Dummaste sätt ni skadat er på?

Medlem

Skulle springa in i sovrummet från vardagsrummet på ett hotell i Kanarieöarna. Kom snett och sparkade in i dörrkarmen. Bröt lilltån.

Medlem

En väldigt begåvad skada det här…

För kanske 5-7 år sedan skulle jag och min storebror kolla fotboll, skulle se AIK mot något gäng bönder, och vi köpte förfriskningar på bolaget som skulle inmundigas på väg till arenan. Av någon anledning var en av mina förfriskningar i en glasflaska. Vi inser att vi inte har någon flasköppnare men efter ett tag under promenaden från Solna Centrum till arenan får min bror den brilliants idén att slå av kapsylen mot kanten av en metallsoptunna. Sagt och gjort, kapsylen går av men även en bit av toppen på flaskan krossas och i botten ligger en hel del fint glassplitter. Han säger åt mig att dricka försiktigt bara, vi båda tycker givetvis att det är dumt att slänga allt för flaskan är lite trasig. Givetvis glömmer jag att drick försiktigt… så när ca. 2 klunkar är kvar säger jag till min bror att det knastrar lite. ”Men det är ju glas!” säger han. Men jag hade redan svalt och fick en massa fint glas i halsen samt massa glas som letade sig in i undersidan av innerläppen som och bosatte sig där. Halsen gjorde lite ont och kliade mycket i 2-3 veckor och läppen kliade, kändes konstig och ont, och jag kunde känna av små hårda bitar i kanske 2 månader. Kunde fortfarande känna av glaset i läppen upp till 3 år senare, inbillade jag mig i alla fall. Nu är allt bra och mest en korkad rolig historia

Backloggens befriare

Sparkade i ilska en soptunna i 15års-åldern. Fick ett kroniskt nageltrång som stoppade en ganska lovande karriär som innebandymålvakt och gav mig 10 operationer vilket avlutades med att nagelroten togs bort. När allt var färdigt hade det gått drygt 2år med frånvaro och när jag försökte återuppta spelet igen hade så mycket hänt att glädjen inte fanns kvar.


signatur

Ad hoc addendum

Medlem

Skurit mig på diverse kartonger för carlsberg och andra på jobbet.
Asirriterande, värst var nog när jag brände indersidan av tummen när jag bar yngre kanske. Har typ en utbuktning fortfarande sådär 30 år senare.
En annan gång i ca 25 års åldern ish blev ja påkörd av en fjortis brud på en moppe utanför huddinge centrum på gångbanan.
Hon träffade mig på sidan av ryggen, tänkte att jag fick blitirpr o blev chockad men inte värre än så. Men ibland känns ryggen inte så bra mär man gått o stått mycket. Men nu är det så lång tid spm gått så man klarar sig nog hyfsat.

Medlem

Trillade i en trappa med ett trappsteg och bröt ett revben.

Skar av toppen på mitt ena lillfinger när jag skulle dela en fryst falukorv. Gick inte att sy eftersom hela fingerblomman åkt av så dom fick kauterisera det med någon gammal svetsmaskin från 40-talet typ.

Medlem

I grundskolan, 4e eller 5e klass när det var träslöjd så skar jag upp min högra tumme som jag höll träet med. so that was fun, det var relativt djupt men ärret blev litet av någon anledning.


signatur

PS3 Slim 320GB (1TB) | Wii U Premium | Xbox 360 250GB | X1 1TB | PS5 + Corsair MP600 Core 2TB | New 3DS XL + Katsukity's Capture Card | PS Vita 32GB | Ryzen 5800X3D, 32GB DDR4 3000Mhz, 240GB SSD, 4TB SSD (Kingston KC3000), Radeon 6700XT, 3TB+4TB HDD, B450M-DS3H | Nintendo Switch

Leva nära en psykiskt, instabil kvinna i tre år. Det var inte bra för hälsan.


