävla mästerverk. Berättandet är så sjukt bra. Tvåan är ju större än ettan men väldigt repetitivt, känns som de slängt in mycket för att det ska kännas stort.

Egentligen är det helt ofattbart hur det kunnat bli så populärt med tanke på hur fruktansvärt dåligt optimerat det är och alla buggar som finns. Missförstå mig inte, jag gillar spelet i sig, närmare 500 timmar och de är väll först nu de senaste 100 timmarna man börjat undra varför inget händer med optimeringen. Känns som fokus ligger helt fel just nu när de lägger alldeles för mycket energi på turneringar och leaderboards osv. Men men, man är som de flesta andra, man tragglar på
Undra när nästa liknande spel i first person dyker upp.

Felix kan ju göra sånna här missar lite då och då om han vill få in lite mer pengar, hans tittare lär ju inte sjunka efter det att media har hjälpt han.

Har 400 timmar spelade, mött ett par fuskare allt som allt. Visst är det tråkigt med afk-botar, men det är typ 4-5 st max. Det ska ju fixas till hur som. Antar jag också har "tur".

Till att börja med så väljer jag och har gjort så långt jag minns att alltid spela tjej om spelet tillåter, varför vet jag inte. Hur som är det komiskt hur långt det här har gått, de va ju i stort sätt tvungna att släppa nått sånt här efter allt skrik o gap.
Jag lyssnade på ett radioprogram för några dagar sen när tre personer (en man och två kvinnor) hade kollat igenom ett gammalt tvprogram från 80-talet o skulle betygsätta om det fortfarande fungerade som programide idag. Den första kvinnan tyckte det va helt ok och sa att det funkar, mannen gillade inte det. Sen kom den sista kvinnan förslagsvis runt 25 år och pratar gott om programmet och att det skulle kanske funka men hon kunde inte godkänna det för att det bara va med män. Ett sånt program skulle aldrig funka idag och det blev tråkigt utan nån kvinna med osv. Ingen av de andra hade ens märkt av det här. Och det är ju det här som är så jävla sjukt fel med alla feminister idag. De tvingar fram de här jävla könsrollerna till höger och vänster. Könet ska vara så jävla viktigt att det kommer före allt annat.

Skrivet av Notumforce:

När du säger nerdummat för gamla spelare vad menar du då?

Nyfiken, är ingen gammal pro lirare, men spelade rätt mycket quake samt quake3arena

Klasser till att börja med. Quake enligt mig ska vara lika villkor, de får gärna göra klasser - Men kalla inte spelet quake☺️
Speed cap är fruktansvärt fånigt i ett spel som skryter om sina "unlimited movement"
Och hela HP / armor grejen tar ju ifrån en allt vad map-control heter

Sen alla smågrejer de vägra att fixa. Har varit med sen vecka 1 och är massa grejer 90% av alla vill ha fixat, men att de inte ändrar visar att de kör på sin grej. Så jag har tyvärr lagt ner hoppet och avinstallerat.

Skrivet av delli:

Kul å se dom gamla rävarna köra igen Cooller å Fatality, saknas bara Prozac, fazz, fox, zero4 sen e de som back in the days

Mötte fazz för nån vecka sen så han lirar än.
Jag har dock gett upp quake champions. För nerdummat för alla gamla spelare och för lite nerdummat för alla nya fps-spelare ala overwatch så tvekar på att det kommer hålla längre än ett par månader tyvärr.

Känns som alla polares ungar som är 6-12 år lirar Overwatch, så är ju en bra ingångsport till gaming / fps.

Tänk om blizzard hade gett overwatch-communityn samma möjlighet till moddning som de gör med starcraft. Vilka jäkla spel det hade kommit fram. Overwatch motorn i grunden är ju sjukt bra, tyvärr utnyttjar inte blizzard det spelmässigt utan håller fast i sina tankar om att "alla ska känna sig lika bra".