Inlägg av Pokergren

Inlägg som Pokergren har skrivit i forumet

Efter att ha kollat på deras forum så verkar det vara ganska uppenbart att detta är en flopp för de som förväntar sig ett "riktigt" settlers spel.

Dummat ner produktionskedjor ganska rejält. m.fl.

De som är osäkra kan kolla på och skapa sin egen uppfattning. (engelsk textning finns)
https://www.youtube.com/watch?v=4RLmxbJTPyU
https://www.youtube.com/watch?v=YsWm0_vIzI8

Är personligen väldigt besviken. Detta känns som att de har försökt kopiera ett Age of empires utan att ha djupet som gör Age of empires bra. Det är i alla fall inget Settlers som folk förväntade sig.
Spelet fanns där för 1,5 år sedan när folk Alpha testade det först men sen gjorde de en helomvändning och skapade denna dynga.

Detta var deras hopp att återuppliva Settlers serien, men nu går det nog i graven permanent, what a waste.

Sista chansen för Bioware innan EA drar åt snaran för evigt.

Jag vill verkligen att detta spel ska vara fantastisk, men efter Anthem och Andromeda är jag skeptisk att Bioware can bring the magic.

Inquisition var ett underhållande spel som jag dragit igenom ett antal gånger, men fallerar när man jämför det med spel som Witcher 3, som verkligen visar hur ett ordentligt Fantasy RPG ska se ut.

Bara att vänta och se vad recensionerna säger. Men jag håller tummarna.

4/10 gick in med relativt låga förväntningar. Allting kändes väldigt rushat, hade svårt att fastna i stämningen. Mycket pandering mot äldre star wars fans som känns mer forcerat än ärligt. Ok film, men inget som kommer kollas på igen.

The outer worlds.

Har spelat klart det och ger det en solklar 4/5. Gick in med ganska låga förväntningar men blev en positiv överraskning. Huvudstoryn mot slutet var ganska uppenbar men i överlag bra.

Anthem, ville så innerligt att Bioware skulle lyckas. Det enda man fick var ett snyggt spel utan innehåll.

Fick ett mejl igår att jag blivit inbjuden, ska bli kul. Anno 2205 var lite sådär så hoppas på lite mer åt Anno 1400 hållet.
Startdatum för tekniska betan är dock redan spikat. Inte helt 100 om jag får säga när dock.

Om alternativet finns handlar jag i princip allt från GMG då deras priser oftast ligger väldigt bra till. Alltid fått nycklar i tid till release, haft 0 problem i de år jag handlat där. Rekommenderas varmt.

Kört en hel del av beta och än så länge verkar det väldigt bra. Svårt att avgöra hur endgame situationen kommer se ut dock då Warlords of draenor såg bra ut i betan med. Blizzard har dock gått ut och sagt att det inte kommer vara samma fiasko som Draenor så man får väl hoppas (3 content-patcher istället för 1 osv)

Nu får man väl spela djävulens advokat lite men köar man för tävlingsläget får man nästan förvänta sig att kraven som ställs på en är högre än quick play. Kan inte riktigt spela vad man vill, spela för laget.

Handlar för det mesta på G2play. Vissa utvecklare som CD project red stöjder jag dock och köper via deras store. Men för det mesta är det priset som är viktigast och det kan vara enorm skillnad på grey market och "legit".

En bra ändring på både McCree och Widowmaker. Att kunna 2 klicka tanks var efterblivet. Du kan fortfarande plocka tanks men det är inte i närheten lika lätt längre.
Inget mera "Shoot-Unscope-Scope-shoot" från dryga widow players är skönt med. All in all skitbra update.

Skrivet av tobbush:
Skrivet av Pokergren:

Lite förvånad över att Symmetra ligger så pass högt. Hon är bra på defense i början av matcher men tappar snabbt när motståndarlaget börjar pusha tillbaka och avståndet avtar.

det handlar egentligen om att man kan köpa så mycket tid till och med vinna redan vid Obj, A dom flesta bytar bort henne direkt när man tappar Obj, A

Jo precis, byter man inte från Symmetra efter A är förlorat så kan man lika gärna ge upp. Tycker fortfarande hennes winrate är off dock, antar att det räknas som en win även om hon bara körs 20% av matchen.

Lite förvånad över att Symmetra ligger så pass högt. Hon är bra på defense i början av matcher men tappar snabbt när motståndarlaget börjar pusha tillbaka och avståndet avtar.

Spelet var kul men pvp i dark zone tappade mycket när alla exploiters gick upp 30 ilvls över en natt när raids släpptes. Det ovanpå det faktum att det var 1-2 hackers i varje dark zone fick mig att tappa intresset.
Too lite, too late.
Kul att de börjar ta fuskandet seriöst nu i alla fall men jag tror de flesta redan har slutat spela.

Too little, too late. Men kul för de som fortfarande spelar.

Vanilla var bra men Bruning crusade var bättre. Allting kändes mer polerat. Out of combat ressing, försöka hitta 40 halvkompetenta personer att raida med. #Neveragain.

Tycker att division är fruktansvärt kul men exploits har förstört spelet så pass mycket nu att det nästan är ospelbart på be högre gearscore nivåerna om man inte exploitat. Gå in i darkzone med 200+ och du möter bara exploiters med 220+gear score och 90+ darkzone level. Lite synd då spelet hade högt potential. Bara att hoppas att de gör någon sorts rollback på de som fuskar och inte bara en "slap on the wrists" med ett par dagars temp ban.

The Division-patchen är släppt - stor sorg uppstår

R.i.p you magnificent bastard. Tror jag drog in runt 2000 phoenix credits innan de fixade det