Inlägg av BoxUne

Inlägg som BoxUne har skrivit i forumet

Jag är PS-fanboy och såååå besviken.

Demon Souls Remaster = Nice
Horizon 2 = Nice

GTA5 är ett PS3 spel.

Sen alla mobilspel de visade i mitten imponerade inte mycket.

Bloodborne 2?
Varför ens visa GTA5? Seriöst?
Något nytt exklusivt fett IP? - NEJ!

Sony fucked it up.

Skrivet av martinot:

Konsult IT / Mgmt (60-80 papp tidigare vanliga fasta anställningar, nu egen låda som fakturerar ca 1500/t).

Med egen låda som IT-konsult och spelintresse så har du ju även möjligheten till många avdrag för kostnader som är hänförliga till din IT-verksamhet men som även gynnar dig privat.

En fet gamingrig kostar för en företagare 20k, den faktiska kostnaden för en privatperson är ju betydligt högre om du lägger på arbetsgivaravgifter och skatt. Men som företagare kan du få det billigare iom momsavdraget.

Att driva eget bolag kan i vissa branscher stärka privatekonomin något oerhört.

Skrivet av Dajvan:

Jag testade det lite snabbt att streama idag med hyffsat resultat och körde spelet Boneworks över steam till min Quest.

Kunde du röra dig när du gick runt i första rummet där man väljer new game? När jag rör min joystickar händer ingenting (kör också quest via SteamVR)

Körde igång Boneworks via RiftCat/Steam VR men när jag kommer in i rummet där man kan välja "NEW GAME" så kan jag inte gå åt något håll. Så kan inte starta spelet, händerna och allt rör sig dock som det ska. Vad kan vara fel?

Kommer detta till Oculus Quest?

Skrivet av breahl:

Haha grym video.

Perfekt, och slutade ju i helt rätt betyg för BF3 också!

Skrivet av Gen:

Det skulle vara fantastiskt!

Oh ja snälla, Bloodborne 2 åt folket!!!

Skrivet av Hipshot:

Äh, men det är ganska mycket pengar om det nu skulle vara så, extrapolerar man det så blir det flera miljoner på en månad. Men jag skrev det bara lite slentrian sådär. Vi vet ju inte, men ja, mängden betyd och så är alltid en bra indikator.

Grejen är ju hur pass mycket spelet kostade att producera.
Säg att RoR kostade 20 miljoner svenska kronor att utveckla och producera från idé till launch, då måste spelet sälja för 20 miljoner för att gå plus minus noll. Först därefter pratar vi faktiskt vinst. Om Chapter 1 säljer för 10 miljoner kr, så är studion redan 10 miljoner back och frågan är då hur studion samt finansiärer ställer sig till att lägga mer tid och kosing på spelseriens kommande kapitel med ovan nämnda förutsättningar (som är helt tagna ur luften ska tilläggas, jag har ingen aning om faktiskt produktionskostnad eller sales).

Bara för att förtydliga att produktionskostnaden är det viktiga att jämföra med sales om man gör en bedömning av om spelet lyckats eller misslyckats utifrån ett ekonomiskt perspektiv.

Håller alla tummar och tår för att RoR säljer bra, ska själv börja spela nu i veckan.

Det fina med Rockstar-spel är att man vet att det är bra när det släpps!

GO GO RR2, fy fan vad kul det ska bli.

En liten historia: Hade kämpat med ett mission där man red på häst och jagade banditer, jag försökte och försökte men misslyckades hela tiden. Sen efter typ 20 försök så var jag precis vid "the finish line" och jag ska bara dra ett sista skott... Och då skjuter jag min egen häst i huvudet = mission failed. Sällan jag garvat så mycket åt ett misstag i ett spel

Skrivet av McBain:
Skrivet av Wille_3:
Skrivet av BoxUne:

Så... varje gång en ny glitch upptäcks i Fallout 4 = Ny artikel på FZ?, kom igeeeeeeen.

Jajjamensan! Och det är jag så tacksam för!

