Inlägg av kissekatt

Inlägg som kissekatt har skrivit i forumet

Rocket league är ju ett otroligt spel och förtjänar verkligen sina priser.

Jag älskade både witcher 3 och fallout 4, båda serierna är otroligt bra spel om än fallout har sina buggar och skit. Men i RPG klassen måste jag säg att witcher 3 har en hundra gånger bättre story och bakgrund..

Underbart roligt om man möter en fuskare..

Skrivet av Brona:
Skrivet av Kleptomaniac:

Vad är ens fördelen med att använda Linux istället for Windows egentligen? Aldrig ens rört en dator med Linux så har ingen aning...

Jag skulle vilja saga att huvudanledningen för en konsument är att det är gratis. En Windows 10 Pro OEM licens kostar runt 1500 kr inkl moms. Nöjer du dig med en Home licens blir det några hundralappar billigare. Det är pengar som jag gissar en gamer hellre lägger på hårdvara.

En annan anledning skulle kunna bli prestandan. I flera testar har Valve kunnat visa på högre fps i SteamOS i flera egna titlar jämfört med Windows. Detta med OpenGl vs DirectX 11. Hur det blir med Vulcan vs DirectX 12 blir spännande men det finns iaf Inga inneboende prestandavinster med Windows, så länge spelutvecklarna optimerar sina spel.

Det är väl tabu att prata om piratkopiering, men du kan nog anta att en stor del av självbyggda datorer har antingen msdnaa-licens eller ingen licens alls..

Skrivet av brandter:
Skrivet av adde111:

Prislistan från pcgamer stämmer inte överhuvudtaget.

Det beror på vart du kollar, det kanske inte stämmer med steam market, men vissa items säljs inte heller där utan på andra sidor där man byter mot nycklar och andra saker. Priserna är översatta till nyckelpriset, så om ett vapen kostar 100 nycklar så är det (något i stil med) 100x2€. Det är samma sak i TF2, priserna för vissa hattar är mycket, MYCKET högre på trade forum än på marketen.

Han menar precis det han säger, finns bra många knivar till högre värden. sapphire/ruby/black pearls etc, sen finns även alla vapen i olika skick

Skrivet av marcus8958:

Svårt att se det här som positivt då Sweclockers och forumet är i klass med aftonbladet. Hur det här kommer påverka Fz är bara att se.
Kanske lite tidigt med domedagsprofetior men det gör inget att vara beredd på det värsta.

Öh? Det var det mest udda jag läst.
/sweclockare sedan 2003

Diablo 2 har jag lagt ner tusentals timmar på. Har aldrig tröttnat på spelet. Har originalskivor från när det släpptes kvar fortfarande. Överlägset bästa spel och lättast val för min del.

Jurassic Carc

Skrivet av Kimpur:
Skrivet av kissekatt:
Skrivet av Kimpur:
Skrivet av psiko:
Skrivet av Deragorn:

Detta är knappast jämförbart med att fuska. Spelet BÖRJAR i max-level. Att levla 1-70 är kul en gång.

Och detta är anledningen att jag helt tappade intresset för Diablo 3 och hellre skulle går tillbaka och spela D2:LoD 10 gånger av 10 i dagens läge.

För mig är Diablo serien spel där leveling fortfarande är en central del av spelet (tillsammans med loot såklart) och inte någon jävla transportsträcka som i ett MMO.

Spelet började ju vid maxlevel i D2:LoD också, så förstår inte skillnaden.

Vilket skitsnack. Kan lova att du aldrig haft en level 99.

Jag hade en av varje klass i lvl99 så ja...
Man klarade inte sig igenom alla svårighetsgrader innan man var maxlevel. Så det var ett måste.
Vilket gjorde att 99 var där spelet började.
Sedan att det var ett tvång på Stone of Jordan gjorde inte saken roligare.

Senast jag lirade have vi en d2nt bot som gick dygnet runt i evigheter och inte ens den kom upp till 99 - trots 2 spelare + bot.

Låt mig ställa lite frågor då, hur levlade du? Antar att du spelade på closed battle.net? Så hur du lyckats få upp 7 karaktärer till 99 är en gåta för mig.

För övrigt finns det inget endgame i d2, det är bara löpa runt och mfa. Optimera din gear och trada. PVPa.

Skrivet av Kimpur:
Skrivet av psiko:
Skrivet av Deragorn:

Detta är knappast jämförbart med att fuska. Spelet BÖRJAR i max-level. Att levla 1-70 är kul en gång.

