Inlägg av Zippy

Inlägg som Zippy har skrivit i forumet

"Härnäst väntar vi dock på Assassin's Creed Mirage. Release 12 oktober."

Jaså ni gör det. Jag gör det inte. Brotherhood var det senaste någorlunda AC jag spelade. (Personlig åsikt) De bör släppa den delen då "karaktären" sitter fastklistrad i allt. Men att göra det till ett RPG förstör bara varumärket och bör ha varigt en egen IP/spelserie. Typ "Valhalla warrior" eller whatever. Brotherhood var det sista i AC-serien som jag kände en tillit och ett behov av att förboka.

Vet att jag en gång var en liten ankunge här på FZ men gillade de första 3-4 AC sen tyckte jag att mjölkningen började. Ubisoft bör komma på en annan formula än det de kör på både Far Cry och AC... Att klättra upp för en byggnad var coolt i första AC och i FC3. Nu blev jag lite nostalgisk men elden i FC2 var otrolig! T om med dagens standard.

Nåt nytt måste ske men de behöver överraska mig med nåt i liknelsen till detta: https://www.youtube.com/watch?v=4xIzAs_XkGs&ab_channel=Ubisof...

När denna videon släpptes tror jag inte hakan gick igen på flera dagar (97:a) Jag snackade om detta spel med ALLA: kompisar, familj, släkt, fotbollspolare osv. Mina föräldrar köpte AC 2 LTD edt till jul. Ge mig den upplevelsen igen!! Vi bryr oss inte om hur stort spelet är eller antal quest. Ge oss någon typ av känsla, tillfredställelse och inte minst UTMANING. Det saknas i dagen spel enligt mig. Ja jag har spelat Dark souls och Elden ring men kräver inte den utmaningen. Låt oss dö några ggr i era spel och arbeta oss fram till bättre tillvägagångssätt. Ge oss en utmaning! Det måste inte vara Bloodborne men låt oss misslyckas nån gång och dö och försöka ta oss vidare. Fan t om Lego Star Wars till PS2 dog man regelbundet i som kiddo.

Säg inte gå hit via en map och tryck X. För många spel är så nu. Enligt mig är mitt jobb roligare än så.

Slut på gubb-rant,
Mvh,spel- Åke.

Skrivet av Ftmch:

Har länge tänkt att jag skulle vilja se ett GTA i San Francisco på 70talet där karaktärerna känner varandra från kriget, och nån/ett par av dem är kriminella men en är en korrupt polis, hade varit intressant att ha möjligheten att leka polis lite mer i GTA-världen, LCPD-modden till GTA 4 visade ju hur jäkla kul det kan vara t.ex. En korrupt polis som är inblandad i sina gamla krigspolares bus på sidan av samtidigt som han polisar omkring hade ju varit en frisk fläkt i GTA (passar ju bra nu när de har etablerat konceptet med flera spelbara karaktärer också, blir inte lika stort hopp som om man BARA spelade som den karaktären).

Det var detta spår som jag hoppades att LA Noire skulle ta. Hade varit väldigt intressant att få möjligheten att spela som polis. Helst korrupt som du säger

Bryr mig inte så mycket om det eftersom att spelet endast består av singleplayer. Påverkas inte alls av vad andra väljer att lägga sina pengar på. Hade varit irriterande om folk köpte saker som gjorde dem starkare i ett multiplayerspel dock.

Skrivet av Turbodog:

Gillade inte Exodus. Fullt med buggar och hemskt röstskådespeleri så jag kunde inte sjunka ner i stämningen riktigt. Men snygg grafik.
Tur att jag inte köpte det.

Gillar själv spelet starkt. Men förstår din åsikt på grund av de punkter du listat

Bytte talspråket till Ryska, tyckte det kändes mer autentiskt för spelet. Dessutom förstår man handlingen då det går att köra med engelsk undertext.