Precis, jag har så väldigt svårt att förstå varför man ska gnälla på den blotta existensen av ett nyhet. Det tar mindre än en sekund att bestämma sig för om man vill klicka sig vidare och läsa den. Visst går det i förlängningen att se negativt på att den korta tid en liten nyhet tar att producera istället skulle kunna ha lagts på ett kvalitativt reportage om något nytt superhett okänt ämne, men jag tycker nog att FZ klarar av att leverera båda sakerna bra.

Man ju annars samla kända glitchar i en och samma artikel och uppdatera den ;), men men inte så att jag ligger sömnlös över detta. Fallout är ju hett nu så förstår intresset.

Så enkelt lurar du kapsylerna av försäljare i Fallout 4

Så... varje gång en ny glitch upptäcks i Fallout 4 = Ny artikel på FZ?, kom igeeeeeeen.

Jag själv har alltid spelat både konsol och PC.
Det jag gillat med PC är att man kan försöka förstå och göra saker som kan leda till något. Till exempel har jag i typ 10 års åldern gjort CS banor, lärt mig PHP/HTML/CSS, photoshop.

När jag tittar på mina småsyskon så vill de bara SPELA.
Om PCn försvinner som stark plattform så tycker jag det är synd för på konsoller kan man bara spela, men med ett intresse för PC kan man spela och göra mycket mer.

Ska tillägga att jag nu, vid 27 års ålder, bara har laptop och PS4. Så jag är inte bättre än mina småsyskon numera...

Skrivet av RuneClaw:
Skrivet av Soulless:

Denna nyhet gör sig inte bra tillsammans med den om fps modulens försening.
Jag vill inte tro det men tänk om pengarna börjat sina för dem?

För att ett företag ska kunna ta lån, hyra lokaler, skaffa försäkringar och annat nödvändigt måste företaget ha regelbunden inkomst.

Ifall de bara sätter in alla pengarna direkt på banken och sedan tar ut lite varje månad sjunker deras kreditvärdering och därmed finansiella trovärdighet.

Det är därför du ser så många butiker regelbundet ha reor där de säljer en del varor till inköpspris eller till och med under. Det är ett sätt att visa banken, ägare och andra investerare att de har ett konstant kassaflöde. De är inte en one-hit-wonder.

Så en regelbunden försäljning är helt enkelt en nödvändighet i den finansiella världen. Det handlar inte bara om hur mycket pengar man har i företaget utan även hur ofta man kan få in mer.

Att driva företag handlar inte alls om hur _ofta_ man kan få in nya pengar, att driva företag handlar om hur _mycket_ pengar man kan få in i relation till företagets kostnader under ett räkenskapsår.

Att butiker har reor är inte p.g.a. vad du säger, en ägare bryr sig inte om ett konstant kassaflöde, en ägare bryr sig om ett resultat som kan ge utdelning, alternativt prestationer som kan ge chans till framtida utdelning. Att rea ut något kan lika väl vara för att göra fritt lagerplats, sälja innan priset halveras eller för att locka fler kunder, och mycket mer därtill.

Mvh

Första bilden i varje jämförelse bäst, sen blir det sämre och sämre. När jag spelade CS, för typ 5-7 år sedan älskade jag det (1.6) just för att kantigheten gjorde banorna så självklara och det handlade bara om spelförståelse och aim.

Många multiplayerspel idag där de är mycket så mycket lull-lull runt om, gillade CS för de va sjukt simpelt och en jäkla modd, inget AAA.

Avdelning: de va bättre förr

Vore absolut inte fel att införa programmering i grundskolan, men kanske inte från första klass. Första tre årskurserna är för sådant som är väldigt viktigt, t.ex. enkel matematik och språk.

Men senare i grundskolan kommer vissa ämnen som helt saknar poäng, t.ex. hemkunskap (vem behöver lära sig hur man bakar kaka X), sådana ämnen kan (och kanske bör) ersättas med ämnen som faktiskt kan ge något vettigt, t.ex. programmering (även om det inte är det vettigaste ämnet som finns kanske).

