Inlägg av Aciero

Inlägg som Aciero har skrivit i forumet

Apropå Goldeneye till Nintendo 64 som syns i bilden till videon. Vet inte om det är någon som har spelat det i modern tid, men det spelat har åldrats något så fruktansvärt dåligt ^^

Jag håller på att spela genom mina N64 spel och har goda minnen av Goldeneye och tänkte därmed att det vore ett givet val. Men kontrollerna är väldigt svåra, så att bara plocka upp och styra/skjuta någorlunda effektivt är en utmaning. Sen så är upplösningen så väldigt dålig vilket gör att fiender på långt håll är svåra att uppfatta och sikta på, och då spelar jag även på en 21" CRT-TV för att få det så likt 90-tals gaming som möjligt

Slutade spela efter andra banan då jag kände att det inte fanns något njutbart med spelet längre.

Haha, när Atreus vänder sig om vid 0:45 var riktigt klockrent xD

Detta är som jag förstår, bara för de som använder Playstation Plus med PS5? För jag har fortfarande en PS4:a och var inne igår kväll för att lägga till de titlar som jag tänkte var bra att spara på sig då jag sett denna nyhet dyka upp i lite olika flöden. Men jag hittade inte t.ex. Crash Bandicoot.

Är det någon som har koll på hur många avsnitt av serien man måste ha sett för att inte få några spoilers av spelet? T.ex. karaktärer och deras krafter eller kanske storyline? Tyckte i alla fall att jag kände igen alla karaktärer från trailern förutom killen med blått hår och tatueringar som var med i början, men han kanske är skapad för spelet?

Ser verkligen intressant ut och skönt att de väljer att gå ifrån Dynasty Warriors konceptet som är så otroligt tråkigt och varit en del av många tidigare One Piece spel vilket gjort att jag aldrig ens testat dem.

Tycker också att det ser bra ut Har inte haft jättebra koll på alla One Piece spel som släppts tidigare, men har för mig att väldigt många har varit likt spelen Dynasty Warriors där man springer runt på ett slagfält och den typen av spel är så otroligt tråkiga.

Skrivet av androsynth:

<Uppladdad bildlänk>

Tänkte också på denna och speciellt AVGN

Ser riktigt lockande ut! synd bara att ekonomin inte tillåter detta just nu =/

Detta är ett spel jag väntar på att få spela tillsammans med kompisar. Undviker det just nu pga. early access då jag inte vill spela ut det lilla som finns och tröttna på det. Men det verkar väldigt mysigt.

Skrivet av mrFluffy:

Bygger det här på brädspelet?

Trodde först också att det byggde på brädspelet. Men då det finns ett egen PC-version utav Terraforming Mars så antar jag att det bara är ordvalen som är detsamma.

Boulevard of Broken Dreams och Holiday med Green Day. Tänker alltid på denna video när jag hör dem låtarna.

Har för mig att denna video kom precis i början när WoW släpptes.

Skrivet av magma:

Hur får man kupongen att fungera? När jag går via kassan står det bara att kupongen inte går att använda på Horizon.

Noo! Säg inte att Horizon är ett undantag på kupongen

Skrivet av Prixm:

Ett tips, köp det på Epic Games och inte Steam.

250kr med kupongen på Epic Games.
550kr på Steam.

Ganska enkelt val.

Tänkte göra det när jag kommit hem från jobbet Som tur är så har jag kvar min kupong på Epic Games och även om jag troligtvis inte kommer att spela det än på ett tag då jag har nyligen börjat ett annat backlogg-spel så tvivlar jag på att det inom en snar framtid kommer att bli någon rea på detta spel som gör det billigare än på Epic Games.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Återkom gärna med rapport!

Nu har jag hunnit spela det några timmar. Än så länge så tycker jag att det var roligt om än lite svårt då det finns några fiender som man inte kan döda så tidigt i spelet utan det är bara att springa åt andra hållet när man blir upptäckt. Då dessa fiender även ser en på rätt bra avstånd så måste man hela tiden ta rätt långa omvägar och gå runt för att undvika att bli dödad vilket gör att transportsträckorna kan bli lite sega. Detta vägs upp av just stilen på spelet med Sverige i slutet av 80-talet som känns mysigt.

Det mest negativa jag hittills upplevt är att sparfunktionen är automatisk och sker vid vissa punkter i storyn eller när man kommer till ett Safehouse. Men när du laddar ditt sparade spel så får du inte börja där den sparade utan man spawnar alltid vid ett Safehouse, dock så är föremålen man hittat fortfarande kvar i sin inventory. Detta gör att jag vid ett tillfälle fick springa om en rätt lång sträcka för att komma tillbaka dit jag var, och alla fiender hade respawnat.
Jag föredrar att kunna spara när jag vill för att slippa sitta fast i ett spel och behöva spela en oklart lång bit till för att komma till ett Safehouse.

Ska fortsätta spela. Är fortfarande optimistisk till spelet och ett köp är inte uteslutet än

Har haft det på min önskelista rätt länge men varit lite tveksam till köp då recensionerna har varit lite blandade samt att jag kommer troligtvis att spela mest singelplayer och spelet har känns mer som ett multiplayer spel.

Smidigt nu när det är gratis att prova, så har nyss laddat ner det och ska testa ikväll

Fattar inte riktigt grejen med det här. Om tanken är att man ska "spela" med Mario och gå någon slags hinderbana som man bygger själv så lär ju det bli tråkigt riktigt fort då det inte kan vara någon form av utmaning när man själv bär på gubben. Känns rätt simpelt att undvika alla hinder.

Om det istället används av mindre barn som kanske inte har samma motorik vilket gör det lite mer utmanande så tror jag snarare på att de inte kommer att bygga några banor utan leka med alla delarna löst.

Blir en dyr grej som folk kommer tröttna på fort och snarare ha som dekoration än leksak.

Inget spel jag har haft koll på sedan tidigare, men är det bara jag som tycker det ser jobbigt ut och blir lite stressad av att det hela tiden är en massa andra gubbar på skärmen som följer efter en?

Skrivet av DrAg00nEn:

Körde själv ejay Markoolio edition

Haha, detsamma Inköpt på Rusta för en småslant.

Röstade inte då jag inte spelat vanliga WoW på flera år. Spelar dock classic och tycker att det är roligt även om levlandet är otroligt segt och inte särskilt kul att göra om på flera karaktärer (har just nu 2 lvl 60).

End game dungeons är roliga och jag tycker om gear farmandet. Men som småbarnsförälder så har jag väldigt begränsad med tid och måste kunna hitta grupp snabbt för att hinna med dungeons. Detta gör att DPS inte går att spela, men tank (vilket är min main) går alldeles perfekt då det är lätt att hitta grupper

Min röst: Command & Conquer Generals. Originalet, inte Zero Hour.

Hoppas att dem i så fall lägger ner tid och portar det ordentligt så man slipper sitta med funktioner som fungerar bra med handkontroll men inte lika bra med tangentbord och mus.

Detta spel kommer jag troligtvis att köpa om det kommer till PC.