Inlägg av HaxXt

Inlägg som HaxXt har skrivit i forumet

Kul i 15-20h, sen faller det rejält. Välgjort spel och så, men endgame är ju skittråkigt ;P Jag spelar inte längre iaf. Sen har jag personligen aldrig sett nöjet i för mycket repetition och grinding... Det är precis vad D4 erbjuder efter ett tag.

3/5 får det för att det är snyggt gjort, men inte inspirerar till fler timmar. Endgame känns varken kreativt eller utmanande.

Visste inte att det gick att köpa lvl 100 HC i store för 1000 euro.

Skrivet av Tomas Helenius:

Evil East. Handlar om ett stort land i öst som invaderar sin granne.

Är det en rysk studio som utvecklat Evil West?

"Mostly Negative" än så länge på Steam! Hade en känsla av att detta skulle störtdyka ner i helvetets eldar. Har dock försökt vara lite optimistisk då jag i regel gillar Arkane-spel.

Jag gillar Harry Potter, men spelet är IMO hyffsat mediokert både rent tekniskt och storyn.

Svag 3a. Okej spel, inte mer eller mindre. Jämfört med RDR2, Elden Ring och Witcher 3 så känns det ganska mediokert. Tveksamt om jag orkar igenom hela.

Kampanjen var väl okej, inte mer eller mindre. Haft en del roliga stunder med multiplayer. Tyvärr så verkar ju 343 vara totalt inkompetenta när det gäller att släppa innehåll och få spelet att växa. Och större uppenbara buggar verkar dom vara totalt ignoranta med. Det händer fan mer eller mindre ingenting med spelet!

Är 343 en indie studie med dålig budget eller en flaggskepps studie?

Är för övrigt klar med spelet som det ser ut just nu.

Skrivet av Wakkaah:

Har någon spelat demon? Vad har vi för förväntningar?

Efter demot kan jag tänka mig att spela det om jag får betalt per genomliden timme 😂

Demot var ju riktigt pissigt tyvärr, så har inga större förhoppningar!

Skrivet av Bro Exotic:

Jag ber er, ge det till Remedy Entertainment!

Eller så gör dom bara ett nytt Max Payne

Förstår inte varför John Wick dyker upp överallt, sämsta skiten jag sett XD

Koppla spelen till verifiering med Bank ID (eller vad som är relevant för landet). Dom som inte sköter sig får efter någon varning en global ban från alla online spel anslutna till skyddet. Är så trött på alla äckliga fuskare som förstör för allt och alla! Dom kan lägga tiden på att fixa sina miserabla liv irl istället och skaffa sig någon form a moral.

Ser tråkigare ut ju mer dom visar XD

Orkade bara spela det några timmar, tyckte personligen att det var ett rätt mediokert spel den tid jag gav det.

Nästan så man måste prova spelet bara för att bli motbevisad att det är ett urdåligt koncept hela spelet

Skrivet av Marooned:

Det är verkligen inte samma varje år. Det kanske ser så ut för dom som inte spelar det.

Men skillnaden mellan MW19, Cold War och Vanguard är stor. Väldigt stor. Då är det multiplayer som jag syftar på och som majoriteten spelar.

Dom är väldigt lika tycker jag personligen, då alla tre är skit

Skrivet av Kexchexx:

Snälla upplys mig vilket Halo som inte har det du nämner ovan isåfall? Shit vad är det för idioter som kommenterar här inne egentligen?

Snacka om att skjuta sig i foten rejält!

Mitt största problem med spelet? Att det är optimerat som... INTE ALLS. Väntar in några patches. Kan dom inte ens få det att flyta i 60fps på PS5 i prestandaläge förtjänar spelet inte min tid. Personligen avskyr jag ojämn framerate!

Skrivet av Lirilesh:

Fantastiskt skjutspel som flyter på helt underbart. Men brister i precis allt annat. Sen att det inte hänt något sedan november förra året är skandal för ett spel som släpptes som ett ”Live Service” spel.

Efter att ha misslyckats med liknande grejer med MCC och Halo 5 så ser jag ej hur de ej lärt sig av sina misstag. 343 och DICE bör hålla hand framöver.

Gillar spelet men tröttnade tyvärr ganska fort på online delen (damn shame), var väldigt tunt med banor och innehåll. Samt en del uppenbara buggar som fått leva kvar sen lansering. Och det är som du säger - det har verkligen inte hänt ett skit med spelet sen i november. Sjukt dålig kapacitet på en sådan stor lansering när dom har Microsoft i ryggen. Dom hade ju värsta momentum med aktiva spelare men nu är "the window of opportunity" lite bortkastat tyvärr! Hoppas det vänder framöver.

Flyter riktigt dåligt på PS5 också tyvärr. Verkar vara ett rolig spel annars, väntar med att spela detta ett tag tills det patchats!

När ursnygga Forbidden West flyter i stadiga 60 fps och detta med halv-medioker grafik stuttrar kraftigt, grinar man rätt kraftigt över att det är riktigt dåligt optimerat.

Jag menar, Demon's Souls var betydligt snyggare och flöt otroligt bra på PS5. (Annan studio.)

Skrivet av PGR1985:

Min sambo har spelat i 10-timmar och inga buggar för henne hittills. Day-One patchen kanske har gjort underverk?

"Skulle gått till Specsavers"