Inlägg av Geisenhausen

Inlägg som Geisenhausen har skrivit i forumet

Trogen lurker...
350 inlägg (med detta) men forummedlem sedan 2007,

Nja... Spelade igenom VC så sent som förra året, och visst blir man lite sugen igen. Men skulle vilja att man kunde köpa dem separat, för 3:an och SA lockar inte alls lika mycket.
(Hade jag inte spelat igenom VC i närtid hade jag absolut köpt)

Fantastiskt bra spel när det begav sig!
Och eftersom jag inte hört att det skulle bli en remake så var detta väldigt trevliga nyheter... Nu får de gärna slänga ihop en uppföljare också för att göra något åt den där retliga cliffhangern

NFS III Hot Pursuit är det bästa... Sen har man haft kul och spenderat en hel del tid i Underground serien och most wanted bland annat. Det började ju gå utför på riktigt efter Carbon (Min åsikt).
Jag spelade även NFS World (online) en hel del i början, det var bra när det var i beta.

Nej tack, jag håller mig till det det gamla goda Big rigs!

Skrivet av Tomas Helenius:

@SunShine: jag har svaga minnen av att ha sett en rallycross-tävling på Hedemora motorstadion när jag var kanske 5 år. Har gott om ännu svagare minnen därifrån i i vuxen ålder, när Dalarock hölls där. Tycker hursomhelst Wreckfest fångar känslan av dammig, skitig motorstadion med sprucken asfalt riktigt bra.

Härligt att både Hedemora motorstadion och Dalarock namedroppas!

Köpte Next car game sneak peek i Januari 2014 och spelat till och från fram till idag. Och även om det finns vissa saker som Bugbear kan fila lite på så har jag inte haft så här roligt i ett racingspel sen en sen lankväll med Flatout 2 hösten 2009. Kommer på mig själv att strunta i karriärläget och gå in i custom race för att döda bilar i figure of eight races, och att jag i Wreckfest uppskattar destruction derby läget vilket jag inte gjort i Flatout serien.

Nostalgin jag fick uppleva efter jag laddat ner moddar och kommer på att jag kör runt på Chalk canyon från Destruction derby serien. Finns 4 år med moddar till Wreckfest

Yeah... Civ 6 expansion

Skrivet av Fredrik Eriksson:

@Hittebarn: You're welcome! Jag ser det som min uppgift i den här världen att sprida ordet: Ignition går att köpa igen. Alla måste köpa det! Den bandesignen är magisk.

Köpt och installerat! Nu ska jag bara hitta någon gammal vän som vill spendera semestern i splitscreen

Skrivet av Minimjau:

Oh well. NFS har inte varit bra sedan NFS, NFS2 & NFSHP. Efter det dalade det bara nedför.

Detta ser rätt enformigt ut.

Precis... Även om jag har kunnat hitta lite spelglädje i senare delar som Underground 1-2 så har det mest bara gått utför.

NFS III Hot Pursuit är fortf bra. För någon månad sen installerade jag det för lite splitscreen action med brorsan, tillsammans med öl och chips hade vi det riktigt trevligt

Väldigt mycket vapen, men inget superfår?

Skrivet av xzeros:

Nice, då vet vi va vi gör i morgon kväll och på torsdag kväll..

Men, bara jag som la märke till Sam Fisher @1:35?

Nej jag såg det... teaser?

Skrivet av aT1C:
Skrivet av EpicGoblin:

Minecraft börjar sakta dö ut, märks att alla som velat ha spelet har det redan. De har spelat sig mätta på det och inväntar ännu en förnyelse.. Detta är inte det..

Kolla upp moded Minecraft

Exakt, har spelat till och från sen pre alpha, men nuförtiden blir det mest Infitech2. Vanilla känns lite för avskalat och "been there done that"

Cities Skyline.

TMNF (eller kort och gott "Stadium" som jag gissar att det heter i senaste inkarnationen) duger fortfarande

Jag skulle antagligen inte spela datorspel idag om det inte var för PC Gamer. Några av de spel jag har lagt ner mest tid på genom åren (och vissa som jag till och med fortfarande spelar) fanns med som demos på eran CD/DVD.

Har inte köpt ett nummer på väldigt länge, och känner nu att jag har dåligt samvete. Så jag ska bestämt köpa de nummer som är kvar.

Vill inte riktigt tro på det, så jag vill inte säga hej då, säger istället tack för allt! (med gråten i halsen).

Som någon annan redan nämnt, servrarna stängdes igår!

Jag spelade från och till under åren, minns att jag började redan under tidig beta (Det var då spelet var som bäst). Jag tyckte att World i grunden var bra, och att spelet hade en stor potential. Men EA lyckades inte helt oväntat sabba det.

Skrivet av MRZnr1:

Spelat lite nu. Rätt kul även om jag inte förstår kontrollerna så bra! Folk grapplinghookar, men det har jag inte kommit på hur man gör. Vet du?

Hoppar, använder teleporten och "hookar" med höger musknapp, med vänster skjuter man.

Blir det kompatibelt med Maniaplanet?

Dom är duktiga på att spotta ur sig nya spel mest hela tiden... Dom har redan flera grymma inkarnationer som Valley och Canyon, men de är ju nästan helt döda

Nu spelar jag mest bara Obstacle ("Parkour byggt i Shootmania") och kan rekommendera det starkt.

Älskade verkligen Valiant Hearts, så något liknande spel eller uppföljare kanske skulle vara något.

Förövrigt har jag väntat riktigt länge på en uppföljare till XIII

Skrivet av Hipshot:

1: Hur många spel finns det nu som heter bara Need for Speed?

2: Man måste spela skit som detta för att få köra porsche - man ser knappt någon i trailern.

0:18 in i klippet ser du häcken på vad som säkerligen är en porsche.