Glömmer aldrig när jag lirade ett av de första Tomb Raider på min farbrors PS1. Kommer ihåg att spelet var väldigt mörkt, visste inte hur man ställde in brightness

@Maysay: Bra självkritik där men nej du har så rätt i att fan basen gillar "vanliga cs". Valve har aldrig annonserat att BR ska komma till cs. Anledningen till detta tror jag är för att haka på trenden och tjäna pengar på steam. Dom har tjänat betydligt mycket mer pengar på skins än på spelet i sig. Cs kommer vara cs i framtiden och casuals kommer spela BR främst pga liten prestanda som krävs och F2P.

Mvh, 3K+ timmar i csgo

Dollarmiljonär är han redan.
https://liquipedia.net/dota2/S4
Sjukt vad mycket pengar det finns i Dota eller E-sport rent allmänt

Skrivet av KoP:

Finns det ingen risk att detta missbrukas och att oskyldiga drabbas och straffas? Brukar aldrig vara 100% när man sätter användarna till att leka domare.

Har hört att Valve själva granskar spelare som blivit reportade för fusk många gånger och sätter en VAC ban. Vet inte om de implementerat detta i så fall även för griefing

Enligt min uppfattning går processen såhär Reports *x --> Overwatch --> Granskning från Valve om personerna som kollat overwatch anser att folk fuskat eller i detta fall griefing

Hmm, ser verkligen jättekul ut att fuska...

HeatoN är en större ikon inom CS än Söderström någonsin varit inom hockey.

Skrivet av trader92:
Skrivet av SWEBarb:

alltså lite dyrt va? man får ju ett ps4 och några spel för dom pengarna.

Det är retro med många spel samt många i komplett skick

Skulle säga att priset verkar rimligt

Tycker det skakar för mycket för min smak när Geralt går

Skrivet av Hipshot:

Alltså, Dice har ju sagt att det inte är helt historiskt korrekt m.m, så man behöver liksom inte ta upp detta i alla trådar, hela tiden, alltid. Det är fantasy och nu är det så. Ni vet precis så som Star Wars skall vara det - fast detta har inga laservapen.

Precis! Spelet är bara baserat på 1:a VK

<---- Nivå 11.

Skrivet av Ender:
Skrivet av Zippy:

Kan inte spelarna ta ansvar själva för hur mycket dom spelar? Om det handlar om småkids säger jag bara "Var är föräldrarna?"

Efter småkiddsen fyllt arton är det inte lätt för föräldrarna att påverka dumheterna tyvärr.

Precis. Efter man fyllt 18 bör man själv ansvara och ha koll på hur mycket pengar man gör av med.

Skrivet av anon_306295:
Skrivet av Zippy:

Kan inte spelarna ta ansvar själva för hur mycket dom spelar? Om det handlar om småkids säger jag bara "Var är föräldrarna?"

Vad ska föräldrarna göra? Installera en övervakningskamera i barnens rum eller förbjuda dem från att spela CS?

Kanske ha lite uppsikt kring hur barnen/barnet använder deras bankkonto. Även om övervakningskameran skulle kunna vara en alternativ lösning

Skrivet av Vercadi:
Skrivet av Zippy:

Kan inte spelarna ta ansvar själva för hur mycket dom spelar? Om det handlar om småkids säger jag bara "Var är föräldrarna?"

Om vuxna människor har spelproblem, hur förväntar du dig att minderåriga ska hantera det bättre?

Min kommentar var inte 100% seriös men tycker att föräldrarna borde ha koll på vad deras barn handlar på deras bankkonton.

Spelare lackade ur på skins-handeln i Counter-Strike - stämmer Valve

Kan inte spelarna ta ansvar själva för hur mycket dom spelar? Om det handlar om småkids säger jag bara "Var är föräldrarna?"

Betyder detta att vi inte kommer få följa fransmännen i kampanjen tro?

Såg helt OK ut men varför inte bara starta en ny serie? Detta påminner inte alls om COD men skulle tippa på att namnet säljer en del