Ghost Recon ONLINE - War storys: (Perfekt för er som vill veta hur det är)

Inaktiv
Ghost Recon ONLINE - War storys: (Perfekt för er som vill veta hur det är)

Här är en liten länk för er som spelar Ghost Recon ONLINE och vill berätta om era War Storys från spelet, och på det viset även kanske hjälpa dom som undrar lite över spelet och vill veta om det är något för dom m.m m.m..

Jag kan börja med min:
(ps) För dom som har frågor så är det bara att fråga)

Ska säga att vissa ronder är så man har lust att krossa musen och slå sönder tangentbordet då d finns vissa personer som inte fattar att dom ska avancera, Eller idioter som står och bara campar på ett ställe hela tiden.

Dock så brukar det finnas flera sätt att handskas med dom.
.........................................................................

Här är en warstory från ett game som jag körde nyss innan serven dog.

" Jag springer med några snubbar/Brudar direkt efter start för att ta över en av 2 points (a) den andra är (givetvis) B. Vi rusar fram så långt vi kan för att få en bra front linje.

Folk glider längs med marken in i skydd bredvid mig, Andra glider under rör och lägger sig och använder väggar som skydd och sen rullar ut för att kolla läget runt om mig.

Det dröjer inte länge innan dom första fi blir spottade av "oracle" och vi ser dom som röda siluetter bakom saker dom gömmer sig. BAM säger det och våran sniper som ligger bakom tar ut 1st av dom (skjuter genom väggen), strax efter så får vi ett text msg: ADVANCE FFS! (lol)..

Så undertiden ja och 2 andra fattar vinken att d va till oss och ställer sig så får en av mina polare ett magnum skott från en sniper i ansiktet och faller ner, Vi andra är redan över skyddet och på väg mot nästa vägg för att ta skydd bakom den.

(trycker du på E så fäster du dig vid väggen ala Gow - Funkar också när du ligger ner).

Vi täcker var sitt håll, kanske omedvetet om vad den andre gör men det är logiskt tänkande,
Han ser mig titta åt vänster och förlitar sig på att jag håller under tiden han kollar höger.
(Ingen rambo stil här inte, inte ett sånt spel: RAMBO = DÖD innom 3 sek)

Så vi står där en stund och hör kulor som träffar plåten bredvid oss, vi tar även ut några som försöker flankera A som vi nu "äger", Vi känner oss ganska säkra där vi står så passar på att ladda om och skriva i chatten och fråga hur det går vid (B).
Får ett svar sekunden senare att B är under "kraftig eld".

Tänker en stund på om jag ska ta mig över till B och hjälpa till och tittar ut från mitt hörn och får en skur av kulor mot mig, Lyssnar på ljudet och inser att det är magnum kulor
(köpes för extra skada - imo viktigt som fan!)

Så skiter i det ( obs - allt detta händer under tiden som vi plockar folk, folk skjuter mot oss, granater flyger, microwave vågor steker polare runt oss m.m), Men eftersom vi står så säkert som vi gör så måste fi utmana ödet för att skjuta oss, och innan dom hinner fram så har dom ändra blivit skjutna av polare som avancerar upp bakom oss eller så har dom tagit så mycket dmg så vi bara behöver sätta 2 semi bursts på dom så e dom nere.

IVF...

När vi står där så kommer det som inte får komma upp på skärmen :
(YOU HAVE BEEN SPOTTED BY ORACLE), Vet fortf inte riktigt vad oracle är men TROR det är sniper som kan använda det.

Ialf, inte många sekunder senare så börjar kulorna komma närmare och närmare där vi står och lika så bli precisare för varje kula som landar, Granaterna börjar göra smått AOE dmg så vi beslutar oss för att dra oss tillbaka...

När vi rusar mot skyddet så blir min polare träffad och ramlar ner bredvid mig medans kulor träffar i marken runt mig och jag får en salva i ryggen så jag går ner på Low health.

Dyker ner bakom skyddet längre "bak" där mina vänner står och ger täckande eld mot han som skjuter mot mig och där nya från spawn anländer så fort dom kan om dom inte springer mot ( B ). Sitter där en stund och väntar på att livet ska komma tillbaka upp undertiden som jag kollar kartan och ser vad mina polare gör.

Ser några killar som springer förbi mig i blixt lås stil från stolpe till stolpe, Tar cover medans han längst bak avancerar upp, Dom gör det säkert inte i vetskap av varandra utan det bara "HÄNDER" eftersom du KAN göra det och det leder till vinst för alla.

Ser en del dö skallar på kartan som indikerar att mina polare åker på däng vid den punkten men anländer nya i strid ström från spawn så dom klarar sig PLUSS dom har 3/4 av ( B ) symbolen så det krävs mycket till för att dom ska förlora ( B ).

Där jag sitter kommer nu en specialist som d första han gör är att skriva: ADVANCE och sätter på sin (som folk i spelet kallar för BUBBLE SHIELD) (videon ^^) och under tiden som teamet ställer sig upp och vad som känns som att dom ger täckande eld så avancerar jag och 2 andra
(innom skölden) framåt för att ta över mera mark. Sniper kulor, machine gun kulor studsar mot "skölden" och det är en underbar känsla att avancera i tight formation framåt 3st. En täcker framåt en vänster och en höger. ( jag överdriver inte) DET HÄR HÄNDER ALLTID någon gång någonstans på banan i Ghost recon Online.

Efter en stund så tar vi cover bakom några trappor och med ryggen mot väggen så forts kriget.. Point C / D blir tagna, E / F går över till oss lika så och efter en stund så kommer 10....9.....8.....7 klockan upp och jag säger till mig själv: Det där va fan KICK ASS medans jag andas ut

3....2....1.. ..0 ! Game over tror jag.......

Men så fel man kan ha: Det blir OVERTIME på 11 MINUTER!

Så en rond som i början hade en gräns på 10 min blev förlängd desto mera fighten vägde fram och tillbaka till 40 minuter.

Och det är 40 minuter av taktik, teamwork, bubble shields, overlords, sköldar, granater, mikrovågor, snipers, magnumbullets, hide and seek, katt och råtta m.m m.m...

UNDERBART SPEL!

10/10 !


signatur

/i5 760 quad core @ 3.0ghz/Antec Kuhler H2O 920 CPU cooler
GeForce GTX 560Ti 1GB PhysX/1x Seagate Barracuda® 7200.12 1TB

Hade helt missat det här... signade upp för betan sen hittade jag:
http://www.computerandvideogames.com/343212/ghost-recon-onlin...
Så jag tog en nyckel där och aktiverade, tankar det nu... Det låter ju riktigt trevligt...


signatur

Out of everything I've lost, I miss my mind the most!

Medlem
Skrivet av TheShadyShader:

Hade helt missat det här... signade upp för betan sen hittade jag:
http://www.computerandvideogames.com/343212/ghost-recon-onlin...
Så jag tog en nyckel där och aktiverade, tankar det nu... Det låter ju riktigt trevligt...

Tack för länken fick också en

Medlem

Suck.. halva europa får tydligen inte vara med i betan :~(

Medlem

Började lira igår, ett riktigt roligt spel. Synd bara att det är så lite folk som spelar, och att balansen blir skev när man möter ett fullt fireteam :).

Jag hoppas dom fixar vid release att man möter folk på sin egna nivå.

1
Skriv svar