Snart är det återigen dags för Blizzcon, där Blizzard bjuder in till hov för att visa upp vad som komma skall och förhoppningsvis inte göra om Diablo Immortal-fadäsen från 2018. Det hela drar igång nu på fredag och pågår fram till småtimmarna natten mellan lördag och söndag.

Det fullständiga schemat för oss som följer evenemanget via streamar ser ni nedan, och öppningsceremonin sker alltså klockan 19.00 på fredag, svensk tid. Det som följer är en kavalkad av paneler och presentationer med fokus på World of Warcraft, Overwatch 2, Hearthstone och givetvis Diablo IV.

Vi håller tummarna för att det lurar en och annan överraskning bland nyheterna om kommande patchar och klass-nerfningar, och många hoppas på att utannonseringen av en ny expansion till World of Warcraft ska vara det stora dragplåstret.

Det här blir den första fysiska Blizzcon-mässan sedan 2019, så förhoppningsvis känner Blizzard lite press att bjuda på något extraordinärt. Jag säger inte nej till en utannonsering av ett helt nytt spel.

Lägg till 8 timmar för att få svenska tider.