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

Medlem

Ähum... När jag var en ung grabb och gick på högstadier så gjorde jag lite av det där som grabbar i den åldern gör, lite för intensivt, innan jag skulle gå till skolan, och fick en rejäl nackspärr och var tvungen att gå till skolsköterskan för att undersöka "skadan". Skämdes ihjäl mig hela dagen, och inte fan berättade jag sanning om "hur" jag hade fått sådan allvarlig nackspärr!!! XD

Medlem

Som typ 14 åring cyklade jag ner för en lång brant backe, inte i maximal möjlig hastighet - men så nära jag vågade. Backen slutar i en sväng, som jag inte riktigt hinner med - så mitt ena smalben krockar med en parkerad bil i hög hastighet. Gjorde ont hela sommaren och i säkert tio år kunde jag känna av när det blev hög eller lågtryck i benet - som en mänsklig barometer.

Medlem
Skrivet av Alexraptor:

Ähum... När jag var en ung grabb och gick på högstadier så gjorde jag lite av det där som grabbar i den åldern gör, lite för intensivt, innan jag skulle gå till skolan, och fick en rejäl nackspärr och var tvungen att gå till skolsköterskan för att undersöka "skadan". Skämdes ihjäl mig hela dagen, och inte fan berättade jag sanning om "hur" jag hade fått sådan allvarlig nackspärr!!! XD

... vad gör grabbar i den åldern som gör att du får nackspärr? "Dra en Tarzan"? Har jag gjort det fel i alla år?

Är väl tid berätta .gjorde det man gör i pojkrummet som liten med lite väl intensivt och ryckte av strängen .blödde som en gris och fick skämma som en gris medans man fick hjälp ett av mina hemligaste minnen jag nu delar


signatur

New life, New hope

Medlem

Jag var väl en sex år gammal och det var vår, strålande solsken och jag var hos farmor och lekte med en kompis som bodde i grannskapet. Vi tog våra cyklar och tävlade runt kvarteret som tokar. Det var skitkul tills jag tog en kurva för snabbt vid hans hus och rullgruset gjorde att cykeln tappade greppet och jag dängde skallen i metallstaketet. Det blev några stygn i pannan och det var ju inte direkt till hjälp att min kompis sa han kunde se min hjärna... ja sexåringar är korkade på flera plan!

Medlem

Jag skulle på examensfest, Neo geo strömagregatet låg på golvet, men piggarna upp, råkade lägga hela fotens vikt på den så strumpor och hela skiten åkte rakt upp i foten, ont som in i helvete, jag gick ut ur rummet och det kom blod på golvet, inga hål i strumporna, tog av mig strumporna och där var 2 stora röda hål mitt under foten. Jag har 2 ärr efter det 😑

Medlem

cyklade på bakhjulet för ca 30 år sen, fick snedställ och satte ner foten som vred sig 180 grader, fortfarande fel vinkel på foten och värk.


signatur

Styret upp och däcken ner

Medlem

Höll en golden retriever i koppel medans jag satt och fikade. Ouppmärksam på att han gav sig iväg i full språng. Drog omkull mig och skadade tummen när jag tog emot mig, gipsad i några veckor efter diverse undersökningar på sjukhus.


signatur

Acer Predator Helios 300 PH315-54 | i7 11800H | Geforce RTX 3070 | 32GB RAM | 1TB SSD
PlayStation 4 | Nintendo Switch OLED | Samsung Galaxy S21

Medlem

När jag jobbade som montör på Volvo Torslanda så använde jag inte handskar för jag tyckte det sabbade finkänslan. Vid ett tillfälle skulle jag stoppa i en glasruta i en dörr vilket var ett moment jag gjort tusentals gånger. Denna gången var jag i ett distraherande samtal med chefen som stod bakom mig. Jag körde in rutan och drog tillbaka händerna som vanligt men det högg till och kändes som fan i lillfingret på vänster hand. Kollade till på handen och såg att halva insidan på fingret såg ut som en sprucken kokt wienerkorv. Jag hade skurit upp fingret på den kromade dörrlisten som är väldigt vass.

Det var bara att dra till sjukan och sy ihop.

Detta hände 2008 och jag har fortfarande inte full känsel i det området


signatur

C-64, 64kb RAM, The Final Cartridge III, 5,25" 1541-II, WICO Bathandle <---In action Spelmusik

123
Skriv svar