Battalion 1944 släpps idag på Steam

Sida 2 av 2
2018-02-08 17:03

Jag och några vänner har köpt nu också. Jäkligt skoj, men behöver finputsas lite

2018-02-08 17:34

Jag köpte det för någon dag sedan, har bara hunnit spela fyra matcher. I nuläget tar det ca. 30 minuter att hitta en stabil server. Stup i kvarten slängs man ut, men det kommer säkert åtgärdas snart. Spelkontrollerna är inte de bästa och grafiken är verkligen inte bra, men det finns ändå en viss känsla man kommit åt, och visst handlar det om nostalgi.

Det tråkiga är att alla bunny hoppas och beteer sig som att de spelar CoD, men det går nog inte att undvika eftersom CoD haft en sådan dominerande roll de senaste åren. Jag har avinstallerat och tänkte prova igen om ett par månader.

2018-02-08 23:53

http://steamcommunity.com/games/489940/announcements/detail/1...

Server browsern har blivit upphottad bland annat

2018-02-09 00:59

VARFÖR slutade folk använda Q3motorn för spel som dessa, det är ingen som bryr sig om deras jävla normalmaps och motion blur ändå.

Det som är bra med BF och Cod är att det går snabbt som fan att komma in i spelet, Unreal motorn är verkligen ett bagage man inte vill ha att göra med, sicken skit - speciellt idag. Det enda dom kan göra är fula godrays.

2018-02-17 17:48
Skrivet av Hipshot:

VARFÖR slutade folk använda Q3motorn för spel som dessa, det är ingen som bryr sig om deras jävla normalmaps och motion blur ändå.

Det som är bra med BF och Cod är att det går snabbt som fan att komma in i spelet, Unreal motorn är verkligen ett bagage man inte vill ha att göra med, sicken skit - speciellt idag. Det enda dom kan göra är fula godrays.

Har också tänkt på det. Unreal motorn har verkligen svårt att funka optimalt känns det som. Dock tycker jag Fortnite fått till det bra. Men kollar man på nätkoden så suger den verkligen i unreal.

https://youtu.be/u0dWDFDUF8s jämför nätkoden mellan PUBG, Fortnite och H1Z1.

2018-07-12 15:07

Det här spelet fick verkligen en tråkig och trist start mycket på grund av en total missbedömning av antal spelare, som om jag kommer ihåg "avböns" videon rätt var ca 5.000 med +16.000 eller ännu fler som faktiskt dök upp.
Blev inte mycket provat och att komma in mer än 2-3 polare på samma server/sida var det inte tal om.
Spelarantalet störtdök och själv så la jag också ned i den vevan då annat drog.

Såg nu att de släppt en större uppdatering så ska i alla fall prova lite igen och se om jag får med några kandidater på någon runda.

"MAJOR UPDATE 2.0", kanske den nu kan sparka upp siffrorna för spelet, grundtanken som de har och ambitioner får i alla fall min respekt.

-cb99

2018-07-12 15:18

Körde det någon vecka vid släpp, ruskigt stelt och helt trasigt, bunnyhop var största modet då. Avinstallerade och inte rört det sen dess.

2018-07-12 20:16

Major Update 2 - OUT NOW! (Full Changelog)
https://steamcommunity.com/games/489940/announcements/detail/...

Har bara hunnit prova helt kort, men detta är något helt annat än vad det var tidigare, till det mycket bättre!

-cb99

2018-07-12 21:57

Får se om det räcker för att hålla kvar några spelare eller om det är för sent.

2018-07-12 23:16

Inte sätt detta tidigare men det liknar COD och har ett alldeles för snabbt gameplay...

2018-07-12 23:26

@Dunderhoken: Lite som RTCW med bättre grafik!

2018-07-13 11:40

verkar få ta och installera det igen

2018-07-13 15:44
Skrivet av educk:

är lite sugen efter å sett Jackfrags spela det

https://www.youtube.com/watch?v=-DPnQDhF348

Samma, som en gammal "köttare" i Enemy Territory så är detta spel perfekt!
Men väntar ytterligare en stund och kollar hur det går!

2018-07-13 19:24

Hur stor skillnad är det efter patchen nu?

2018-07-14 14:04
Skrivet av CliQue-SinneD:

verkar få ta och installera det igen

Om du som jag/vi inte kört sedan veckan det släpptes så tycker jag definitivt du ska testa.

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Hur stor skillnad är det efter patchen nu?

För jag/vi som bara provade lite då det släpptes så saknades "känslan" förutom de buggar och dålig planering från utgivarens sida som satte käppar i hjulen.

Då kändes även "kaninskuttande" som "problem" och visst är det mycket hoppa på nu också men något nedtonat och jag skulle inte bli ledsen om "quickscope" tonades ned något till, rökgranaten är bra implementerad och rätt använd så kan man rycka sig förbi för att bli mer "personlig" med sin nemesis om det behövs.

Men nu har spelet för mig i alla fall fått en ganska rätt spelkänsla, och mer skoj att man (jag ) kan göra lite "nytta".
Vissa banor är ordentligt roliga och jag som icke CS spelare tycker om mode'n samla mynt/handla vapen, dessutom att köra CTF som var länge sedan var superkul.

Jag tror att jag kommer att köra vidare och nu har jag inte lyckats locka tillbaka alla de som köpte då ännu för att prova, men de som har tror jag också kommer att panga det lite nu och då.

För mig som "segat runt" i PUBG en massa (inte så mycket nu, men fortfarande) så har lite spelande med högre tempo varit nyttigt märker jag, så jag kommer nog som det känns nu fortsätta pytsa in tid i spelet.

De lade till bots, som fyller upp servern vid start om det saknas spelare och allt eftersom det droppar in spelare så byts bots'en ut mot RL spelare, var lite tveksam när jag läste det först men det jag testat så har det faktiskt funkat både som upplevelse och i praktiken.

Kikar man på recensioner på spelet sista 2 dagarna så är det ett trendbrott (uppåt) från de som varit fram till nu, så jag är väl inte helt ensam i att uppleva "Major Update 2" som något hyfsat.

Men som sagt, detta från mitt perspektiv med ett hopp på 5 månader i spelets utveckling, hur någon som så sakteliga följt med i varje steg känner kan jag inte ens sia om.

Inte ett dyrt spel som så, och som sagt om man som jag provade/äger det och inte rört det sedan introduktionen så tycker jag definitivt det är värt en test till.

-cb99

Edit in,
Graf på steam recensioner där varje stapel är motsvarar 1 dag, som man kan se så 12-14/7 ser lite "roligare" ut, och då är det en del timmar kvar på 14/7.
Så som sagt inte alldeles ensam om att tycka det är klar skillnad till det bättre med "Major Update 2"

Edit in 2,
Mer text.

2018-07-14 15:12

Hmm,
Kommer inte in på "COMMUNITY SERVER" men på andra just nu, men "COMMUNITY SERVER" vet jag ger rank och lådor/skin's så vill i alla fall nu spela på dessa.

Letade lösning och råkade se detta som kan kanske vara av allmänintresse om man vill "labba runt" lite,

Skrivet av STRČPRSTSKRZKRK:

You can play offline... Go to "Server browser - Create LAN", set up the gamemode, Enable bots in settings, set the number of bots and play offline, easy. The settings are a bit overwhelming but you can find it, you don't have to change anything in the settings except for enabling and adding bots.

-cb99

Edit in,
Stalltipset just nu verkar vara någon "server side" upd. där inte alla servrar har den ännu, får bli lite spela senare ikväll.

2018-07-16 00:31

@cb99: Tackar!

Sida 2 av 2