Inlägg av St Anger

Inlägg som St Anger har skrivit i forumet

Skrivet av Zoulz:

Jag gilla temat och att dom slängt in lite detektivarbete som spelmekanism. Det öppna skill-systemet var också intressant. Utöver det var det väl inte så märkvärdigt. Jag tror MMO marknaden är ganska så mättad vi det här läget.

Hade personligen köpt spelet om det vore ett singleplayer spel. Tycker det skulle passa bättre in temamässigt i ett SP sammanhang, där man går ensam in i den ockulta världen istället för att ha 1000 andra snubbar som pratar i "1337".

Mitt C64 minne består av det här:

AWESOME!

Jippi! Studsmattevärlden Xen gör äntligen en comeback!

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

I övrigt börjar det bli ganska uppenbart att Suda & Co har blivit spelvärldens Tarantino. Jag har väldigt svårt för detta vältrande i b-filmskulturens kölvatten men tydligen finns det en marknad för det också.

Det där låter väldigt snobbigt och rövhålligt av dig! En anledning varför jag tycker om B-filmer är för att de är just opolitisk korrekta(t.ex. "Machete", "Conan The Barbarian(1982)", "Zombie", "Thriller: en grym film" m.m.). Filmer som är designade för att ha roligt och har ballar att vissa saker som vanliga filmer är för fina för. Att du inte tycker om dem är okey, men börja inte klanka ner på oss som faktiskt tycker om dessa filmer.

Skrivet av burkmopp:

Verkar vara ett spel som man antingen älskar eller hatar, antagligen helt beroende på om man uppskattar humorn.

Exakt! Jag antar spelet är gjort för folk som tycker om Piranha 3D(Vilket jag gör), där man sätter ribban lågt och kör fullt ut med det utan några hämningar.

EA:s affärsplan: Istället för att erbjuda en bra tjänst och konkurrerar med kvalité, så tar men en halvdan produkt men tvingar konsumenten att använda den med några få exklusiva spel.

Skrivet av TheMaggot:

Ibland kan även tekniska begränsningar göra begränsningar för ens idéer.

Jo men se bara på George Lucas när ha fick tillgång till oändlig teknologi. Personligen anser jag att begränsningar kan vara bra, då det tvingar utvecklaren tänka på vad som det är väsentligt för historien.

Fasiken! Trodde att det skulle utspela sig på 70-talet:-(

Piss att man redan har spelat igenom både BG1 och BG2 typ tre fyra gånger:-( Annars hade detta varit lätt köp! Får hoppas på att de verkligen lägger ner energi på att göra BG3 en ordentlig uppföljare, utan att ta bort allt som gjorde de tidigare spelen bra *HOST* Dragon Age*HOST*

Problemet med HD-grafik, som jag tror många bortser, är att det kostar mycket mer att skapa. Titta bara i creditsen på ett modernt PS3/Xbox 360 spel och se hur många grafiker det krävs för att få allt ögongodis. Jag kan lova att de jobbar inte gratis

Dem får väl starta ett "Kickstarter" projekt och få in pengar via donationer
http://www.kickstarter.com/

En svensk "Gamasutra" typ.

Skrivet av BeachBum4fun:

Vill se mdk 1 och 2 släppas på xbla, hade hur kul som helst när man lirade dom på pc, men numera liras det enbart konsol, och det vore kul att använda världens minsta atombomb igen.

...och inte att förglömma "The World's Most Interesting Bomb"!

Synd att man redan har dem på PS2:an:( Hade jag inte ägt dem, så hade detta blivit ett lätt köp.

Kan hoppas till nästa projekt att de anställer bättre tekniskt folk. Den tekniska biten har alltid varit Obsidian akilleshäl.

Eric Schwartz. Serietecknare och dedikerad furry. Man blev lite chockerad när man upptäckte att han har sidan "Fur After Dark Dot Com" som är en 100% furry porr sida.

Man blir väldigt nyfiken på vilket motor som kommer bli den dominanta under nästa generation? Blir det Epic, Id, Crytek eller en nytt företags skapelse som kommer driva vart och vartannat spel?

Skrivet av HogisGuy:

Nej det gjorde han inte. Han sa att han var klar med NMH spelen till Wii. Han skulle göra ett NMH3 när Nintendos nästa konsol släpps.

Ok då förstår jag. Skulle dock hellre se ett nytt Killer7(Finns stora prequel möjligheter).

Suda 51: "Jag vill göra No More Heroes 3"

Sa han inte tidigare att han var klar med No More Heroes serien?

Zombies på en tropiskt ö....OMG?! Detta måste vara baserat på Fulcis "Zombie"(AKA "Zombi 2" eller "Zombie Flesh Eaters")!