Inlägg av Devilholk

Inlägg som Devilholk har skrivit i forumet

Det blev helt ospelbart med detta igång på PS5 så jag förstår inte riktigt varför man brytt sig om att ha med det där.. Vet inte om det är jag som är känslig nu men finns det någon som tycker att ett spel som diablo är kul att köra under 30 fps?

Detta hade ju varit perfekt!! Har blivit sugen på att skaffa VR men har varit så osäker på vilket man ska ha.. Gillar smidigheten i playstation men vill ju kunna spela Half life.. Så som första VR hade PSVR2 varit perfekt tror jag och Q3 får bli om man får mersmak Men jag tror absolut detta hade varit smart av sony. Jag hade iaf köpt ett!

Meh! Vill ju testa detta innan köp eftersom jag är osäker på om det verkligen är min grej. Blev svintaggad när jag läste att alla med PS plus skulle kunna testa! Sitter med mellanpaketet och det räcker ju tydligen inte för en 2h demo.. Snålt!

Skrivet av gorbatjov:

Det fungerar fint. Tror dock inte du kan dra igång samma spel på bägge konsolerna samtidigt, via samma konto. Om du nu ens tänkt göra det^^. Vi kör ofta samma konto på Ps4 Pro och PS5 här hemma.

Okej nice! Nej jag tänkte mest använda den gamla ps5an till COD när polarna tjatar om det. Då kan jag ha den stående med mus och t-bord till datorskärmen. Klarar inte av att spela fps med handkontrollen hehe.

Dum fråga.. Men vet någon ifall man kan använda samma playstation-konto på två separata maskiner? Om jag köper en pro för att ha till TV'n men vill koppla min gamla ps5 till datorskärmen med mus och tangentbord för vissa spel?

Skrivet av Crank:

Ja helt klart värt 120hz läge, och vissa spel kan med 120hz läge ge ett mellanläge av performance och quality alternativen då dom kan köras med högsta upplösning i 40fps på en sådan tv.

Okej tack för infon! Då blir det 120 hz.

Skrivet av Gaara:

Själv skulle jag nog kört på LG C2 eller C3, riktigt bra gaming skärmar med 120hz.

Dock kör jag med 55" då jag inte tycker det är värt att betala typ dubbla priset att gå upp till 65".

Okej tack för tipsen!

Men får man ut något extra av 120hz mot 60 från konsollerna idag? Har fått för mej att de flesta spelen är låsta till 60? Och har du koll på vikten av responstid på tvn?

Tips på bra TV för gaming sökes!

Jag spelar mest PS5 och skulle behöva en ny tv som lämpar sej för framförallt gaming och lite film.

Körde innan på en LG med 60hz som fungerade bra tills tv'n började med att helt plötsligt starta om sej själv helt random.

Så jag är lite osäker dels på LG... Dels om man behöver gå över 60hz för konsoll på tv? Vad säger ni?

Är hur som helst ute efter minst 65", 4K och inte curved.

Tack på förhand! <3

Commandos: behind enemy lines är väl det första jag kommer på som var lite väl svårt för min smak när det begav sej.

Men det starkaste minnet av rage i ett spel måste vara Super mario sunshine på gamecube! Inget svårt spel alls direkt men när jag kom till ett ställe där man skulle hoppa zick zack på några plattformar för att komma vidare så bestämde sej kameran ungefär halvvägs varje gång att helt byta vinkel så man inte såg vad man gjorde.. Vet inte om jag gjorde något fel men samma sak hände om och om igen tills det hände en gång för mycket och cd-skivan åkte rakt ner i soporna. Rörde aldrig varken det spelet eller gamecuben igen efter det haha.

Skrivet av Zphynx:

Jag missade dessvärre förra testet, så jag har tyvärr inte det i listan.
Går jag in på server slam i store så kommer jag till standard edition för 900:- 🙄
Vill gärna testa det på konsol för att veta om det blir köp på ps5 eller pc nämligen.

Jag tryckte på dom tre prickarna och sen välj version och kunde där välja server slam. Hade förra betan också men hade tagit bort den efter testet men det borde ju inte spela någon roll..

Är det någon som vet ifall man kan köra samma playstation-konto på flera maskiner?

Hade ju varit smutt att koppla dagens ps5 till datorskärmen och mus/tangentbord för att lira lite cod exempelvis, och samtidigt ha en pro kopplad till tvn för sofflir!

Fortfarande en av dom fetaste!