Inlägg av anon122336

Inlägg som anon122336 har skrivit i forumet

Minns när jag köpte en 80 meg(!) hd till min Amiga 1200 för 4000:-

Alla jävla spel med det här "nu måste du vänta eller köpa bensin/energi/smurfbär för riktiga pengar" kan dra åt helvete ärligt talat. Det finns gott om riktiga spel där folk har suttit och lagt ner sin själ som man kan spela istället och där man slipper idioti som "erbjudande: köp 10.000 coins för endast 990:- SEK" (vem fan köper sånt egentligen?)

De här jävla skitspelen är det största hoten mot vår vackra spelkultur och de bidrar enbart till att dra ner riktiga spel i smutsen.

Street Fighter V vann, alla andra spel är sekundära för mig just nu.

Jag spelar Ultra Street Fighter IV halva dagen sedan kommer tjejen att dra iväg mig och "grilla" hur nu det ska gå till i regnet?

Skrivet av Bojkott:
Skrivet av eatem:

Haha att ljudet inte funkar kan bero på att piratade filmer ofta har ett skydd numera så att ljudet försvinner

Era lurifaxer.

Har inget med att det är piratkopierat eller inte att göra. Mediaspelaren stöder vare sig DTS, DTS-HD eller True-HD. Stödet finns inte för att Sony blir i så fall tvungen att betala royalties till DTS. Rippar man sina filmer med AC3 istället för DTS så funkar det klockrent, men då blir ljudet inte lika bra och har inte stöd för lika många kanaler, och har man dessutom som jag rippat en hel del filmer i DTS så suger denna mediaspelare då man antingen måste rippa om filmerna eller se sig om efter en annan spelare.

Många, eller en del i alla fall, rippar sina filmer för att kunna göra ett digitalt bibliotek istället för att använda sina fysiska skivor. För mig som i skrivande stund har 592 filmer inlagd på min NAS, filmer som jag rippat helt själv och som ändå inte är min kompletta samling, så sparas det otroligt mycket plats. Är inte i behov av bokhyllor längre. Jag tror att jag uppskattningsvis har mellan 1000-1500 filmer totalt, och det finns de som har betydligt fler filmer. Och när man börjar komma upp i några hundra filmer så är det inte hållbart.

Ok, jo isåfall är det dåligt.

Kan säkert bli skoj men är det inte rätt osmidigt att släppa det så långt efter filmen? Vore väl smidigare att ha släppt spelet i samma veva?

Haha att ljudet inte funkar kan bero på att piratade filmer ofta har ett skydd numera så att ljudet försvinner

Era lurifaxer.

Ser lite småstelt ut men tycker ändå det ser riktigt grymt ut. Star wars-temat är ju förföriskt iofs. Hoppas det blir bra! Snälla Jesus!

Mick, give him your wallet.
What for?
He's got a controller.
That's not a controller.

THAT's a controller.

Ärligt talat. Det känns som om någon fått storhetsvansinne? Företaget går som tåget. De säljer spel och DLC som smör. Aktien har typ tripplats på ett par månader.

Då vaknar vd:n en morgon och...

Jaja den som lever får se.

Nu hade jag sålt mina aktier om jag hade haft några fortfarande. Det var kul så länge det varade

Farmville släng dig i väggen.

Jag har foliehatten på mig idag och säger att det där knappast var ett "misstag". "Läckor" är en ny typ av marknadsföring numera.

men kul! Älskade ettan.

För första gången på flera år så är jag taggad inför ganska många spel på E3. Dark Soul 3, Street Fighter V, Total Warhammer, nya Punch Out, nya Zelda, nya Doom, nya Xcom osv. Finns massor med spel jag tycker verkar intressanta.

Battefront gameplay vore kul.

Grym snubbe helt klart. Vila i frid.

Formatera en usb-hd så den funkar i BÅDE win 7 och 8

Har en jävla cirkus här hemma. Min sambo har en ny dator med win 8, hon fick även en bärbar usb hd på 500 gb till den. Jag har säkerhetskopierat en massa filer till en annan usb-hd som funkar i win 7 (där vi har kopierat filerna) och nu vill jag ha över dessa filer till hennes dator.

Det kan ju verka enkelt. Men det är en jävla cirkus. Den ena usb-hd:n kan bara gamla datorn med win 7 läsa. Och den andra hd:n (formaterad i Win 8 ) kan bara den nya datorn läsa, den gamla datorn får helt frispel när jag stoppar i den där (vet inte om den är trasig).

Nu till min fråga. Kan jag formatera denna usb-hd på 500 gb till ett satans filformat så att båda datorerna kan läsa/skriva till den?! Isåfall, vilket? Och i vilken dator ska jag göra detta (den med win 7 eller win 8).

En stor digital kram till den som kan lösa detta. Och det kanske märks att jag inte är något datorgeni?

Man ser ju en hel del problem men jag hade gärna kört SSFIV om riktiga pengar.

Lol, de konkar för att ingen vill handla där. Ingen vill handla där för att de har ockerpriser. Exempel: Game i Täby ville ha 1299:- för en Playstation TV sist jag var där, på Webhallen i samma galleria kostar den 499:- Det är knappast "lite extra" eller "lokala variationer" det är ren galenskap. Hej då Game, dra med er Gamestop ner i avgrunden är ni snälla.

Köper man ett spel, klarar det på mindre än två timmar och sen lämnar tillbaka det för att få igen pengarna då är man ju ett as ärligt talat.

Ge mig ett nytt Punch Out!