Inlägg av Rockefellerz

Inlägg som Rockefellerz har skrivit i forumet

Skrivet av Gaara:

Är ju bra mycket bättre än G-man iaf, har inget minne av att man ens slogs mot honom. FIck se honom i någon korridor i någon filmsekvens bara , jaha?
Vad gjorde han ens i spelet`?

Han är hjärnan bakom soppan du vadar i genom HL1 och 2.

För fan på riktigt nu, Ganon är ju den tråkigaste jävla antagonisten i något spel någonsin.

Skrivet av Rhymst:

Ingen av dessa är speciellt minnesvärda bovar men lägger min röst på Ganon!

Vilket är den minst minnesvärda boven.

Skrivet av Kyraal:

Det var samma som folk sa om The Last of Us och fick äta upp orden.

Möjligt, men just det att tjejen har ett kritvitt linne (förutom blod mitt på, som dessutom har torkat in) gör att det poppar ut på ett sätt som inte tilltalar mig. Samma med Ghoul'en eller den brännskadade personens ansikte. Det ser ut att fattas en del jobb med ansiktet / masken. Han ser utvilad och ganska cool ut på ögonen.

Om last of us var 1:1 mot spelet i känslan som förmedlades så är detta arkad med taskig budget mot originalspelens excellens.

Hur mycket jag än vill tro på den här serien så gör jag det inte. Allt ser för tillrättalagt "skitigt" ut.

Skrivet av DieZe:

Onödigt att ens kommentera men det är alldeles för roligt hur mycket du känner att du alltid måste försvara nintendo och deras konsol? Spelet kommer se ut som skit på switchen precis som alla andra spel, det är ju ren fakta att switchen är svag och inte kan hantera speciellt mycket så varför måste du försvara det?

Nu hejdar vi oss lite va? Har du ens spelat spel på en Switch? Bioshock-spelen, Doom 2016, Monster hunter, Alien Isolation, Xenoblade, Dragon quest 11, Hellblade, Donkey Kong, Mario Odyssey, Zeldaspelen, alla boomer shooters, Diablo 3, Quake Remaster, subnautica etc ser alla fantastiska ut. Switchen är "svag" men att den skulle vara oduglig på att rita upp spelen är en lögn. Spelbiblioteket till Switchen är dessutom otroligt stort.

Skrivet av Greenz:

Det som gör mig besviken är deras mikrotransaktioner. Blizzard är sjuka i skallen på riktigt. 800 spänn för ett spel, men det räcker inte tydligen. Giriga företag.

800 spänn är verkligen ingenting för ett spel i den här storleken. Jag köpte Snes-spel i början sv 90-talet för 699:- utan att böla över det. Hittills har spelet kostat mig 40kr/ timme vilket är typ halva priset mot en biofilm.

Skrivet av Piigge:

Tror D4 kommer hyllas i början, men en månad in kommer det märkas att det inte håller i längden, Tror man kommer kunna avgöra ifall det är bra som ett alternativ till PoE efter dom har haft 2-3 leagues. För folk som gillar ARPGs just nu så handlar det väldigt mycket om hur mycket som sker vid varje League.

Ifall första leaguen efter launch lägger till en ny dungeon så vet man att det är dött. Jag hoppas verkligen att dom kollat noga på PoE och kommer härma deras sätt att skapa leagues.

Jag hoppas att de har kollat tillbaka på D2 och D3 och tagit allt som är fantastiskt där.

Skrivet av anon_332538:

Basket-shooter? Handlar det enbart om detta läge? Tror det blir väldigt svårt att få det att bli pulshöjande i längden tyvärr även om spelelementen såg intressanta ut.

Helt ärligt känns det som att detta är exakt vad som saknas idag. I min mening finns det inget mode som är mer pulshöjande än CTF vilket detta ser ut att vara en spirituell följare av.

Skrivet av Fatmajk:

Känner samma sak. Kanske att Diablo serien börjar bli lite utdragen vid det här laget?

Vad menar du med utdragen?

Quake, that's it.

Skrivet av LeaD:

Detta är nice, men är det bara jag som tycker att €9.99 på steam är lite väl saftigt?

Ja det är nog bara du, 10 dollars är ju inte ens burgare på stan.

Shit, inte för att kasta en skugga över det enorma arbete som har lagts ned på detta, men satan vad besviken jag blev nu. Quake är något otroligt heligt för mig och trots att detta är bra för spelet i sig och att multiplayern kan dra yngre spelare till att intressera sig för detta univers så är min förväntan på vad som skulle släppas ljusår från detta. Satans alltså, det ser så fett ut men jag vill ha ett nytt Quake i samma univers, med samma kärlek som Wolfenstein II fick.

Helvetes åt fanders bara.

Skrivet av Soulless:

Oh yes, Quake1 med Doom16 kärlek vore ju spelet av spel!

Hoppas att det blir ett Quake som är mer som originalet, gritty, blodigt, gibs och grymt soundtrack. Bara de inte petar för mycket på spelmekaniken som de gjorde med de båda nya Doom-spelen. Quake behöver den inte utan bär upp sig själv utmärkt.

Skrivet av anon_119148:

Har alltid ogillat (personan) DrDisrespecthiswife men oaktat detta så låter det här som ett projekt som inte kommer bli särskilt bra.

Originellt att dra in otroheten som skedde för fyra år sedan. Bara ni hottentottar som fortfarande inte har släppt det.

Det är ju inget kraftpaket för den pengen.

Går det inte att spoilermarkera inlägg här? Kom in för att läsa state of play och ev new gen info och får se frågor om uppdrag i klartext 😢

Hämtade maskinen igår. Fantastisk! Önskar större spel-pool dock (utvecklade enkom för PS5).

Skrivet av breahl:

Intressant! Jag har aldrig spelat ett enda GT så ska nog testa betan då den kommer.

Det är helt klart en spelserie värd att uppleva oavsett om man har ett intresse i racing eller inte. Otroligt välgjorda spel.