Discord kanal som vill få in fler vänner!

Medlem
Discord kanal som vill få in fler vänner!

Tjena alla medlemmar här på FZ. Vi är ett barndomsgäng som spelat mycket ihop genom åren, och när väl Discord kom så blev det väldigt vanligt att alla skulle ha sin egna Discord, men vi försökte tänka lite annorlunda och locka med att ha alla samlade på ett och samma ställe för att slippa hoppa runt allt för mycket.

Det började primärt som en Destiny 2 server, men då vi spelar mycket annat också såsom Valorant, Apex Legends, Fall Guys och allt annat möjligt så valde vi att grena ut lite från det. Det är också en hel del andra spel som dyker upp, och väljer du att komma till oss så får du mer än gärna dra igång något kopplat till ett spel som du tycker om.

Utöver det så har vi alltid haft avsikten att folk ska kunna komma in till oss och använda våran server som sin egen och att vi får bygga vidare på den fina gemenskap som vi har där. Vi är väldigt mån om att inkludera varje person som kommer till oss, men vi behöver också hjälp från er som joinar att ni presenterar er och vart/hur ni hittade till oss. Vi har också lite av en oskriven regel att det bara är att hoppa in i en voice-kanal när man vill snacka eller gamea, då kommer någon så småningom dyka upp!

Sen så har du andra vänner som också vill hitta till ett ställe där ni kan ha fler att spela med så är det här våran länk :

https://discord.gg/YqnjpRcGPn

Med det sagt så är vem som helst över 18+ välkommen!

Medlem

låter väldigt bra. lite av en skygg typ när det kommer till att prata med mic, så ha lite tålamod. dyker upp om ett par dagar 😁


signatur

Konsoler: Xbox One, Xbox One S (hos kompis), Xbox One X, Xbox Series X, PS4, PS4 Pro
CPU: AMD Ryzen 5 7600X
GPU: Gigabyte Geforce RTX 3060 Ti 8GB Eagle OC 2.0
MEM: Corsair 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Vengeance

1
Skriv svar