Inlägg av bond12

Inlägg som bond12 har skrivit i forumet

Välkommen till det moderna PK samhället 😁

Skrivet av Hanzo:

Deja vu

Om jag inte har fel så tog ni upp denna nyhet nån dag sedan.

Tror jag också sett den nyligen men kan det ha varit på Feber eller dylikt? 😁

Skrivet av Ichinin:

Ibland nästan ingenting, jag ser folk rea ut DVD/Blueray i bulk för 10 kr/styck på diverse auktions sajter. Kallar detta "Netflix Effekten".

Glömde skriva att jag syftar på next gen spel

Det här vad gäller spel på fysiska kopior tror jag kan hålla i sig i åtminstone några år till om inte mer då digital versionerna oftast kostar 100-200 spänn mer än fysiska.

Profeten Shrek för min del, grön och en stor träklubba.

Ratchet & Clank 2 : Going Commando: 20-30 gånger?!?!
Ratchet & Clank 2016 : 2 gånger
Ratchet & Clank Rift Apart : 2 gånger
Bloodborne : +10 gånger.
Skyrim : 2-3 gånger ca.
Red Dead Redemption : 2-3 gånger.
Red Dead Redemption 2 : 4:e Playthroughn nu.
Fallout 3, New Vegas, Fallout 4: Någonstans mellan 20-30 gånger jämnt fördelat.
Binding Of Isaac Rebirth: 100+.

Multiplayer som blivit såpass tävlingsinriktade, numera försöker majoriteten av alla spelare köra på någon form av ”tävlingsinriktad E-sport” nivå på tex casual spel osv.

Det här blir kanon då man bara är intresserad av San Andreas 😊

Skrivet av Solidur:

Vill man ha Game Pass Ultimate billigare så kan man köpa prepaid xbox live gold och konverta med 1:1 ratio. Testade förra veckan och det fungerade. Finns lite olika krav för att det ska fungera som lyfts i diverse reddit trådar.

Reddit
https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/htkwtp/deal_there_i...

Microsoft
https://www.xbox.com/sv-SE/live/gold/upgrade

Kan styrka det här la in 3st 12 månaders Xbox Live och konvertera till gamepass ultimate så klarar mig nu 3 år framåt sjukt prisvärd tjänst
Och roliga varierande spel 😊

Är väl lite av en periodare då man kan sträck sitta upp till 10-12 timmar med avbrott för mat, toa etc om det kommit något nytt spel eller uppdatering, sen kan det gå flera veckor och ibland månader när man knappt spelar ett par timmar totalt i veckan.

Ghost of Tsushima på PS5an för första gången, nu väntas dlc'n

Som alla andra har skrivit så Witcher 3 + dess DLC (Hearts of Stone) och (Blood and Wine)samt mästerverket Red Dead Redemption 2

Såg att Elgiganten hade utförsäljning på en bra burk:
https://www.elgiganten.se/product/gaming/stationar-dator-gami...
Enda nackdelen är väl PSU'n på 350w om man vill uppgradera grafikkort i framtiden

Intel Core i5 11400
GeForce GTX 1660 Super
16gb ram 2933mhz
512gb SSD

Allt som har med "clickbait" och göra vad gäller nyheter samt sociala medier & människor som inte förstår att man kan tycka olika.

Skrivet av breahl:

Jag blev avstängd några dagar för mitt inlägg så ids inte konsolbråka något mer. Båda är säkert lika bra på sina sätt. Sony saknar helt klart något som gamepass. Det får jag hålla med om!

Men måste rätta dig här lite. Spiderman Miles morales är ju ett helt eget och nytt spel med ny story. Det är ingen expansion till det första spiderman som du verkar tro.

Förstår det men de kunde i alla fall ha lagt till 60fps på grundspelet som släpptes till Ps4an lite som de gjorde på God of war och ratchet and clank med 60fps4k.

PS5 har i och för sig sina guldkorn men har verkligen gått trögt att få ut next gen patcher till dem sen verkar de luta åt att ta betalt för alla uppgraderingar (tex Spiderman, Death Stranding osv) på de flesta spelen, tror Microsoft kommer ha övertaget den här generationen då de verkligen legat i med att få ut next gen patchar, fps boost helt gratis, samt alla spel studios de har köpt upp

Fick tag i en maskin från Webhallen i morse när de hade extra släppet, var lite knepigt för att hitta sidan där PS5an var jag tvungen att googla fram det, lyckades inte navigera via deras egen hemsida.

Skrattade tills jag grät vid Pegi 18 åldersmärkningen i trailern 😂

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Första provtrycken klara, och leveransen kommer ske i mitten av juli. Förbeställningar går upp i nästa vecka eftersom vi inte gjort så många.

https://cdn.fz.se/artikel/fil/1428501?key=50078b83e27e4604fa5...

https://cdn.fz.se/artikel/fil/1428500?key=56eee180a4b017496d4...

Oj en riktig fröjd för ögat, får byta ut min 12-14 år gamla Steelseries matta nu.

*Plot twist* De vill egentligen att vi ska ta oss ut i dagvaruhandeln och försöka föra ett socialt liv utanför allt spelande så gott det går.