Inlägg av afie

Inlägg som afie har skrivit i forumet

1

Krångla inte till det: Bellis Park eller Bellis Meadow.

Kort, koncist och har direkt koppling till tusensköna i sitt latinska namn!

Minns när jag satte igång The Witcher 3 första gången, taggad som satan och var helt inställd på att nu kommer jag inte göra något annat på en vecka. Pratade med allt och alla och klickade på allt jag hittade, inklusive anslagstavlorna. 5-6 timmar in i spelet insåg jag att kartan (så som jag minns det) inte gick att se för alla ikoner.

Blev tokstressad och spelade inte igen på över ett år. När jag sedan började om så tryckte jag inte på en enda anslagstavla och tog bara sidequests som jag naturligt kom över i och med att jag spelade. En mycket skönare upplevelse som ändå resulterade i c:a 45 timmars speltid innan jag var klar med mainstoryn.

Det blir en ny kampanj i en ny motor och man kan välja vilken av kampanjerna man vill spela.

I övrigt är allt annat content detsamma, ingen skillnad där. När man väl spelat klart kampanjen så hamnar alla ändå i precis samma endgame.

Skrivet av Nemo:

Hitman 2: Silent Scooby-Doo Showdown in Ghost Town

Call of Duty: Modern ______

Call of Duty: Modern Kerbal Space Program

Ace Ventura: _

@Haddock:
*plockar upp en halvdöd tråd*

Root är mycket mysigt!
Jag gillar att det är assymetriskt, men jag kan säga att det tog några omgångar innan det inte blev så att någon bara vann för att man inte riktigt visste hur den faktionen spelar. Det kräver att alla spelare är förhållandevis väl förtroliga med alla faktioner.

Skrivet av MegaBlaff:

Space Hulk: Vengeance of the Goo
Zelda: Breath of the

Zelda: Breath of the Psychonauts

Pillars of _

Skrivet av Monsterfrukost:

Update till originalposten: ni får även ta med expansioner till spel.

Super Mario the Hedgehog

The Sims:

The Sims: The Simpsons Game

Primal _

Kan varmt rekommendera A Game of Thrones (2 ed). Ett mycket mysigt strategiskt area-control spel. Det kan se rätt simpelt ut till att börja med, med endast ett fåtal olika trupptyper, men det visar sig fort att det finns en hel del djup i det.

Olika startområden och olika roller med olika förutsättningar gör att det blir omspelbart och intressant. Plus att du får möjligheten att hugga dina vänner i ryggen när de tror att ni har en allians, och det är ju alltid trevligt!

Se Shut Up & Sit Down recensera spelet (med tillägg) här: https://youtu.be/ignD6P7E3q0

Ser att det är rätt många som vill börja spela eller bara spelat någon gång tidigare. Kan rekommendera ett par olika sidor för nybörjare:

The Twillight Strand är en hemsida som går igenom det mesta inom grundläggande PoE-kunskap på ett bra sätt från början för att man ska känna igen sig när man väl börjar spela.

På Engineering Eternitys sida https://exiledguides.com/ där han lägger upp alla sina videos och guider. EE är en långtida PoE-spelare som dessutom har en näst intill orimlig kunskap om spelets mekanik. Jag kan särskilt rekommendera för nya spelare att man går igenom hans videos om leveling, hur defenses fungerar och hur Atlas-systemet fungerar, allt presenterat snyggt och med tydliga och lätta exempel.

Skrivet av Havocado:

Jag och mina kompisar brukade när vi var yngre spela Fylle-FIFA. Det var det ultimata självförstörelsevapnet. FIFA 2v2, det lag som gör mål tar en shot. Då blir de lite sämre, så då kan motståndarlaget göra ett mål vilket innebär att de tar en shot, och sen fortsätter det sådär ner i oblivion.

Då och då körde vi en liknande variant på gamla Mario Kart till SNES som förfest. Vinnaren fick ta en shot eller sänka en halv bärs. Eftersom vi hade ett par grabbar som spelade lite mer än de andra så tenderade det att bli så att de vann sina 3-5 första matcher utan vidare motstånd, sen blev det svårare....