Och detta är anledningen att jag helt tappade intresset för Diablo 3 och hellre skulle går tillbaka och spela D2:LoD 10 gånger av 10 i dagens läge.

För mig är Diablo serien spel där leveling fortfarande är en central del av spelet (tillsammans med loot såklart) och inte någon jävla transportsträcka som i ett MMO.

Spelet började ju vid maxlevel i D2:LoD också, så förstår inte skillnaden.

Vilket skitsnack. Kan lova att du aldrig haft en level 99.

Skrivet av Ftmch:

Grym idé, en bra grejer vore väl om folk kunde skriva in spel manuellt (och att om man då börjar skriva in t.ex. Grand theft.. så dyker det upp olika alternativ andra har skrivit in, så att man inte måste stava helt korrekt osv. för att hitta rätt).

Dropdown menyn eliminerar ju stavfel dock..

Släng in 7 days to die, vet att det finns en jävla massa svenskar men svårt att hitta dom.

Sjukt vad världen är förvriden, i många spel mördar du folk hit och dit, ta counter-strike, du spelar som en terrorist och skjuter poliser.
Inte fan är det nån som lyfter ett finger för det.

Nu var det länge sedan jag kommenterade något på fragzone, kände dock att det var dags.

INGEN bryr sig om en viss person är bög eller inte, varför ska spelen har homokaraktärer bara för att nån ska känna sig älskad, omtyckt eller vad de nu är ute efter.

Jag skiter i om nån är bög eller inte när jag lirar cs/dota.
Inte fan surfar jag runt och berättar om min sexuella läggning till alla jag möter, syftet är väl att lira spel. Vill nån veta så frågar dom väl antagligen mig?

Kallar dom mig bög, nörd, hora eller vad fan som helst så rinner det av som vatten i en stupränna. Det är vardagen på nätet.

Varför ska en minoritet behöva ha så mycket bekräftelse?

Blizzard har en helt egen klass imo..

Har fortfarande mitt mariokart till SNES

Släppa DLC innan själva spelet är släppt? Rofl----------

Esim, simulatorspel online (textbaserat)

Diskussionstråd för enbart primera servern e-sim
(e-sim servern där man inte kan köpa sig fördelar med irl pengar)

Kort beskrivning av spelet om du inte känner till det.
Esim primera är en världssimulator med spelare från hela världen. Spelplanen är ytterst kartan som är den riktiga värdskartan. Alla spelare är medborgare i ett land, varje land utfromar sin egen politik, ekonomi, har partier och militärförband.

Som spelare har man en "citizen", en medborgare i e-sim världen som man kan införskaffa mat och vapen till. Allt som återfinnes på marknaden är producerat av andra spelare i deras egna fabriker.

I spelet sätter man sina egna mål, exempelvis:

- Bli en krigare i försvarsmakten
- Skapa miltärförband
- Bygga ett företagsimperium
- Bli en framgångsrik rikskapitalist och köpa aktier
- Bli legosoldat och avgöra viktiga slag mot betalning
- Skapa ett tidningsartiklar och få många läsare
- Eller bli en politisk ledare, och påverka hela landets framtid
- Tjäna kosing på alla sätt

Som spelare väljer man själv.

Jag heter pauer ingame och är för närvarande riksdagsledamot, vi som godkänner lagförslag, trycker pengar etc., i Sverige. Precis som på riktigt.

För närvarande är Sverige stenhårt ockuperat av Litauen som tillsammans med deras allierade Polen är giganterna i spelet.
Vi (Svenska spelarna) vill ändra på detta och slå oss fria så fort som möjligt. Därför söker vi nya spelare överallt. Ställ upp för Sverige du med!

Man registerar sig antingen via någons reflänk för att båda ska få 5 bonusguld när den nya spelaren når level 7 eller så skiter man i refen, vilket inte är en fördel för någon.

Registrering Med ref | Utan ref

bra spel säljer, så är det. vem köper skitprodukter? Ingen

Skrivet av psaving:

Så alla oldschools som uppenbarligen köpte D2 första dagen.

http://diablo.wikia.com/wiki/Diablo_II_version_history

När blev det bra? Vilken Patch?

Spelade diablo 2 sedan dag 1. Innan lod och innan alla patcher. Minns när jag sålde min första sak, en chipped ruby i en skull cap mot 10k guld hade ingen aning om att guld var skit på den tiden.

För övrigt hade jag modem och patcherna tog LÄNGE att tanka.

trött på drakar nu.