Inlägg av Borka

Inlägg som Borka har skrivit i forumet

Sammanfattning av missarna med Battlefield 3:

- EA's Origin
- Ingen befälhavare
- Inget modstöd
- Inget LAN-stöd
- DLC-fest
- Ingen server-browser in-game
- mfl.

Nej tack. Kan verkligen inget bolag göra någonting vettigt alls, längre?

Den vanliga "specialutgåvan" kostar ju ändå nästan som de tidigare Prestige-versionerna i vilket fall som helst. Så man blir ju blåst som fan oavsett vilken version man köper.

Som vanligt så snackas det om att det kostar bolagen pengar. Trots att inga pengar dragits från någons konto mer än kundernas- och läsarnas förtroende för utgivaren.

Kravet på att ringa in för att säga upp sin prenumeration är helt vansinnigt. Kan det vara enkelt nog att ta emot pengar utan att ringa så tordes det vara lika enkelt att säga upp en tjänst vid tjänstens avslut utan att ringa.

Själv har jag kört förnyelse ett tag, men blev less. Billigare i butik och du har bättre kontroll över när pengar dras från kontot - plus alla judiska idéer Microsoft kör med för att köra tröskeln så stor som möjligt för att avsluta prenumerationen.

"man vill kunna kontrollera balansen av servrar världen över och samtidigt ge bra support till företagen som driver dem."

Får kunderna driva sina egna servrar så finns ju inget problem. Då är inte EA ansvariga för kvaliteten, mångfalden ökar och det kommer finnas fungerande servrar till alla. Men förstås blir väl RSP:arna mer sugna på att få tag på datan EA samlar in via Origin för att sälja reklam som kommer kräkas ut i spelet till spelarna.

Gå och dö, EA.

Okej. Avbokar Battlefield 3 och väntar till EA nyktrar till.

Skrivet av g4bb3h:

det som höll BF1942 & BF2 igång många år var.
1. modverktyg, bra moddar.
2. möjlighet till egna servers = många spontana klaner

2 saker som är vips, BORTA.

bra publikspel tröttnar folk i snitt efter något år.
alla tycker inte det är så underhållande leka boyscout och tycka virtuella medaljer är någon särskilld merit, men gillar dice konsoler så mycket antar jag det inte finns något bättre för dom att fokusera på

Handlar inte om att DICE gillar konsoler. Handlar om att EA vill sälja så mycket DLC som möjligt via värdelösa Origin. Vi lär komma att få se banor, vapen, kosmetik och allting för en summa kort efter lanseringen - utan vare sig LAN-stöd eller mod-stöd för att göra oss mer köpsugna.

Nästan allting i spelvägar var bättre förr.

Skrivet av Idono:

Pffft. Den stora rivalen har inget säga till!

Spelet verkar bli mer awesome för varje nyhet ^^
Får hoppas dem får bukt på balansering så det inte blir som PKMen i BF2 innan dem lyckades fixa den.

Varför nämna bara PKM:en från Battlefield 2 när hela spelet lanserades trasigt något ospelbart och sedan patchat något kopiöst till en ologisk sörja? För även hur roligt och ballt Battlefield 2 var och är, så var det alltid asdåligt balanserat och fantastiskt ologiskt.

Gillar verkligen hur folk blir sålda på en video, en dålig speaker och näst intill religös predikan om en teknik som inte funkar.

Det är lika mycket skitsnack som Bigfoots "Killer X"-nätverkskort, som skulle (magiskt) sänka pingtiden och öka prestandan. Det finns en anledning till varför INGENTING I VIDEON VAR ANIMERAT.

Resistance är helt klart den sämsta skjutarserien jag någonsin spelat. Kanske gör trean åtminstone någonting rätt, alls.

Skrivet av Horniak:

Så länge Steam kör med att 1$ = 1€ borde de bojkottas ändå. Allt är oftast riktigt dyrt där, förutom när de har sina reor.

Du glömmer skillnaden av värdet av de olika valutorna samt hur enormt grundlönen för en vanlig arbetare skiljer sig i EU-länder och USA. Ta ett butiksbiträde som exempel, en amerikansk lön kan ligga på drygt 7-8 dollar per timme för en myndig person, medan den lönen hamnar på motsvarande 11-12 euro per timme i Sverige.

Det skiljer runt 30-40% i värde mellan en dollar och en Euro. Vi i EU, eller åtminstone Sverige, tjänar propertionerligt betydligt mycket mer än det spannet mellan valutorna.

Dessa tagningar av DRM legitimerar ju bara piratversionerna.
Protip: Skit i DRM och sluta infektera kunders datorer med skit så kommer det plötsligt finnas ett intresse att spontanköpa PC-spel igen.

Citat:

LariosoDog: Eftersom 1080p kommer att vara det högsta tv-apparaterna i hemmen klarar under de närmaste 15-20 åren sådär kommer nog konsoller hålla sig där. En naturlig spelplats hos många gissar jag.

15-20 år? Är du helt go' eller?. Tar inte mer än något enstaka år innan vi ser skärmar, även för TV-monitorer, mer betydande mycket högre upplösning. Och på datorskärmar är det ett lågt standard.

