Inlägg av Acriax

Inlägg som Acriax har skrivit i forumet

Lite häftigt med dithering som grafisk stil. För tankarna till gamla tiders gif-animationer.

tiden att

Skrivet av Stilfullast:

Det blir ingen DK3, det har dem sagt klart och tydligt. Så det är bara raka vägen nu till en konsumentversion och pepp pepp på att spelföretagen gör riktigt bra fungerande spel. Nu ska jag testa Alien Isolation med min DK2. Blöja, check!

RIP

Har länge längtat efter ett spel likt detta, men jag är fortfarande för osäker på om de här utvecklarna lyckas ta konceptet hela vägen för att våga satsa på dem. Har varit en hel del kickstarter-besvikelser där tanken var god men utförandet mindre gott.

Gillar att han hashtaggar det med #friday, som att det var något helt typiskt för fredagar.

Sjukt snyggt och bra spel. Själv blev jag överraskad av twisterna gång på gång. Varje gång tänkte man "Jaha, var det så det var!" men så visade det sig att det inte var det. Största nackdelen är väl att det tog slut så snabbt.

Efter att ha spelat The Vanishing of Ethan Carter ser detta nu ut som Minecraft.

Verkar skoj! Påminner rätt mycket om detta:

Är det samma prissättingstaktik som i Rise of Flight? Isådanafall tvingas jag nog skippa detta.

Haha! Oh, Heavy Weapons Guy... <3

Påminner om det här (35 sek in för den som är otålig):

Skrivet av Freffo:

Skulle inte förvåna mig om de släpper detta som DLC.

Eller tvärtom vore faktiskt kanske tillochmed smart.

En "Du har redan filerna nerladdade. Köp denna DLC för 499kr för att få bort mosaiken"-DLC.

Då har man som pirat fått sig ett smakprov, och EA/Maxis får sina cash.

Kliv in i virtual reality med Leap Motion

Har en leapmotion, och de trackar inte fingararna så bra som i videon. Vinklar man handen så ett finger döljs av ett annat så får den frispel och fattar inte vad som händer. När den väl ser varje finger tydligt så är den dock riktigt responsiv och tämligen häftig.

Om det kommer nån mjukvaruuppdatering som gör den smart och förhindrar dessa glitchar så kan det bli fräckt i kombination med OVR.

Det finns få dubbelpipiga brakare som klår den i Brutal Doom.

Köpte en LG 34UM95-P för drygt en månad sen, och det gick på ungefär en tusenlapp mer än denna. Visst bränner det till i plånboken, men skärmen är en viktig sak när man stirrar på den 16 timmar om dygnet, varje dag. Och min förra skärm hade jag haft i över 5 år, så man byter dem inte direkt ofta. Så 7000 för en riktigt bra skärm är en helt klart värd investering om man har råd med grafikkortet som krävs för att driva så många pixlar.

Jag kände inte till Asus-skärmen när jag köpte min LG, men hade jag gjort det så hade jag tagit den istället. LG:n är helt underbar (3440x1440 rawr), men den lämpar sig bättre för arbete än spelande, till skillnad mot Asusen.

Men ja, många spel kommer knappt upp i 60fps för mig på denna, då de måste driva 3440x1440x60=297 216 000 pixlar i sekunden, varpå Asusen kan komma upp i hela 2560x1440x144=530 841 600 pixlar i sekunden. Så det skulle krävas ett par rejäla grafikkort för att utnyttja den till fullo.

Skrivet av MEG:
Skrivet av Acriax:

Minecraft med oculus och hydra skulle vara ett sjuhelvetes träningspass för högerarmen.

Man behöver inte Oculus och Hydra för att få ett träningspass med högerarmen

Haha, jag var tämligen säker på att det skulle komma ett svar som detta.

Det ser varken bättre eller sämre ut. Bara annorlunda.

Minecraft med oculus och hydra skulle vara ett sjuhelvetes träningspass för högerarmen.

Är det någon här som har ett bra svar på varför just Star Citizen har rönt såna crowdfunding-framgångar?

Okej, folk är utsvultna efter ett bra rymdlir, och RSI lovar brett och har en rätt så schysst art-direction. Men det finns många fler projekt som försöker ge sig på samma sak och inte har samma framgång.

Är det rewardsen i form av unika skepp som får folk att kasta pengar vilt omkring sig? Eller är det Chris Roberts själv?

Okej, jag förstår att han ledde utvecklingen av Wing Commander-serien, och kudos för det. De sålde bra och så, men elite kom ju före dem, och nog för att man spelade mycket WC när man var liten, så är de inte så värst nyskapande när man ser tillbaka på saken. Sen har han ju inte varit aktiv i branschen på 15 år eller så. Förstår inte riktigt hur han är en sån gamedev-celebrity som han är idag.

Tycker SC är ett intressant experiment, och har själv köpt in mig i den billigaste tieren, men jag skulle aldrig våga lägga ut några större summor på det, som många verkar göra.

M'lien [tips fedora]

Ska se om jag kan one-upp:a detta.

Jag tycker att det är dålig stil att alla hjältar och hjältinnor är snygga och att skurkar och bullies ofta är riktigt fula typer i spel och filmer. Total diskriminering mot oss fula personer, och jag känner mig riktigt kränkt. Jag tror jag ska starta en anti-fulhetsdiskriminerings-grupp. Folk måste bli mer toleranta mot oss fula personer. Hur många ska man behöva stämma för att folk ska förstå att de inte kan behandla oss såhär?