Inlägg av Frasstheass

Inlägg som Frasstheass har skrivit i forumet
Sida 1

Digital.

Vore riktig nice! Tveklöst ett av de bästa spelen på Ps4.

Kan tycka det är gott och ta en gubböl (folköl) hemma på kvällarna nån gång ibland. Särskilt om man spelar nåt härligt lir på konsolen eller tittar på hockey (äntligen drar SHL snart igång!) Ser ingen anledning till att köpa starköl, då jag föredrar smaken framför effekten.

Men då sambon avstår för att öka chanserna för att få vårt första barn, så har man själv också insett att det inte är så viktigt som det var i yngre dagar. På sommarens är det såklart j*vligt gott med en öl på stan. Men då räcker det med en, i vissa fall 3.

Fångar inte det minsta intresse.

About damn time. Ska man bara lyckas sälja av sin ps4.

PS5. Stilren.

Webbhallen! Finns nog bara i större städer dock.

Förvånad? Inte direkt.

Efter att ha sett och läst några recensioner så känns det mer och mer som 2020 års Anthem. Enformigt, repeterande och en hög grad grind. Allt går såklart snabbare om du betalar för snabba genvägar. Endgame ska tydligen bli enformigt väldigt fort?

Njae, inget för mig.

Förvånad över att det verkat bli så bra.

Kul att se att det fortfarande lever. Bara goda minnen från detta spel.

Skrivet av Tamazin:

Fast här tycker jag du bör förtydliga lite. Spelare 2 kan i stort sett göra allting som Stella kan. Enda denne inte kan göra är mindre saker (as in, saker man inte gör så ofta), som att prata med någon på ens båt angående ett quest och därmed föra det questet vidare frammåt. Men allt annat, odla, vattna, såga träd, weava tråd, hugga sten, plocka upp skattkistor, mata de på båten och krama de etc. kan man göra.

Så vill slå ett slag för hur "bra" coopen är, utan att det blir överväldigande för min icke-gamer tjej medan vi spelar det ihop.

...sedan måste jag bara tygla mig lite när jag i van metroidvania vana rusar fram bland klippavsattser och liknande inne i grottor så hon inte blir för stressad av att försöka hänga med Grymt spel, blir lite lätt enformigt med fetchquest liknande och alla små sysslor, men väl värt pengarna.

När jag läste detta försökte jag direkt övertala sambon. Hon är arbetslös för tillfället, och hennes rastlöshet har gått så långt (söker såklart jobb och utbildar sig på distans) har nått nya gränser när man dragit ingång Ps4:an för att roa sig lite. Just nu spelar hon introt till RDR2. Men då inlärningskurvan är lite väl brant när hon aldrig annars spelat... så detta spel hade nog passat oss bättre. Hoppas på ett inte för dyrt pris bara...

Tack även för en välskriven recension.

Sambon älskade detta spelet. Finns något liknande spel eller uppföljare?

Skrivet av employed:

Det är aldrig barnets fel. Om ditt barn blir slaget av ett annat barn så ska du inte säga till barnet utan gå över till dennas föräldrar och skälla på dem.

Edit: /s

Amen! Jobbar själv i förskola, och där förekommer detta ofta. När man sen informerar vårdnadshavare ser dom ut som frågetecken. Dessvärre är vuxna numera oftast allt för upptagna av sig själva för att förstå att det är dem som är förebilden åt sitt barn, vilket reflekterar i hur dem agerar.

The Last of Us 2 & Ghost of Tshusima.

Passar perfekt för att fördriva lite tid. Men i det långa loppet blir det snabbt uttjattat.

Snart färdig med detta fantastiska spel. Klockar in på snart 40h spelad och har fortfarande lite kvar. Å andra sidan tar jag god tid på mig att kolla varenda liten vrå.

BF42 var tider det. Spelade först i UpNorth där jag hann representera Simpsons, Warborn och slutligen [JDG].
Sen drog det vidare till Clanbase där man huserade i illuminator.

Visst saknar man allt gott häng på IRC och BFCentral!

Lirade under nicket Mygga/Myggan

Alla slags vattennivåer.

Tänk på att ange plattform.

Sida 1