#Star Wars: The Old Republic väntas hålla igång en massa år, med massa innehåll där du bland annat kan inleda romanser med datorstyrda karaktärer. Om du alltid drömt om kärlek mellan Yoda och Jar-Jar Binks, eller vilka som helst samkönade Star Wars-ikoner får du tyvärr vänta ett tag, då samkönad datorromantik är planerad till efter släppet.

- På grund av designbegränsningarna i och med ett fullständigt röstsatt MMO av den här skalan och storleken så får många valmöjligheter vänta till efter att spelet släppts. Samkönade romanser med kompanjonskaraktärer i Star Wars: The Old Republic blir en av möjligheterna som får vänta, säger Stephen Reid på officiella forumet.

- Eftersom The Old Republic är ett MMO kommer det leva vidare genom expansioner som låter oss inkludera innehåll och funktioner som inte kunde inkluderas vid släppet, vilket i sin tur inkluderar fler kompanjonskaraktärer som i sin tur har fler romantiska alternativ.

Vad en samkönad expansion kan tänkas få för namn är en intressant tankelek. Vad dyker det upp för namn innanför ditt pannben?

(Bildtext: Det är bara en tidsfråga innan ljussablarna möts.)