Inlägg av Antowaan

Inlägg som Antowaan har skrivit i forumet

12

Så det kommer alltså bli typ som Steam? Jag vet att det funkar hjälpligt i offline läge också, ibland, men verkar ju vara samma grundtanke.
Tror egentligen inte det kommer bli något stort problem. I alla fall inte i Sverige eftersom dom flesta har ganska bra hastighet på nätet.
Men jag undrar hur molnet funkar. Ska man spela eller streama spelet från en annan dator/server då? Och skulle inte de kräva en riktigt snabb uppkoppling?

Är sjukt sugen på Microsofts presskonferens TROTS denna helt värdelösa teaser.

Skrivet av Winzi:
Skrivet av Antowaan:

Hur fan kan alla veta så mycket om X1 eller PS4 är bättre än den andra? Ingen av dem har kommit ut och ingen av dem har provspelats av någon utomstående (vad jag vet).
Och angående designen är det väl ingen som har sett PS4:an än? Den kanske också ser ut som en gammal VHS. Eller en gråsten. Eller ett tefat Vem vet?

Bättre/Sämre vad det gäller specs går ju att jämföra då dessa hårdvaru profiler givits ut officiellt. hur det sedan ter sig på spel marknaden och hur utvecklarna får spelen att fungera på respektive konsol blir ju upp till bevis, men det skall ju vara enklare att göra spel till båda konsolerna denna gång.

Designen som diskuteras är ju Xboxens, den har man sett och den kan man på så sett också ha åsikter om.
När PS4:an visats upp så kommer troligtvis samma sak talas om med den.

Men bara för att PS4:an kanske kommer att se ut som ett rostigt UFO så kommer inte Xbox One bli vackrare för det. Snyggare än PS4;an ja, men fortfarande inte snygg (åsikt).

Jag vet, satt bara och snabbläste igenom tråd efter tråd och blev förvånad över hur pass många experter det finns på FZ Och att så många VET att PS4 kommer vara den bästa konsolen. PS3 var ju på pappret den överlägset bästa konsolen förra generationen men jag tyckte ändå att boxen funkade bättre i praktiken. Så jag tycker väl egentligen bara att man kan vänta lite och faktiskt se hur dom funkar IRL innan man dömmer ut den ena eller den andra.
Och angående designen kanske jag överreagerade lite. Jag hade läst väldigt många negativa och besserwisser kommentarer om design, prestanda, operativsystem o.s.v. så jag blev helt enkelt irriterad. Sheit happens

Skrivet av WildThing:

Har spelat igenom det och det är riktigt bra Det är sjukt att man får såna känslor för vad som i grunden är lådor i olika färger.

Ja visst är det helt galet? Jag känner att jag verkligen gillar "personerna" i spelet även om dom, som du säger, bara är ett gäng lådor

Jag har ett snett lillfinger efter ett spelrelaterat utbrott i högstadiet. Eller rättare sagt så kan jag inte räta ut det helt längre. Dumma dumma dörrpost!

Hur fan kan alla veta så mycket om X1 eller PS4 är bättre än den andra? Ingen av dem har kommit ut och ingen av dem har provspelats av någon utomstående (vad jag vet).
Och angående designen är det väl ingen som har sett PS4:an än? Den kanske också ser ut som en gammal VHS. Eller en gråsten. Eller ett tefat Vem vet?

Spelvideo på Youtube

Sitter just nu i efterdyningarna av min första Youtube video. Har fortfarande inte redigerat videon eller för den delen bestämt mig om jag ska publicera den online, men det kändes bra när jag spelade in den.
Spelet jag spenderat närmare tolv minuter av mitt liv med att spela in är Thomas Was Alone och verkar väldigt mycket bättre än jag först trodde det skulle vara.
Som sagt, tolv minuter in i spelet och jag har redan suttit och fnissat mycket mer än jag gör under merparten av spelen jag brukar spela.
Vill passa på att rekommendera detta spel till alla som är nyfikna och gillar lättsamma och roliga pusselspel.

#blogg

Hoppas! Även om jag verkligen gillar mina konsoler är FPS fortfarande bästa på PC. Eller i alla fall med mus och tangentbord.

Även om jag aldrig varit ett stort Halo fan känns det som att Bungie vet vad dom håller på med. Jag hoppas lite på att Destiny ska bli ett mmo-Borderlands men utan den tecknade stilen. Bara att utforska och hitta miljarder olika vapen. Hours and hours of fun.

Det blir den konsol som bäst hanterar spelen. Om inte Xbox går och krånglar till det för mycket med sitt förbannade Kinect och hot om onlinekrav. Vill bara kunna sitta i min soffa med en handkontroll i händerna och spela utan bekymmer.
Gillar dagens Xbox mest för att den är smidigare och snabbare än mitt PS3. Och att jag tycker bättre om Xbox Live jämfört med PSN.
Återstår helt enkelt att se hur det blir den här generationen.

Skrivet av roftg:
Skrivet av Antowaan:

Säger inte att jag tycker det är rätt eller att det verkar vara ett smidigt system, men jag förstår varför dom göra så här. Förmodligen ett sätt att försöka hålla koll på piratkopierade spel i omlopp. Eller bara girighet...

visst säkert..
så bara för att microsoft och alla andra företag som finns i spelvärlden inte har lust att slänga ut miljontals dollar på folk som inte betalar för sig så är dom giriga?

Oj, försökte mig visst på lite ironi där på slutet ^^
Var lite luddig innan men vad jag menar är att jag inte har något emot att spelföretag använder DRM eller annan sorts skydd mot piratkopiering så länge dom gör det på ett smidigt sätt. Avskyr t.ex. spel till Xbox där man måste registrera sig på ytterligare ett konto när man väl kommit in i spelet typ Ubisoft. Det är ruskigt irriterande, tar tid och så måste jag komma ihåg ytterligare en kod.

Säger inte att jag tycker det är rätt eller att det verkar vara ett smidigt system, men jag förstår varför dom göra så här. Förmodligen ett sätt att försöka hålla koll på piratkopierade spel i omlopp. Eller bara girighet...

Vad alla PC loveboys & girls än säger så är det en STOR fördel att slippa uppgradera sin maskinvara en gång i halvåret för att kunna spela nya spel med bra grafik. Kanske överdriver lite men ändå.
För övrigt kan man köpa en adapter (i alla fall till Xbox) som gör att det går att koppla in mus och tangentbord till konsolen. Har inte provat nån så det kanske inte funkar, vad vet jag.
Eller så kan ni köpa en handkontroll till er PC och upptäcka hur skönt ergonomiskt det är att sitta och spela med en.

12