Det blir en helsöndag med GTA Online för min del, på Ps4

Innan dom börjar lansera nya Battlefield-franschises så kanske dom ska få de befinnande, senaste, nysläppta, SOM FORTFARANDE HAR DLC kvar att fungera ordentligt???

Sen undrar jag vad ett Battlefield SWAT innebär, för det första är SWAT close quarters taktiskt gameplay, hur fasen ska man få det att fungera i public MP?

Och vidare, om situationen sker på ett "Battlefield" skickar man väl inte in SWAT?

Jag tycker det hade varit fett om de gjorde ett Battlefield: Nations, där man spelade som sitt eget land. T.ex. vi Svenskar fick försöka invadera Danmark, Polackerna fick spela banor där dom försökte invadera Tyskland osv. Väva ihop detta till ett "MMORPG" på något finurligt sett... det hade varit cool.

BF4 idag är lika charmigt och engagerande som när man poppar igång en aim_-map på CS för att sätta några snabba med AWPn i väntan på bussen.... tyvärr, och jag menar verkligen - tyvärr!

Mvh Boxune

Skrivet av dmn:
Skrivet av BoxUne:

Givetvis ska alla PC-fanboys hoppa in direkt och skrika "PC, PC, PC!".

Grejen är att många av oss som har konsol har det för det är bekvämt, vi vill peta in en skiva och spela direkt. Jag personligen bryr mig inte så mycket om det är 1080p eller 720p för ett spel som är bra är roligt oavsett vilken av de två som väljs.

Jag har förbokat Watch Dogs till PS4 för att jag i dagsläget är trött på det smala utbud som finns till PS4 (har spelat det mesta) och ser fram mot ett roligt spel.

Det säger sig själv att PC är starkare och har mer kräm, men det säger sig självt också att en PC krånglar mer än en konsol gör (släng in en länk om krånglande konsoler nu).

Kontentan av det hela, om ni älskar PC och "det är det enda rätta" så kan ni väl hålla er till PC-delen av FZ och skita i att gå in på konsol-delen och förpesta för oss som gillar konsoler. Annars är ni ju precis som Sverigedemokrater som tycker "vi är bäst, vi har rätt".

Skärpning. Spel är spel och vi alla älskar spel för vad det är - från mobilspel och gameboy till next-gen konsoller och maxade PC's.

Mvh BoxUne

Har man ingen PC att spela spel på är man ingen riktig gamer.

Drog riktigt på smilbanden när jag läste ditt inlägg.
Provocerande deluxe, jag gillart, får mig o tänka på några klockrena Flashback inlägg

Bollen är rund.
Mvh Boxune

Givetvis ska alla PC-fanboys hoppa in direkt och skrika "PC, PC, PC!".

Grejen är att många av oss som har konsol har det för det är bekvämt, vi vill peta in en skiva och spela direkt. Jag personligen bryr mig inte så mycket om det är 1080p eller 720p för ett spel som är bra är roligt oavsett vilken av de två som väljs.

Jag har förbokat Watch Dogs till PS4 för att jag i dagsläget är trött på det smala utbud som finns till PS4 (har spelat det mesta) och ser fram mot ett roligt spel.

Det säger sig själv att PC är starkare och har mer kräm, men det säger sig självt också att en PC krånglar mer än en konsol gör (släng in en länk om krånglande konsoler nu).

Kontentan av det hela, om ni älskar PC och "det är det enda rätta" så kan ni väl hålla er till PC-delen av FZ och skita i att gå in på konsol-delen och förpesta för oss som gillar konsoler. Annars är ni ju precis som Sverigedemokrater som tycker "vi är bäst, vi har rätt".

Skärpning. Spel är spel och vi alla älskar spel för vad det är - från mobilspel och gameboy till next-gen konsoller och maxade PC's.

Mvh BoxUne

Skrivet av marcus8958:

Analytiker = Betald gissare.

Nej, en analytiker kan man vara utan att få betalt.
Du själv blev en precis i ditt inlägg, för du gjorde en analys och ansåg att att analytiker är en betald gissade. Vilket är fel, således är du en rätt dålig analytiker .

Mvh BU