Inlägg av bogani

Inlägg som bogani har skrivit i forumet

Det är en FANTASTISK adaption som klarar av att stå på egna ben med bravur, men spelet kommer alltid vara mer speciellt för mig. Det blir bara helt enkelt en längre resa där man knyter an ännu mer till karaktärerna, även under 'transportsträckorna'.

Skrivet av lerb:

Välbehlvligt, WRC Generations har blivit mer och mer av ett skämt de senaste veckorna. Hoppas Codemasters gör något bättre!

Kvalitetsmässigt kommer det utan minsta tvekan vara MYCKET bättre. Min förhoppning är att dom få till bättre asfalt dock Något som plågat DR sen första spelet släpptes.

WRC-serien har vissa kvaliteter, men överlag känns det alltid extremt ofärdigt på så många plan.

Mest nyfiken är jag nog dock på det visuella då det med största säkerhet är Unreal och inte Codies egna Ego längre!

En massa simracing-streamers samt lite spelmedia har blivit inbjudna till Rally Sweden nästa vecka viskas det om.

En WRC23-utannonsering kommer allt närmare 👀

Skrivet av dahlbäckkrome:

Nej, okej betyg.

Nej, faktiskt rätt usla betyg. På gränsen till katastrofala.

Skrivet av Sisyr:

Rotten Tomatoes är lite lustigt. Det finns ju hundratals TV-serier listade på sidan där nästan alla av de samlade kritikerrecensionerna är positiva. Blir lite svårvärderat.

RT har ett rätt märkligt system ja.

Skrivet av Winzi:

Jag tar Metacritic och Tv-kritiker med en grov nypa salt, precis som med spel på Metacritic så är det mycket som kan skilja från vad journalister tycker och vad spelarna tycker.

Såklart måste man ju i slutändan utgå från sig själv, men det är ändå någon form av fingervisning. Hade det snittat 4/10 hade jag varit orolig.

Skrivet av dahlbäckkrome:

Serien har fått okej betyg överlag - skall bli intressant att se vad man själv tycker.

Skulle väl säga att "okej" betyg är en underdrift. Ligger för närvarande på 84 Metacritic(tv-kritiker) med en rad fullpoängare. Det är väääldigt få serier som letar sig upp över 80 i snittbetyg.

Skrivet av Crank:

Blir perfekt att spela igenom båda två i väntan på att alla avsnitt släpps, har dessutom bara spelat TLOU2 så det ska bli skoj att ge sig på ettan. Tänker se alla avsnitt i ett svep under en helg.

Hade du kikat igenom let's plays av ettan eller hoppade du blind in i Part2?

Skrivet av Majoren:

Ändå märkligt positivt inställd inför denna serien, trots att den har nästan lika felaktig casting som Amazons Lord of the rings-serie.

Kan köpa castingen av Joel, men alltid varit sjukt skeptiskt mot Bella Ramsey som Ellie. Men. Jag måste säga att denna trailer fick mig mer hoppfull att Bella "can pull it off".

Överlag var det faktiskt lite gåshud, det måste jag erkänna.

Skrivet av kebbe:

Svag lista, varken God of War, Stray eller Elden Ring har någonting att göra i närheten av topp 10.

Jag ville ju verkligen gilla Stray, men fan, jag drar mig för att spela vidare då det är så.... tråkigt.

Haha. Ungefär så ja.

Fick fan huvudvärk av rubriken 😅

Skrivet av Ruffles:

Ser väldigt bra ut. Jag kan inte släppa vilken felcastning de har gjort för Ellie, men hon kanske smälter in i rollen allt eftersom. De verkar vara rätt trogna spelet i miljöer och handling, vilket är det viktigaste.

I och med att det är en adaption så behöver hon givetvis inte se ut som Ellie, men jag håller ändå med dig, det skaver lite. Hon är utseendemässigt väldigt långt ifrån och jag har också lite svårt att se Bella spela lika sarkastisk och "whitty" som Ellie bör vara. Jag kan såklart ha fel.

Jag tycker dock att Joel och Ellie i spelen redan är så mänskliga att jag i princip relaterar till dem som verkliga människor. Lite av tveksamheten grundar sig såklart i det.

Skrivet av ninjalulz:

Tänkte vänta ett tag men såg igår kväll att amazon.se hade förbokning uppe för 599:- (100:- lägre jämfört med andra aktörer på marknaden) och om du handlar via deras app på mobilen så kan du få ytterligare rabatt på 100:- på första köpet.

Så 499:- allt som allt är inga jättepengar mot det ockerpris som begärs för den digitala versionen

Sweet. Dock går det inte att förboka i just appen, så det sket sig ju.

Amazon beräknas dessutom leverans 12/9. Jesus.

Skrivet av serdyllon:

Varit orolig för castingen från första nyheten släpptes. Det är lite underligt vilka val de har gjort, men ankdammen för högt ansedda skådisar är relativt liten. Tyvärr.

Pedro Pascal kan nog funka som Joel trots allt. Röstmässigt i det lilla man fick höra kändes bra. Men jag hade verkligen velat se någon mindre känd skådis ta sig an Joel.

Bella Ramsey är brittisk och så olik Ellie. Det blir intressant att se hennes tolkning, modigt att försöka. Får ge henne chansen att motbevisa men har inte högt ställda förväntningar trots att jag gillade henne både i The Worst Witch och GoT.

Gabriel Luna som Tommy känns oerhört märkligt. Vad hände där egentligen? 😂

Nick Offerman som Bill känns dock helt spot on.

Förbereder mig på en gigantisk flopp, så kan man inte bli annat än positivt överraskad.

Får väl utgå från att Gabriel Luna ska spela bror till Pedro Pascal snarare än att han ska "likna" Tommy från förlagan.

Som du säger, Nick Offerman kommer garanterat göra Bill rättvisa. Det tror jag kan bli riktigt bra!

Priserna börjar droppa på begmarknaden nu också. Lyckades köpa en för 5k förra veckan. Fortfarande relativt högt för beg kanske, men med tanke på hur marknaden sett ut innan så var det inget att tveka på.

Skrivet av mrFluffy:

Battlefield Bad Company 2, hatad vid release, hyllat nu.

Wut? Var BC2 hatat vid release? Det känns jag inte vid.

Skrivet av Doed:

Personligen har jag alltid varit lite svag för Momo generellt. Vet inte riktigt vad det är men deras rattar tilltalar mig på en annan nivå.

Efter att nu ha klämt på båda lutar det trots allt åt Sparcon. Visuellt tycker jag Momon är mer tilltalande men greppet är lite för smalt. Sparcons fylligare grepp känns bättre att hålla i.

Behöver lite smakråd när jag kittar min nya CSL DD. Har köpt en McLaren GT3 V2 för bana men som rallykringla vill jag ha det mer "clean" så där kör jag en hubb och riktig ratt.

Det står mellan Sparco R323 och Momo Mod 78. Båda 330mm.

Skrivet av Papphammar:

Det känns fortfarande som samma spel som de senaste tio åren trots frostbite.
Du missar tyvärr ingenting.
/Gammalt NHL-spelfan som bara vill ha tillbaka spelglädjen i serien

Slutade köpa för ett par år sen. Sean Ramjansifvbgghh borde kliva av. Serien behöver lite blod.

Skrivet av DarkSvenn1002:

Kvalitén i damhockey är väldigt ojämn. Men kolla in en match mellan kanada och usa då är det allt annat en slött, det är riktigt bra hockey när de möts för det mesta.

Riktigt bra hockeymatcher när Kanada - USA spelar. Tempot är allt annat än lågt.