Inlägg av Stoffelito

Inlägg som Stoffelito har skrivit i forumet

Bästa filmen!

Diablo 3 var mitt första diablo år 2012, blev helt såld under betan. När kampanjen var avklarad så var det liksom inte mycket mer och rätt rörigt. Auktionshuset var även kaos. Flera års paus så har spelet totalt förändrats. Paus igen på flera år och spelet har förändrats igen med mer saker att göra nu var spelet skit kul. Diablo 3 är inne på sin 29 säsong nu.

Är inte det liksom hela grejen med diablo, att det suger i början (fattigt på innehåll efter kampanjen) men att det sedan växer med varje säsong/uppdatering? Kände på mig att många diablo turister skulle klaga och ryka direkt, tråkigt. Hade diablo 4 varit mitt första diablo så hade jag varit besviken men nu sitter jag lugnt i båten och väntar in allt kul, redan haft jäkligt skoj.

Skrivet av moggen:

Som aktiv medlem av Tsunamods och följt Echo-s sen 6 år tillbaka så är det väldigt kul att se att det får så pass stor uppmärksamhet.

Rekommenderar release streamen på fredag (https://www.twitch.tv/tsunamods) runt 22:00 för den som är intresserad.

Kul, den får man inte missa! Brukade själva kolla lite TheOfficialCrane när han jobbade på modden.

Wow, riktigt fina!

1an och 2an var en riktig rolig upplevelse, älskar dem två spelen men resten tyckte jag var helt off med besvikelse. 3an har en otrolig mängd cutscenes som aldrig tycks ta slut, känns som att varje cutscene pågår i 5-10 mins och de är ofta. Resten kändes konstig i grafiken, nästan som låg budget spel.

Svarat! 😄

Mandalorian. Snudd på tårögd i slutet. Den här serien hade man gärna velat se 10 säsonger till av.

Jag tror säkert hon skulle uppskatta Curse of monkey island, finns på steam

Förstår vad du menar, jag själv älskar spelet som det är men har kompisar som ogillar spelet just för att pengar är pretty much värdelöst. Säkert många som känner så. Vore kul om de kunde lägga till att kunna spela något sånt som du beskriver men att sen ändå erbjuda det gamla vanliga till de spelare som är nöjda med hur det är just nu - de skulle säkert få jättemånga fler spelare. Hade gillat möjligheten till att kunna spara sin båt med alla saker när man loggar ut. Hur många gånger har man inte sänkt sin båt när det är dags att logga ut med hundratals kanonkulor man samlat på under flera timmar,

Kul! 😃

Skrivet av serdyllon:

Ett tips är att kolla med din närmaste ICA-handlare om de kan beställa såser från Ilovepizza. Jag vet att de skickar sina såser till diverse ICA-butiker runt om i landet så de är förmodligen beställningsbara även om de inte ingår i standardutbudet som finns i alla butiker.

De som står bakom ilovepizza är samma familj som driver bland annat Utby pizzeria med erkänt bra såser. Så vitt jag förstår är burksåserna så nära originalreceptet man kan komma utan att besöka deras pizzerior. Har tyvärr inte haft möjlighet att pröva färdigsåserna, men Utbys såser är toppklass i stil med Jönköpings finest.

Coolt! Tack för tipset.

Kebabpizza med dem vanliga ingredienserna fast förutom vit- och rödsås så tar jag beanaisesås. Beställer jag kebab så åker jag till pizzerian och beställer, känner alltid att jag behöver förtydliga, gör jag det på telefon blir det alltid fel. Orten jag bor på har inga goda kebabsåser. Kompisar tittade alltid snett eller förstod aldrig hur det kunde vara gott men för min del förstod jag inte hur det inte skulle vara gott. För min del är vilken kött som helst gott med bea.

5 år - shittt vad tiden flyger!! Spelar fortfarande 😅

Minecraft! Precis fått upp ögonen för det. Hur kul som helst.

Oregano, timjan, peppar

Cmon lady luck!!

10/10 Korrekta svar!

You're on fire! (Och så redo för Final Fantasy VII Remake man kan bli.)

2 chansningar! 😃

Jäkligt coolt spel! Har inte velat köpa tidigare eftersom så ofta man köper och bara lirar en gång eftersom spelet inte passar en men nu finns den på Xbox gamepass. 😃

Längtar!