Nyckelord: mad-max

51 artiklar i arkivet.

Filtrera
123
18

Mad Max

"Witness me!" vrålade Tobias Garsten och körde runt i Australiens dammiga apokalyps. Här är hans samlade intryck från besöket hos utvecklarna Avalanche i Stockholm.

31

Arnroths krönika - E3-peppen som fick en pil i knät

Vad dåsommarlov, midsommar och semester? För oss är det här E3-veckan! Men hur länge kan spelvärldens största mässa vara relevant utan Steam och mobilspel? Thomas Arnroth målar fan på väggen.

26

Spelåret 2015

2014 var de försenade storspelens år, och 2015 tackar och tar emot. FZ ger dig de 50 största, intressantaste och mest spektakulära spelen att hålla ögonen på i år.

16

Spelåret 2015 - del 2

Vi fortsätter att lista de spel du måste hålla ett extra öga på under det kommande året - tolv månader till synes fyllda med såväl episka äventyr som stillsamma reflektioner.

69

Diskutera – vad blir hetast på E3-mässan?

Berätta vilka spel du helst vill se när sommarens stora spelmässa slår upp portarna.

23

Arnroths krönika - Bäst i text

Hollywood har länge varit spelens inspirationskälla. Hela vägen från sopiga licensspel till fantastiska actionäventyr har filmen varit förebilden. Men nu börjar de gamla textäventyren dyka upp igen. Och Arnroth anar ljuset.

4

Trials Frontier

När Trials gör mobil debut tar det till samma slipade körkänsla som alltid, men också en berättelse som rör sig mellan postapokalyps och vilda västern-charm.

36

Svenska spelbranschen växer sig allt starkare

2012 var det bästa året någonsin för svenska spelutvecklare, slår en ny rapport fast.

29

Gameplaydebut för Mad Max

Avalanches Mad Max var en av överraskningarna på E3. Nu gör Max gameplaydebut.

18

Mad Max

Avalanche ska följa upp enorma Just Cause 2 med Mad Max, en postapokalyptisk sandvärld med stora vapen och större bilar. Men vi är inte helt övertygade.

14

Klart Mad Max ska ha australiensisk dialekt!

Internet segrar än en gång och Mad Max får den dialekt han ska ha.

68

Heja Sverige!

The Division, Battlefield, Mirror's Edge – Sverige är världsbäst i spel. Det har aldrig varit tydligare än under årets E3. Låt oss därför hissa fanan och hylla våra stjärnor.

36

E3 2013 – Hetast och kallast

Fredrik, Mattias och Johan har under veckan rapporterat dygnet runt om alla nyheter från L.A. Nu berättar de om det bästa – och sämsta – med E3 2013.

94

Playstation-showen gav giftiga Xbox One-gliringar

Sonys presskonferens under E3 är sedan länge slut och frågan är om någon egentligen återhämtat sig. Värst är det nog för Microsoft.

123