På 15 år hinner det hända så mycket att det går inte att begripa. För 15 år sedan fanns knappt Internet eller LCD-skärmar. Ändå verkar du säker på att dagens slit-och-släng upplösning kommer vara industristandard uppemot 20 år?

You make me sad.

No shit.

Citat:

Kom inte och säg att serien mjölkas efter tre delar.

Precis! Tre spel i en serie under nästan sex år är inte så mycket att bråka om. Problemet är väl att innan Xbox "3" dyker upp lär vi ha haft fem Gears of War-spel, då Microsoft inte verkar ha annat än Halo, Kinect och Gears of War i sin produktkatalog just nu.

Nej, Halo Anniversary är pinsamt och nästan direkt kränkande för oss gamla Halo-fans från tiden Halo var nytt och spännande. Skulle man hedra fansen av första spelet skulle man gjort ett bättre beslut att bara lansera originalspelet i spelbart skick på Xbox 360, lägg till achievements och fixa nätkoden för Multiplayer som PC-versionen hade - sälj för 800 MSP eller ge ut gratis i samband med något event.

Förstås är Microsoft värre judar än Sony nu för tiden och klarar ju inte ens de lättaste uppgifterna.

Citat:

Så här ligger det till: Eftersom en nyversion av Combat Evolveds klassiska multiplayer hade fått många Halo-fans att börja spela CE istället för att köpa varje nytt Halo-spel varje år (som inte förändras på något sätt a la CoD) så väljer 343 att släppa några "Combat Evolved-inspirerade" MP-banor till Halo Reach. Så istället för att få en fullständig remake av det klassiska spelet får vi en kampanj med Reach-grafik utan multiplayerdelen som gjorde Combat Evolved så älskat.

Casual-gaming har i och med detta nått ett "new low", de är rädda för att ett av DERAS EGNA spel skall stjäla kunder ifrån deras mjölkade franchise...

Inte att glömma att allting i kampanjen är importerat från Halo Reach också. Vapenmodeller, fiendemodeller, allting förutom geometrin med reservation för minimala förändringar. Och att de struntade att importera Mark V-hjälmen från Halo Reach utan förstörde den totalt istället.

Games for Windows Live kan gå och dö. Det är långsamt, otympligt och onödigt. Inte att nämna att det gör att Microsoft bestämmer vad man får- och inte får göra i multiplayer. I Dawn of War 2 vägrade Microsoft låta användare importera egna "badges", som exempel, av någon ogrundad anledning.

Att vissa butiker säljer spel med extra material är okej. Så länge det inte är parasiterna Game, Gamestop och det slöddret som står för det.

Att lägga med extra förmågor eller egenskaper i spelet däremot är helt efterblivet, vilket Dice mer eller mindre gör nu. I flerspelarspel ska det vara kosmetik, inget annat.

Citat:

Dax skrev:
Aldrig ok att utföra något brottsligt oavsett orsak, alla cyber brott bör ökas på brott skadan och tillåta alla sätt att jaga rätt på dom, för mycket hänsyn tas till den personliga integriteten. Gär man någonting som är brottsligt så ska man spåras och få ett saftigt skadestånd utdömt. oavsett copyrigt brott eller hacker attack

Om du inte har barn med Beatrice Ask så vet alla vettiga människor att en IP-adress eller datornamn aldrig blir bevis nog vid brott, därav är cyberbrott i skuggan.

Och nej, det du snackar om "hänsyn" till personlig integritet finns inte. Regeringen och EU kör över allting personlig integritet betyder totalt i införandet av effektlösa övervakningsorgan utan att kunna bekämpa faktisk brottslighet. Skadestånd skall utfärdas i relation till skada skedd, inget annat, din nöt. Särskrivning är ett större problem än cyberbrott.

Skrivet av FUtech:

Någon som vet lite mer konkret vad denna hacker drive handlar om?
Verkar som om ingen går säker för attackerna...

Forum blir hackade hela tiden. Det har självfallet inget med attacken mot Sony att göra. Det handlar bara om att fiska fram lite epostadresser snabbt.

Skrivet av robineng:

Dom här hacker attackerna är väl nog positiva i slutändan, tvingar företagen att se över sin säkerhet och skydda uppgifter mer än dom gör nu.

Absolut. Speciellt i Sony:s fall då dem tidigare mer eller mindre skrivit kreditkortsinformation på baksidan på vykort och skickat genom tjänsterna. Inte att nämna att Sony är riktiga skitstövlar som både bryter sina egna löften och stämmer privatpersoner på ingenting.

Skrivet av SWEBarb:

Förstår inte varför dom ger sig på allt nu dessutom, bara för att en dörr är öppen har du rätt att gå in och sno och förstöra saker? jävla idioter som bara sabbar för alla idag..

Industrin är nog jävligare mot kunderna än hackarna är mot industrin.

Det är skillnad på att hacka ett bolags hemsida och deras forum. Vem bryr sig om ett forum blir hackat? Det är ju skåpmat. Många sajter blir ju hackade hela tiden men det är först när Sony fick en rättfärdigad "raid" mot sig som folk tycks tro att allting är sammanbundet och något av en trend.

Och som vanligt på FZ så blir alla drama-queens när det mest obefintliga händer.