Skrivet av Haziza:

Tyvärr kommer PoE aldrig nå upp till Diablo's glory days, PoE ett misslyckat projekt i mina ögon!

Det är väl inte riktigt jämförbart heller. Jag spenderade lite (läs: alldeles) för många timmar på Diablo 2, förmodligen fler än jag spenderat i PoE, men rent subjektivt har jag nog haft roligare med PoE.
Mer att göra, 10 separata akter istället för att grinda olika svårighetsgrader, större end-game att utforska, djupare crafting m.m.

Självklart förstår jag att man tittar tillbaks på den tiden med ett visst romantiserande, det gör även jag.
Nej, jag kommer nog aldrig lägga lika mycket tid på ett ARPG igen som jag gjorde på D2. Nej, jag kommer inte orka grinda samma boss 500 gånger i rad och fortfarande ha livslusten kvar. Nej, jag kommer nog inte orka pressa upp en gubbe till maxlevel igen.
Och ska jag vara ärlig så vill jag inte heller.

Att man inte nödvändigtvis måste gilla PoE är jag helt med på, men misslyckat kan man rimligtvis inte säga att det är.

Jag har nog spelat mer eller mindre varje liga. Vissa ligor kanske det bara blivit ett par veckor in innan jag lessnat, men de senaste tre har jag nog lagt ner mer tid på än jag vill erkänna.
Speciellt förra ligan var riktigt rolig, med många förändringar som lett till ett mycket djupare craftingsystem.

Som du säger, cred för att ändå producera så mycket gratiscontent så ofta som de gör.

Path of Exile: Synthesis

http://www.pathofexile.com/synthesis

En ny expansion på gång!

Craftingen verkar åter igen blivit djupare och roligare med fractured items som har fasta stats, synthesis-mekaniken som tillåter att man använder 3 fractured items för att få ett item med nya implicits. Väldigt taggad på att crafta items!

Som vanligt har ZiggyD en mer informativ video uppe: https://www.youtube.com/watch?v=hwPAcKgJjJU

Verkar vara en i stort sett fullständig rework av spells (även om melee skulle behöva mer kärlek) för att göra self-casting mer intressant i jämförelse mot tidigare totem-, mine- och trap-meta för spells.

Efter 6 år och X antal spelade ligor är jag fortfarande imponerad över hur man lyckas släppa kvalitativt content flera gånger per år (ok, precis alla ligor har kanske inte varit skitintressanta...).

Från Reddit-tråden med samlad information:

Release Schedule (New Zealand Time)

  • Monday, March 4th : Synthesis League Challenge Rewards

  • Tuesday, March 5th: Betrayal League ends, 3.6 Balance Manifesto

  • Wednesday, March 6th: 3.6.0 Patch Notes, Passive Tree and Item Filter Information

  • Thursday, March 7th: Complete new/updated skill gem numbers

  • Friday, March 8th: Patching timeline and (maybe) torrent

  • Saturday, March 9th: 3.6 & Synthesis League Launch. This is March 8th for most of the world — please see the countdown on www.pathofexile.com to determine the launch time for your timezone. XBox launch will likely be March 12th NZT. PS4 version will launch sometime in March.

#nyhetstips #pathofexile #arpg

Tacka vetja HK-47~

Kan kanske tycka att det var lite av ett misstag från FZ att ta med en karaktär som egentligen inte är en karaktär. Omåttligt populär som han må vara så är inte Gordon Freeman som tidigare påpekat ingen karaktär. Han är ett skal som spelaren får fylla med vad som helst.
Nåväl.

~OoOoOoh~ Mer Fallout 2 sitter fan inte fel, i spänd väntan på vad Bethesda har hittat på med 3'an.

(Hej Vio o/~)

Ja, det dår såg ju så särdeles vackert ut. Förhoppningsvis har dom lagt ner mer arbete i själva spelet. I annat fall kommer man faktiskt ganska långt på en bra spelmekanik och en (åtminstone) dräglig spelmekanik. :]

1