Inlägg av Wingu

Inlägg som Wingu har skrivit i forumet

Gillade både första och andra spelet storymässigt. Hoppas det blir ett värdigt avslut.
För övrigt tycker jag dock att BF3 SP-trailern har större inverkan på mig än vad denna har.

Slår inte AC5 iaf

Om man släpper det på PSP istället för konsol så...

Förstår inte problemet egentligen. Fallout gick ju till att bli ett FPS (med RPG-inslag visserligen) och det gick ju alldeles utmärkt. Så länge Starbreeze gör ett bra jobb så ser jag inget fel med det.

Snyggt med vitt men knappast något man köper "bara för att" nu när man har haft en sen ett tag tillbaka...

Massvis med gameplay från Dragon Quest X

Såg inte lockande ut direkt... SquareEnix behöver nog en rejäl spark i baken om de vill överleva i dagens spelmarknad.

Fånigt

FZ:s kommentarfunktion borde ju nästan tas bort. Liknar ju en sandlåda det här... Fast å andra sidan är väl det knappast något nytt antar jag.

Eh, FF13 var ju redan skithögen. Jag vill ha tillbaks mina timmar som jag spenderade på det. Aldrig i livet att jag lägger pengar på en uppföljare.

Fan, läste först "skapar om ettan". Hade ju varit nice iofs

Överge sin kontroll? Var väl knappast problem med kontrollen utan snarare spelen som släpptes till maskinen...

"– De kanske inte ens rör kampanjen? Men vi vill ha in mer människor, bjuda in fler till serien. Det är en av de stora orsakerna till varför vi har två sidor av spelet."

Orsakerna? Vore inte "anledningarna" bättre ordval?

Jag vill bara påpeka att det ute är bara SquareEnix som sparar ström här o Japan. Affärer, hushåll och allt vad de heter, alla minskar förbrukningen nu när det behövs el som mest i Det drabbade Tohoku-området. Regeringen har utfört order om att schemalagda strömavbrott från och med i dag. Dock så har det bara varit strömavbrott i ett par få städer i Shizuoka och Ibaraki tack vare att många redan sparar på ström.

Är det bara jag som känner att åldernivån på användarna här på FZ sjunker och sjunker hela tiden?

Jag har inte varit något större fan av PSP, men PSP2 ser ruskigt innovativt och roligt ut. Måhända att jag till och med köper en!

Final Fantasy XIII-2 tillkännagivet

Ååååhhh nej, jag låter mig inte luras en gång till.

Skrivet av Wartex:
Skrivet av Wingu:

Hm, hur ser det ut med priserna på resterande episoderna? 200kr per episod låter lite väl saftigt... Eller? Hur långt är spelet förhållandevis till priset?

Eh, jag tror bestämt att det är det priset för hela paketet, dvs de 4 övriga episoderna får du för 0 kr.

Aha, det är så det funkar alltså. Tack för svaret.

Hm, hur ser det ut med priserna på resterande episoderna? 200kr per episod låter lite väl saftigt... Eller? Hur långt är spelet förhållandevis till priset?

Skrivet av Fr0gg0.:

Dom släppte det förmodligen så sent för att dom hatar Xbox och vill inte ge det någon chans. Majoriteten i Japan är rasister så det är inte så konstigt, ska bara stötta det dom själva gör.

Har varit i Japan och kommer förmodligen aldrig åka dit igen efter upplevelsen.

Så bara för att japaner vill stödja japanska spelmarknaden är de rasister?
Precis som att svenskar hellre köper svenskt nötfärs än irländskt? Usch, de där svenskarna är ju onda rasister som inte köper irländsk nötfärs!

Människor i de flesta länder köper hellre produkter från sitt eget land än utlandet för att stötta den inhemska produktionen. Logiken är inte svår att förstå.

Vad gäller spel och Japan så har det även mycket med smaken. Vad vi i väst tycker är bra spel behöver nödvändigtvis inte japanerna tycka är bra och vice versa. Man kan försöka förstå helheten istället för att börja vifta med rasistkort.

Har alltid varit en Final Fantasy-älskare, men FF13 var en riktig pina att spela igenom. Den enda anledningen till att jag spelade igenom det var för att jag tyckte att eftersom jag ändå börjat spela det kan jag väl slutföra det. Vilket grovt misstag det var.