Inlägg av Fiigaro

Inlägg som Fiigaro har skrivit i forumet

Sjukt jävla bra spel, imo en enorm uppgradering från Replicant som jag inte var så jätte förtjust i.

Ser fram mot uppföljare

Gillar Ethan skarpt, som ovanstående sa är det kul att lira som en ganska normal men ändå badass dude.

Tycker dock om både Leon och Claire väldigt mycket, två sexiga badasses av båda könen 😂 så hade gärna sett mer av den duon också. RE2 remaken är ett av mina favorit spel. Tycker Leon är så jävla cool och Claire är sjukt charmig! Hade varit kul att se de sammarbete med Ethan.

Fan Capcom är så bra på att skapa corny men ändå väldigt älskvärda karaktärer!

Känns som capcom verkligen är on a roll när det kommer till RE spel så har ganska gott förtroende att de komma göra något kul med nästa 😊

Jag älskar Dead Space trilogin. 2an är min favorit och förstår varför folk inte är så hype på 3an men jag personligen tyckte den var ok. Inte alls läskig men ändå ett roligt spel med intressant story.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Avengers får inte vara med då antar jag? Haha

Avengers Tower finns ju i Spider-Man spelen men de får göra nya Avengers som är i Earth-1048.

Hade inte haft något emot om Guardians of the Galaxy spelet var samma för det gillade jag skarpt. Riktigt feelgood spel. De har ju fått ett eget nummer till sitt universum dock (Earth-TRN912) så de lär nog inte hända tyvärr.

Skulle vara nice med ett delat universum för Marvel spel så de kan göra crossovers och sånt. Så länge spelen håller bra kvalité så skulle det vara kul.

Kul att höra någon positiv nyhet från Blizzards håll iaf

Sexig man förtjänar sexig röst

Skrivet av Gen:

Haha ja, enligt mig det svåraste Souls spelet som From gjort

Sekiro har nog den svåraste inlärningskurvan men när det väl sitter är det ett av de enklaste Froms spelen. Du kan bokstavligt talat parrya 90% av alla attacker i spelet och när parryn väl sitter så blir det är relativt enkelt rhytm spel.

Finns en NPC som man kan öva på vid huben, spendera 30 min med att parrya honom och spelet blir extremt mycket enklare.

Tvekar på att det kommer göra någon större skillnad. Finns fortfarande en viss kultur på företaget som Metzen kommer tvingas följa.

Fan vad jag ser fram emot detta! Ska bli intressant att se vad de gör med Zack, om det är något parallellt universum eller något sånt? Riktigt glad över Cait Sith och Vincents medverkan i trailern 😊

Lär också bli bra med mycket mer variation i miljöerna.

Känns lite som misslyckad marknadsföring för jag har knappt hört något alls om detta?

Skrivet av Molotov:

Nej allt var inte böttre förr.
Det är bättre nu, ta bort blicken från AAA industrin så får du bättre spel till lägre pris.
Som ovan skrev. Spel av gamers för gamers

Tycker fortfarande det finns jävla massa bra AAA spel också speciellt om man kollar SP-spel. Det är en underbar tid att vara ett Feomsoftware fan 😅

Har ingen relation till denna spel (serie?) men alltid väldigt tråkigt när någon går bort så ung. RIP

Som stort Bloodborne fan ser jag mycket fram emot detta. Visste inte att en demo fanns.

Bra att det börjar släppas schyssta demos

Alltså jag är pro-DLC men släpper de seriöst slutet på spelet som DLC? Hur är det en bra idé? Har själv varit intresserad av detta men att de har släppt ett spel med en cliffhanger som slut och man måste köpa ett DLC för att se slutet. Det känns lite väl.

Jag är inte tillräckligt insatt i Star Citizen för att ha en stark åsikt men från någon som ser på från utsidan så är detta projekt extremt skumt.

Pragmata såg väldigt intressant ut och i en tid där så många ofärdiga spel släpps uppskattar jag när devs tar extra tid och att capcom ger den extra tiden. Önskar bara lycka till dem, alltid kul med nya ambitiösa projekt

Är detta en uppföljare ish till Control? Jag vet att andra Control DLCt är lite som en bro emellan de två spelen. ÄLSKAR Control men aldrig blivit jätte lockad av Alan Wake.

Såg skoj ut, alltid tyckt Bioshock är grymt!

Hade kunnat varit intresserad om det gick att lira i 3rd-person.